HC Slovan – Třinec 1:4 (kon.) | Rögle BK – SønderjyskE 8:3 (kon.) | Mannheim – Lausanne 1:3 (kon.)
Zug – Mnichov 1:6 (kon.) | Lugano – Eisbären 2:4 (kon.) | Cardiff – Rauma 3:6 (kon.)
EC-KAC – Doněck 1:2 (kon.)
konec
Rögle BK
8:3 (0:0, 2:1, 6:2)
SønderjyskE Ishockey
Středa 13.10.2021, 18:05 • Catena Arena, Rögle • Hokejová Liga mistrů • Skupina D
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je z mé strany pro dnešek definitivně vše, děkuji všem za pozornost u dalších online přenosů se budu těšit, na počtenou! (20:18:17)
     
    Divoká třetí třetina je za námi! Hostující hráči nejprve dvěma góly otočili průběh utkání na svoji stranu, nicméně vzápětí přišel doslova uragán z domácí strany. Rögle šesti góly definitivně rozhodlo o svém vítězství 8:3! Švédský tým si do tabulky připisuje další tři body, SønderjyskE odjíždí domů s prázdnou.
     
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Domácí hokejisté se ještě v poslední minutě třetí třetiny na chvíli usadili v útočném pásmu, ale hosté už další ohrožení své branky nepřipustili. Utkání končí.
     
    59:30
    Nebezpečná rána v podání hostujících hráčů v poslední minutě třetí třetiny! Obránce Rasmus Lyø vyslal svižnou ránu z pravé strany, Clang zasáhl lapačkou.
     
    58:34
    Frank chtěl dorážet kotouč na brankovišti, ale jeden z domácích obránců ho zablokoval a nedovolil mu zakončit. Domácí už s jistotou kráčí za vítězstvím.
     
    57:54
    Eller poslal přihrávku svému spoluhráči a hosté se snažili zaútočit po pravé straně kluziště. V útočném pásmu ovšem nebyli úspěšní, Clang nemusel zasahovat.
     
    57:11
    Jeden z domácích hráčů si už najížděl do dobré střelecké pozice před brankou a devátý gól Rögle mohl být na světě. Galbraith celou situaci ustál.
     
    56:28
    Wallinder nezachytil prudkou přihrávku od svého spoluhráče ve středním pásmu a domácí museli začít svoji útočnou akci až z vlastního obranného pásma.
    55:37 SJÖDIN - 8:3
     
    55:37
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    S góly se nám doslova roztrhl pytel, domácí hokejisté skórují již poosmé v tomto utkání a pošesté ve třetí třetině. LINUS SJÖDIN obdržel přihrávku na modrou čáru, odkud se štěstím prostřelil hostujícího brankáře Galbraitha. Asistence: Philip Granath, Lucas Ekeståhl Jonsson.
     
    55:08
    Hosté se ještě pokouší proniknout do útočného pásma a zahrozit. Salhany zasekl hru v útočném pásmu a vzápětí se snažil najít svého spoluhráče, neúspěšně.
     
    54:26
    Samuel Johannesson uklidnil divokou pasáž hry v obranném pásmu a oba týmy vzápětí posílají na ledovou plochu čerstvé síly. Hra pokračuje dál.
    53:57 LARSSON - 7:3
     
    53:57
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Neskutečné gólové hody pokračují, domácí se posazují posedmé v tomto utkání! LUDVIG LARSSON vystřelil z pravého kruhu pro vhazování a Galbraithovi nedal šanci zasáhnout. Asistence: Tyler Kelleher, Linus Sjödin.
    52:30 JOHNSSON - 6:3
     
    52:30
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Domácí stále nemají dost a střílí již šestou brankou! V prostoru před brankou byl připravený OSCAR JOHNSSON, který bez větších obtíží prostřelil Galbraitha z bezprostřední blízkosti. Asistence: William Strömgren, Oskar Stål Lyrenäs.
    51:24 Stål LYRENÄS - 5:3
     
    51:24
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Domácí pokračují ve své gólové kanonádě a střílí pátou branku v tomto utkání! OSKAR STAL LYRENÄS obdržel přihrávku do mezikruží, odkud vypálil přesně a skóroval. Rögle jde do dvoubrankového vedení. Asistence: Leon Bristedt, William Strömgren.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 27. Bristedt (Lyrenäs, Ferguson), 28. McKiernan (Larsson, Ferguson), 50. Strömgren (Bristedt, Jonsson), 50. Sjödin (Ferguson, Larsson), 52. Stål Lyrenäs (Bristedt, Strömgren), 53. Johnsson (Strömgren, Lyrenäs), 54. Larsson (Kelleher, Sjödin), 56. Sjödin (Granath, Jonsson) – 30. O´Donnell (Foget, Little), 46. Eller (Jensen, Little), 46. Eskildsen (Galbraith, O´Donnell.)


    Rögle BK: Clang (Rifalk) – Wallinder, McKiernan, Johannesson, S. Jonsson, Sund, Ekeståhl Jonsson, Hassel – Strömgren, Ferguson, Bristedt – Sjödin, Larsson, Kelleher – Johnsson, Tärnström, Granath – Edström, Kasper, Stål Lyrenäs.
    SønderjyskE Ishockey: P. Galbraith (Henriksen) – Petersen, Little, Lyø, Hansen, Gatz, D. Galbraith, Holzmann – Eskildsen, Eller, Boysen – Frank, Szmatula, Salhany – Borring, O´Donnell, Foget – Jensen, Biel, Vedel.

    Rozhodčí: Holm, Öhlund – Lundgren, Svensson
    thejrc.org