HC Slovan – Třinec 1:4 (kon.) | Rögle BK – SønderjyskE 8:3 (kon.) | Mannheim – Lausanne 1:3 (kon.)
Zug – Mnichov 1:6 (kon.) | Lugano – Eisbären 2:4 (kon.) | Cardiff – Rauma 3:6 (kon.)
EC-KAC – Doněck 1:2 (kon.)
konec
KAC Klagenfurt
1:2 (0:1, 1:0, 0:1)
HC Donbass Doněck
Středa 13.10.2021, 20:20 • Stadthalle Klagenfurt • Hokejová Liga mistrů • Skupina G
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:44 Olegs SISLANNIKOVS - 1:2
     
    54:44
    Doněck právě vstřelil branku!
    Přesilovka je využitá a hosté jdou dnes podruhé do vedení. A byla to opravdu pěkná akce. Po vyjetí zpoza branky následovala kombinace na jeden dotek, ta skončila v levém kruhu, kde napřáhl OLEGS SISLANNIKOVS a proti jeho bombě z první neměl Holzer šanci zakročit. U tyčky byl pozdě a stav je 1:2. Asistence: Andrej Birijukov.
    27:27 Rok KAPEL - 1:1
     
    27:27
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    No vida, je srovnáno... Domácí se dostali do útočného pásma, po objetí branky doputoval puk k modré čáře a následné nahození tečoval před brankou stínící ROK KAPEL. Vypadalo to, že to šlo d jeho brusle, každopádně v tom nebyl úmysl a gól byl uznán – 1:1. Asistence: Kele Steffler, Niklas Würschl.
    07:16 Vitalij LIALKA - 0:1
     
    07:16
    Doněck právě vstřelil branku!
    Chvíli po návratu M. Wittinga na led se hosté v útočném pásmu zmocnili puku, toho se na levé straně ujal VITALIJ LIALKA a nečekanou střelou z otočky překvapil Holzera – 0:1! Asistence: Pavel Medveděv.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 28. Kapel (Steffler, Würschl) – 8. Lialka (Medveděv), 55. Sislannikovs (Birijukov)


    KAC Klagenfurt: Holzer (Vorauer) – Tialler, Unterweger (C), Bruggisser, Vallant (A), Würschl, Steffler – S. Witting, Haudum, M. Witting – Theirich, Kapel, Kraus – Hochegger, Obersteiner (A), Hammerle – Fröwis, Van Ee.
    HC Donbass Doněck: Makarov (4. Voris) – Žuldikov, Firsov, Sakalouski, Pangelov-Juldašev, Grigorjev, Andrejkiv, Danylenko – Sislannikovs, Birijukov, Sigarev – Lialka (A), Turkin (A), Medveděv – Krivošapkin, Zacharov (C), Morozov – Razumov, Bucenko, Korenčuk.

    Rozhodčí: Sternat, Ofner – Nothegger, Seewald

    Diváci: 1 209
    ocianews.com