HC Slovan – Třinec 1:4 (kon.) | Rögle BK – SønderjyskE 8:3 (kon.) | Mannheim – Lausanne 1:3 (kon.)
Zug – Mnichov 1:6 (kon.) | Lugano – Eisbären 2:4 (kon.) | Cardiff – Rauma 3:6 (kon.)
EC-KAC – Doněck 1:2 (kon.)
konec
Rögle BK
8:3 (0:0, 2:1, 6:2)
SønderjyskE Ishockey
Středa 13.10.2021, 18:05 • Catena Arena, Rögle • Hokejová Liga mistrů • Skupina D
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    Nebezpečná rána v podání hostujících hráčů v poslední minutě třetí třetiny! Obránce Rasmus Lyø vyslal svižnou ránu z pravé strany, Clang zasáhl lapačkou.
     
    57:11
    Jeden z domácích hráčů si už najížděl do dobré střelecké pozice před brankou a devátý gól Rögle mohl být na světě. Galbraith celou situaci ustál.
    55:37 SJÖDIN - 8:3
     
    55:37
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    S góly se nám doslova roztrhl pytel, domácí hokejisté skórují již poosmé v tomto utkání a pošesté ve třetí třetině. LINUS SJÖDIN obdržel přihrávku na modrou čáru, odkud se štěstím prostřelil hostujícího brankáře Galbraitha. Asistence: Philip Granath, Lucas Ekeståhl Jonsson.
    53:57 LARSSON - 7:3
     
    53:57
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Neskutečné gólové hody pokračují, domácí se posazují posedmé v tomto utkání! LUDVIG LARSSON vystřelil z pravého kruhu pro vhazování a Galbraithovi nedal šanci zasáhnout. Asistence: Tyler Kelleher, Linus Sjödin.
    52:30 JOHNSSON - 6:3
     
    52:30
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Domácí stále nemají dost a střílí již šestou brankou! V prostoru před brankou byl připravený OSCAR JOHNSSON, který bez větších obtíží prostřelil Galbraitha z bezprostřední blízkosti. Asistence: William Strömgren, Oskar Stål Lyrenäs.
    51:24 Stål LYRENÄS - 5:3
     
    51:24
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Domácí pokračují ve své gólové kanonádě a střílí pátou branku v tomto utkání! OSKAR STAL LYRENÄS obdržel přihrávku do mezikruží, odkud vypálil přesně a skóroval. Rögle jde do dvoubrankového vedení. Asistence: Leon Bristedt, William Strömgren.
    49:43 SJÖDIN - 4:3
     
    49:43
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté se okamžitě usadili v útočném pásmu a otáčí vývoj utkání na svoji stranu! Ve skrumáží před brankou se nejrychleji zorientoval LINUS SJÖDIN, který dopravil kotouč do sítě. Domácí znovu jdou do vedení. Asistence: Brady Ferguson, Ludvig Larsson.
     
    49:33
    Shawn O´Donell (SON) obdržel trest do konce utkání + pětiminutový trest navrch, jelikož ještě před tím rozhodčí viděl nedovolený zákrok na domácího hráče.
    49:22 STRÖMGREN - 3:3
     
    49:22
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Po krátké chvilce máme však znovu vyrovnáno! WILLIAM STRÖMGREN obdržel přihrávku do jízdy a přesnou střelou mezi betony prostřelil Galbraitha potřetí v tomto utkání. Asistence: Leon Bristedt, Lucas Ekeståhl Jonsson.
     
    47:13
    Granath se ocitl osamocen před brankou soupeře, ale svou střelou nastřelil jen připraveného brankáře Galbraitha. Škoda pro domácí.
     
    46:44
    Wallinder si vybruslil z pozice obránce do dobré střelecké pozice, ale domácí bek svou střelou neuspěl. Hosté dostávají puk do neutrální zóny.
    45:39 ESKILDSEN - 2:3
     
    45:39
    SønderjyskE právě vstřelilo branku!
    V téže minutě se hosté znovu usadili v útočném pásmu a střílí třetí gól v tomto utkání! MARTIN ESKILDSEN posílá svůj tým poprvé v utkání do vedení. Clang byl na tuto střelu z hostující strany krátký. Asistence: Daniel Galbraith, Shawn O´Donnell.
    45:10 ELLER - 2:2
     
    45:10
    SønderjyskE právě vstřelilo branku!
    Hosté vyrovnávají skóre a začínáme od začátku! Druhým úspěšným střelcem na straně hostí je útočník MADS ELLER, který úspěšně prostřelil domácího brankáře Clanga. Asistence: Mikkel Jensen, Michael Little.
     
    42:10
    Rögle bude hrát za malou chvíli další přesilovou hru. Na trestnou lavici tentokrát usedá Mathieu Foget (SON) za sekání. Hostující tým se musí bránit.
     
    36:32
    Hosté měli na hokejce další velkou příležitost! Martin Eskildsen dorážel na brankovišti soupeře, ale Clang udržel kotouč před brankovou čárou.
     
    35:39
    Samuel Jonsson (RGL) je dalším vyloučeným hráčem v tomto utkání a už sedí na trestné lavici. Domácí obránce vyfasoval dvě trestné minuty za zdržování hry.
     
    33:25
    Velká příležitost pro hostující tým! Matt Salhany si vybruslil s kotoučem na hokejce až před branku, ale svou střelou neprostřelil brankáře Galbraitha.
    29:58 O´DONNELL - 2:1
     
    29:58
    SønderjyskE právě vstřelilo branku!
    Hosté se zabydleli v útočném pásmu a po pár vteřinách využívají svou přesilovou hru! SHAWN O´DONNELL si vybruslil před branku a přesnou střelou propálil domácího brankáře Clanga. Asistence: Mathieu Foget, Michael Little.
     
    29:44
    Bude se znovu vylučovat. Na trestnou lavici usedá tentokrát Tyler Kelleher (RGL), který se provinil nedovoleným bráněním a odpyká si dvě trestné minuty.
    27:12 MCKIERNAN - 2:0
     
    27:12
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté se usadili v útočném pásmu a prosazují se podruhé v tomto utkání. RYAN MCKIERNAN vystřelil z dobré pozice a prudkou střelou vymetl horní část hostující branky. Asistence: Ludvig Larsson, Brady Ferguson.
     
    27:04
    Domácí hokejisté si za malou chvíli vyzkouší svou první přesilovou hru. Na trestnou lavici usedá Mads Eller (SON) za nebezpečnou hru vysokou holí.
     
    26:46
    Další velkou příležitost měli na hokejce znovu domácí. Johannesson střílel z dobré pozice na pravé straně, ale brankář Galbraith zasáhl svými betony.
    26:35 BRISTEDT - 1:0
     
    26:35
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Máme tu první gól v tomto utkání! LEON BRISTEDT se prudce opřel do střely a prostřelil bezmocného Galbraitha. Domácí hokejisté utíkají svému soupeři do jednobrankového vedení. Asistence: Oskar Stål Lyrenäs, Brady Ferguson.
     
    22:40
    Hosté si za malou chvíli zahrají další přesilovou hru. Na trestnou lavici odjíždí Samuel Johannesson (RGL), který dostává menší trest za podrážení.
     
    17:00
    Další úspěšný zákrok si připsal na své konto brankář Galbraith! Strömgren vyslal prudkou ránu z levé strany, ale hostující gólman včas zasáhl.
     
    16:45
    William Wallinder ještě udržel hru v útočném pásmu a domácí zahrozili! Nebezpečná rána Olivera Tärnströma našla pouze brankáře Galbraitha.
     
    09:22
    Velká příležitost domácího celku! Adam Edström chtěl dorážet kotouč v bezprostřední blízkosti, ale hostující brankář si celou situaci pohlídal.
     
    08:11
    Velká šance domácího týmu! Philip Granath se proháčkoval až před brankáře hostí, ale svou kličku nedotáhl do úspěšného konce.
     
    03:01
    Bude se poprvé v utkání vylučovat. Na trestnou lavici usedl obránce William Wallinder (RGL), který vyfasoval do rozhodčích dvě trestné minuty za podrážení.
     
    01:51
    Mathieu Foget obalamutil svými kličkami dva protihráče, ale v těsné blízkosti domácího brankáře neuspěl! Velká škoda pro hostující celek.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 27. Bristedt (Lyrenäs, Ferguson), 28. McKiernan (Larsson, Ferguson), 50. Strömgren (Bristedt, Jonsson), 50. Sjödin (Ferguson, Larsson), 52. Stål Lyrenäs (Bristedt, Strömgren), 53. Johnsson (Strömgren, Lyrenäs), 54. Larsson (Kelleher, Sjödin), 56. Sjödin (Granath, Jonsson) – 30. O´Donnell (Foget, Little), 46. Eller (Jensen, Little), 46. Eskildsen (Galbraith, O´Donnell.)


    Rögle BK: Clang (Rifalk) – Wallinder, McKiernan, Johannesson, S. Jonsson, Sund, Ekeståhl Jonsson, Hassel – Strömgren, Ferguson, Bristedt – Sjödin, Larsson, Kelleher – Johnsson, Tärnström, Granath – Edström, Kasper, Stål Lyrenäs.
    SønderjyskE Ishockey: P. Galbraith (Henriksen) – Petersen, Little, Lyø, Hansen, Gatz, D. Galbraith, Holzmann – Eskildsen, Eller, Boysen – Frank, Szmatula, Salhany – Borring, O´Donnell, Foget – Jensen, Biel, Vedel.

    Rozhodčí: Holm, Öhlund – Lundgren, Svensson
    thejrc.org