HC Slovan – Třinec 1:4 (kon.) | Rögle BK – SønderjyskE 8:3 (kon.) | Mannheim – Lausanne 1:3 (kon.)
Zug – Mnichov 1:6 (kon.) | Lugano – Eisbären 2:4 (kon.) | Cardiff – Rauma 3:6 (kon.)
EC-KAC – Doněck 1:2 (kon.)
konec
Cardiff Devils
3:6 (0:3, 2:2, 1:1)
Lukko Rauma
Středa 13.10.2021, 20:00 • Ice Arena Wales • Hokejová Liga mistrů • Skupina C
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Střely na branku: 34 – 35 (22:23:25)
     
    Je konec! Lukko Rauma nakonec poráží Cardiff 6:3. Ve třetí části za domácí stačil snížit Dupont, který vykřesal naději na dramatizaci závěrečných minut. Domácí dokonce zkusili odvolat brankáře, ale tento tah potrestal zásahem do prázdné branky Linus Nyman.
     
    Konec zápasu.
    59:18 Linus NYMAN - 3:6
     
    59:18
    Tým Lukko Rauma právě vstřelil branku!
    Hosté přidávají další zásah! Po protiútoku se do prázdné branky trefil LINUS NYMAN, který dovršil hattrick!
     
    58:26
    Domácí brankář už je na střídačce! Cardiff zkouší vyrovnat v šesti bruslařích na ledě!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:26
    Hostující brankář předvedl výborný zákrok proti ráně z levé strany hrací plochy. Gólman se výborně přesunul a vyrazil kotouč k mantinelu.
     
    57:02
    Domácí brankář vyjel ven ze své klece a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Gólman Cardiffu odehrál kotouč na pravou stranu.
     
    56:20
    Register nahodil puk do útočného pásma, ale tam si nesjel nikdo v červeném. Hosté zatím bez problémů drží své dvoubrankové vedení.
     
    55:27
    Kozun si podle všeho při předchozím zákroku přivodil menší zranění v oblasti třísel. Dnešní duel podle všeho zvládne dochytat až do konce.
     
    55:10
    Domácí brankář teď předvedl hodně netradiční zákrok, který však splnil svůj účel. Kotouč se za jeho záda nedostal.
     
    53:38
    Cardiff se usadil v útočném pásmu. Domácí hokejisté většinu času kombinovali na levé straně ledové plochy, ale do zakončení se nedostali.
     
    53:04
    Po souboji za brankou hostů upadl jeden z domácích útočníků. Domácí žádali vyloučení, ale rozhodčí dávají jasně najevo, že se bude pokračovat v pěti na obou stranách.
     
    52:40
    Domácí fanoušci nyní hlasitě skandují a ženou své oblíbence k tomu, aby v samotném závěru dnešního souboje ještě zdramatizovali duel.
     
    51:42
    Cardiff se prodral před branku finského mužstva, ale osamocený Waller bekhendem nezvedl kotouč nad beton připraveného brankáře.
     
    51:10
    Hostující střelec Linus Nyman se dostal do zakončení v útočném pásmu, ale domácí brankář jeho pokus ramenem vyrazil do ochranné sítě.
     
    50:28
    Za brankou hostujícího celku vybojoval odražený kotouč jeden z obránců ve žlutém, který puk vyhodil do středního pásma. Na jeho pobídku si nikdo nesjel.
     
    50:00
    Do konce základní hrací doby zbývá posledních dvacet minut. Domácí hokejistů vrhají už prakticky všechny své síly do útoku.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 31. Register (Waller), 35. Waller (Mikkelson), 49. Dupont (Register, Mikkelson) – 7. Nyman (Pooley), 8. Tammela (Mattila), 18. Kainulainen, 31. Pooley (Nyman), 37. L. Nyman (Petman, Pooley), 60. L. Nyman


    Cardiff Devils: Kozun (Carruth) – Richardson, Register, Mikkelson, O´Connor, Louis, Batch – Reid, Dixon, Crandall – Sanford, Lammon, Cox – Davies, Dupont, Waller – Harewood, Valdix
    Lukko Rauma: Jukuri (Lehtinen) – Abt, Ervasti, Nyman, Pietila, Laitinen, Korkka, Gronlund – Nyman, Hakulinen, Pooley – Sakkinen, Paivarinta, Petman – Suni, Kainulainen, Yitalo – Markkula, Mattila, Tammela
    thejrc.org