Chomutov – Kladno 1:8 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
1:8 (1:2, 0:4, 0:2)
Rytíři Kladno
Středa 13.10.2021, 17:45 • ROCKNET ARÉNA • DHL Extraliga juniorů • 2. kolo
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.
     
    Piráti vs. Rytíři

    Chomutovská ROCKNET ARÉNA uvidí dohrávku druhého kola Extraligy juniorů. Zápas se v původním termínu neuskutečnil, neboť Středočeši měli nařízenou karanténu kvůli.

    Chomutov a Kladno budou bojovat o chvost tabulky. Oba týmy shodně zapsali jednu dvoubodovou výhru, takže je dělí pouze skóre. Domácí, kteří odehráli o zápas více než jejich soupeř, se v případě výhry odlepí z posledního místa, hostující tým by vítězství posunulo na 17. pozici dvacetičlenného pořadí.
     
    RYTÍŘI KLADNO

    Jak už bylo zmíněno svěřenci trenérů Jindřicha Lidického s Liborem a Petrem Procházkovými odehráli o zápas méně než Chomutovští, nastoupili tedy sedmkrát. Rytíři jsou zatím společně s Českými Budějovicemi, které odehrály jen čtyři utkání, jedinými týmy s méně než deseti nastřílenými góly. Kromě toho mají nejhorší přesilovky v soutěži, jsou druhým nejtrestanějším mužstvem a mají nejnižší průměr střel na soupeřovu branku na zápas. Kladenští zakončí v Chomutově sérii šesti venkovních duelů v řadě, během nichž získali dva body díky výhře na ledě pražské Slavie.

    POHLED DO STATISTIK RYTÍŘŮ:

    Body: 2.
    Skóre: 8:36.
    Bilance: 0-1-0-6.
    Využití přesilovek: 4 %.
    Oslabení: 78,13 %.
    Trestné minuty: 121.
    Góly v oslabení: 0.
    Brankáři: Maxmilián Burda – 5 startů/91,70 %, Ondřej Gabriška – 4/86,73 %.
    Nejproduktivnější hráč: David Kočka 4 (3+1).
    Nejlepší střelec: David Kočka 3 góly.
    Nejlepší nahrávač: Lukáš Sýkora 2 asistence.
    Nejproduktivnější bek: Lukáš Sýkora 2 (0+2).
    Nejlepší +/-: Jiří Burger 0 (+0, -0) a Tomáš Holeček 0 (+1, -1).
    Nejtrestanější hráč: Lukáš Sýkora 34 tr. minut.

    POSLEDNÍCH PĚT DUELŮ KLADNA:

    Jihlava – Kladno 5:1
    Slavia Praha – Kladno 0:1sn
    Sparta Praha – Kladno 10:0
    Liberec – Kladno 10:3
    Mladá Boleslav – Kladno 3:1
     
    PIRÁTI CHOMUTOV

    Svěřenci trenérů Petra Jíry, Petra Martínka a Jana Minčáka zapsali pět porážek bez bodového zisku poté, co urvali výhru v prodloužení na ledě pardubického Dynama, takže i oni budou chtít přerušit sérii nezdarů. Aktuálně poslední tým tabulky pustí na své brankáře v průměru téměř padesát střel za zápas, což je nejvíc v celé soutěži. Chomutovští doposud zatím jako jediní inkasovali při svém oslabení desetkrát, ovšem nejhorší bránění přesilovek protivníků nemají. Naopak jsou Severočeši osmí nejlepší ve využívání početních výhod.

    POHLED DO STATISTIK PIRÁTŮ:

    Body: 2.
    Skóre: 17:56.
    Bilance: 0-1-0-7.
    Využití přesilovek: 19,23 %.
    Oslabení: 72,97 %.
    Trestné minuty: 84.
    Góly v oslabení: 0.
    Brankáři: Filip Tuček – 6 startů/84,21 %, Denis Pecháček – 4/87,88 %.
    Nejproduktivnější hráč: Tomáš Šilar 8 (4+4).
    Nejlepší střelec: Ondřej Čech 5 gólů.
    Nejlepší nahrávač: Tadeáš Svoboda 5 asistencí.
    Nejproduktivnější bek: Dominik Badinka 3 (0+3).
    Nejlepší +/-: Jan Janda -3 (+2, -5).
    Nejtrestanější hráč: Dominik Pavlák 14 tr. minut.

    POSLEDNÍCH PĚT DUELŮ CHOMUTOVA:

    Chomutov – Plzeň 0:11
    Chomutov – Karlovy Vary 2:8
    Chomutov – Litvínov 3:5
    Vítkovice – Chomutov 10:5
    Olomouc – Chomutov 5:2
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Suk (Tuček) – Petrásek, Cestr, Janda, Pavlák, Dominik Badinka – P. Šugár, T. Šilar, Stárek, Čech, T. Svoboda, Mišovic, Vostiňák, Adam, Černý, Vyroubal, F. Döring, Daniel Badinka.

    Rytíři Kladno: Burda (Gabriška) – Strnad, Robovský, Ticháček, Staněk, Perný, Koštoval, Funk, Sýkora, Kohlíček – Hurta, Kočka, Šimek, Šíma, Hrabík, Sachr, Kouba, Vimmer.

    Rozhodčí: Jaroš – Zíka, Šimánek.
     
    Všichni aktéři zápasu jsou na ledě, duel za malou chvíli začne i s podporou domácího týmu ze strany žákovských Pirátů, kteří se sešli v kotli.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:04
    Vyskytly se trochu problémy s časomírou, takže se chvíli hrálo bez času. První střelu utkání si připisuje Šilar, jehož pokus však obrana Rytířů zblokovala do ochranné sítě, takže se vhazuje po pravici Burdy.
     
    00:43
    Poprvé byl v permanenci také chomutovský brankářský novic Suk, který si poradil se střelou Sachra z mezikruží.
     
    01:34
    Piráti se usadili v pásmu, kde si Mišovic vzal puk u pravého mantinelu, vyjel si na osu, ale jeho střela byla zblokována do ochranné sítě, tak Burda nakonec nemusel vůbec zasahovat.
     
    02:23
    Svoboda dobře ze vzduchu trefil puk ve vlastní pásmu, takže ho dostal až za branku Burdy, kde ho domácí vybojovali. Jenže následně Döring na modré neudržel pásmo, puk mu proskákal do středního pásma.
     
    02:58
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jan Vostiňák – 2 min., vražení na hrazení).
     
    03:16
    Kladno sice vyhrálo buly, ale následná kombinace mu nevyšla podle představ, takže se puku zmocnili domácí, kteří vyhodili přes všechny čáry.
     
    03:50
    Teď už Suk musel předvést zákrok, ale situaci ustál a domácí posunuli puk do středního pásma.
     
    04:02
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté přece jen přesilovku využili. Ticháček zvezl po pravém křídle puk do útočného pásma a v protějším kruhu našel ŠTĚPÁNA VIMMERA, který využil clony před brankou, již učinil souboj kladenského útočníka s domácím obráncem. Asistence: Jiří Ticháček.
     
    05:40
    Piráti právě vstřelili branku!
    Poté, co musel zasahovat Suk, domácí rychle vyrovnávají. TOMÁŠ ŠILAR se v ponechané výhodě ocitl po přihrávce Daniela Badinky za kladenskou obranou a prostřelil Burdu. Asistence: Daniel Badinka a David Černý.
     
    06:53
    Šíma sice dobře napadal v útočném pásmu, ale kotouč na obránci nakonec nevybojoval, takže Chomutovští mohli vyrazit kupředu. Jejich akce skončila v rohu, kde o kotouč přišli.
     
    07:52
    V situaci tři na dva prošla chomutovská přihrávka od pravého mantinelu až do levého kruhu, kde byl připraven Šugár, který pohotově pálil. Burda proti němu povyjel a střelu zneškodnil.
     
    08:36
    Daniel Badinka najížděl ze strany sám na Burdu, ale v poslední chvíli mu do hokejky klepl jeden z vracejících se Rytířů, takže domácí útočník kličku nezakončil.
     
    08:57
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je hodně smolný moment pro domácího brankáře Suka. JIŘÍ TICHÁČEK dojel v rohu po pravici domácího gólmana vyhození Hrabíka a z brankové čáry zaskočil Suka střelou, která se mu odrazila od masky do sítě. Asistence: Ondřej Hrabík.
     
    09:01
    Hned po buly spěchali Piráti kupředu, ale jejich postup zastavilo postavení mimo hru.
     
    09:23
    Domácí jsou druhým gólem Kladna lehce zaskočeni, nyní se osvobodili jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    10:35
    Hra se nyní přelévá ze strany na stranu, ovšem brankáři práci nemají. Defenzivy jsou pozorné a nepouští útoky ke střelám.
     
    11:39
    Suk si připisuje druhý úspěšný zákrok v rychlém sledu. Tentokrát si našel střelu od modré a ukryl ji bezpečně v lapačce.
     
    12:56
    Piráti dostali puk do útočného pásma, ale Šilarova přihrávka od levého mantinelu našla jen kladenské hokejky. Hosté vyrazili na zteč a na konci akce stál Šimek úplně sám na levě straně, kde mocně napřáhl, ale Suka nepropálil.
     
    13:59
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dominik Badinka – 2 min., sekání).
     
    14:19
    Rytíři vyhráli buly, ale útočník clonící před Sukem ztečoval Ticháčkovo nahození od modré mimo, čehož využil k protiakci Vostiňák, jehož bekhend z pravé strany však jen lehce klepl do Burdových betonů.
     
    15:21
    Kladno se zpátky do útočného pásma vrátilo jen na chvíli, čehož Piráti využili k další akci. Burda vyrazil střelu z levého kruhu do ochranné sítě a úplně jistě při zákroku nepůsobil.
     
    15:48
    Po opakovaném buly si vzal puk Hrabík, projel až k brance, ale od Sukovy pravé tyče nikoho ze spoluhráčů nenašel.
     
    15:59
    Domácí v plném počtu.
     
    16:51
    Piráti se po skončení oslabení usadili v útočném pásmu, ale hostující defenzivy byla pozorná a nakonec dostala puk do středního pásma, aniž by Burda měl práci.
     
    17:11
    Kočka se prokličkoval před Suka, jenže na toho už nevyzrál.
     
    18:33
    Šugár si dojel u zadního mantinelu vlastní nahození, po němž Piráti dostali puk do slotu, odkud stříleli jen do připravených obránců, nebo do vlastních hráčů. Lehké zmatky v kladenské obraně ukončil Burda zákrokem lapačkou proti nahození od modré čáry.
     
    19:32
    Kladno se po buly ve vlastním pásmu dostalo do útoku, ale v rohu po levici Suka přišlo o puk, který směřoval na zakázané uvolnění. Šugár však byl rychlejší než obránci, takže Burda raději vyjel z branky a hokejkou rozehrál.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Sledovali jsme vyrovnanou první třetinu, v níž se Kladno dvakrát ujalo vedení. Piráti zásluhou Tomáše Šilara srovnali po předchozí kladenské využité přesilovce, kterou přetavil v gól Štěpán Vimmer, jenže poté Jiří Ticháček zaskočil domácího debutanta Suka střelou z brankové čáry v rohu, což je zatím rozdílový gól mezi oběma soupeři. Prostřední třetina začne přibližně v 18:27.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:28
    Šilar posunul ve středním pásmu z pravého křídla na osu, kde si puk převzal Svoboda. Piráti sice zvládli přechod útočné modré, ale za ní o puk hned přišli.
     
    21:33
    Funk zachytil na modré chomutovské vyhození, ale jeho nahození tečoval Vimmer před brankou mimo. Z protiútoku vyústila Šugárova střela z vrcholu levého kruhu do Burdovi hrudi v situaci tři na dva, v níž to Šugár vzal na sebe.
     
    21:55
    Hned po buly vyrazili kupředu Rytíři, ovšem Šímův bekhend z pravého křídla mířil příliš vysoko a neuspěla ani další kladenská střela. Chomutovští rychle otočili hru, ale v brance místo puku skončilo několik hráčů, takže domácí jsou vykázáni do středního pásma.
     
    22:19
    Hned po buly se Piráti dostali do útočného pásma, ale s Černého střelou z pravého kruhu si Burda poradil.
     
    22:34
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (David Kočka – 2 min., podrážení).
     
    23:09
    Středočeši hned po buly vyhodili až k Sukovi, ovšem domácí se rychle vrátili do pásma. Ze skrumáže před Burdou nic nevytěžili a hosté opět posunuli puk do středního pásma.
     
    23:39
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (HL – 2 min., příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Pavel Šugár.
     
    24:04
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Ve čtyřech na obou stranách se nejprve hrnuli domácí do ofenzivy, jenže Rytíři otočili hru a LADISLAV FUNK postupoval sám na Suka, jehož z pravého kruhu prostřelil. Asistence: Dominik Perný.
     
    24:28
    Krátce před skončení kladenského trestu se po ofsajdu vhazuje ve středovém kruhu.
     
    24:34
    Hosté jsou kompletní a začíná jejich zkrácená přesilovka.
     
    25:39
    Rytíři se drželi během početní výhody v pásmu, ale Suk jednu ošemetnou situaci vyřešil a víc toho na něj domácí obrana nepustila, takže Piráti jsou kompletní.
     
    26:04
    Zakázané uvolnění Chomutova.
     
    27:20
    Piráti si po třetím inkasovaném gólu počínají velmi špatně ve vlastním pásmu. Dvakrát špatně rozehráli, aby nakonec puk dostali do středního pásma. Jenže ten se rychle vrátil před domácí branku, Sachr ovšem tváří v tvář Sukovi mířil jen do tyče.
     
    28:26
    Signalizovaný icing zrušil dobrý pohyb Kladna, které mohlo mít další velkou příležitost. Stačilo, aby Hurta zvládl lépe zpracování puku v pravém kruhu a poslal křižnou přihrávku na úplně volného spoluhráče. Nestalo se a Rytíři přišli o puk.
     
    29:16
    Krátce po sobě se Kladenští dopustili dvou zakázaných uvolnění, mezi nimiž se domácí ke střele nedostali.
     
    29:37
    Rytíři po buly rychle opustili obranné pásmo a na druhé straně donutili Suka k dalšímu zákroku. Střela neměla potřebnou razanci, takže si s ní domácí gólman poradil.
     
    30:37
    Domácí drželi pásmo, jenže Cestrovi na modré úplně nevyšlo zpracování a následně ani přihrávka, čehož využil k protiakci Sachr, jenž po nájezdu z pravého křídla hledal skulinu v Sukově postoji u bližší tyče. Nenašel ji, takže skóre zůstává stejné.
     
    31:35
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí dostávají další ránu do sebevědomí. Vyroubal sice vyvezl puk do útočné třetiny, jenže spoluhráči mu odešli střídat, takže domácí útočník puk proti dvěma soupeřům u mantinelu přišel. Následně pelášil po pravém křídle MICHAL KOŠTOVAL, jenž mířil z kruhu na vzdálenější tyč a trefil tzv. teploměr. Asistence: Ondřej Kouba a Jiří Ticháček.
     
    32:40
    Chomutovskou akci tři na dva sice zbrzdilo Šilarovo zaškobrtnutí po přejetí modré čáry, přesto se k zakončení dostal Čech, ovšem z ostrého úhlu si na Burdu nepřišel.
     
    32:55
    Na druhé straně zakombinoval celý kladenský útok. Na konci akce střílel z osy Sachr, ovšem pátý gól Rytířů nepřidal, neboť Suk sebou mrskl do opuštěné části své branky a kotouč zastavil.
     
    34:25
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Tomáš Šíma – 2 min., nedovolené bránění).
     
    34:36
    Hned po buly střílel od modré Dominik Badinka, jenže trefil prvního hráče před sebou, tudíž Kladenští vyhodili až k Sukovi, který rozehrál přesně.
     
    35:06
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Lukáš Sýkora – 2 min., podrážení).
     
    35:06
    Domácí mají ideální možnost vrátit se do zápasu. Mají k dispozici 79 vteřin výhody dvou hráčů.
     
    35:29
    Střela Pirátů minula branku a následně přišla špatná rozehrávka, po níž puk skončil až u domácího gólmana.
     
    36:02
    Svoboda od modré opět trefil prvního hráče před sebou, ale domácí se štěstím udrželi pásmo. Burda však po závaru branku uhájil.
     
    36:25
    Vyroubal se postavil na modrou a zkoušel pálit, co to šlo. Jenže puk na branku neprošel, takže Kladno už je ve čtyřech.
     
    36:36
    Domácí neudrželi puk v útočném pásmu, takže je jim odpískán ofsajd.
     
    37:06
    Po buly ve středním pásmu drželi Rytíři svého soupeře hodně na distanc od branky. Piráti se do útočného pásma nedostali a jejich přesilovka končí.
     
    37:41
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté vystihli ve středním pásmu chomutovskou rozehrávku a Vimmer se ocitl sám před Sukem. Domácího brankáře nepřekonal, jenže dílo pirátské zkázy dokonal v následné skrumáži ONDŘEJ HRABÍK, který přece jen propasíroval puk za čáru. Asistence: Štěpán Vimmer.
     
    39:20
    Otřesení domácí čelili dalšímu útočnému výpadu Kladna. Suk si nebyl po střele od modré jistý, zda má opravdu puk mezi betony, což ještě „kontroval“ Šimek, ale puk z výstroje domácího maskovaného mladíka nevyšťoural.
     
    39:38
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Chomutovskou třetinu hrůzy završuje FILIP SACHR, který z mezikruží prostřelil Suka mezi betony. Asistence: Jiří Ticháček.
     
    39:38
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Štěpán Vimmer – 2 min., nesportovní chování).
     
    39:54
    Poslední akci druhé třetiny byla Šilarova střela z prostoru mezi vrcholem levého kruhu a útočnou modrou čárou. Burda byl pozorný a nedovolil ani dorážku.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Piráti by na druhou třetinu souboje posledního s předposledním týmem Extraligy juniorů jistě nejraději zapomněli. Čtyřikrát inkasovali, takže nabrali už pětigólové manko, které budou jen těžko smazávat, pokud nezačnou hrát úplně jinak. Třetí dvacetiminutovka začne přibližně v 19:15 a domácí budou mít k dispozici ještě minutu a 37 vteřin přesilovky.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:13
    Svoboda se snažil zavézt puk do útočného pásma, ale už na modré narazil na zformovanou a připravenou kladenskou obranu.
     
    40:54
    Piráti stále marně hledají cestu do útočného pásma. Znovu ji hledal Svoboda, ale opět byl zastaven hned na modré.
     
    41:28
    Teď už se Piráti usadili před Burdou, jehož však Vyroubal z pravého kruhu po křižné přihrávce nepřekonal. Hostující gólman se stihl přesunout a domácí útočník neuspěl ani s dorážkou.
     
    41:37
    Vteřinu před vypršením Sachrova trestu přikryl Burda puk pod lapačkou a přerušil hru.
     
    42:02
    Jakmile se Rytíři ocitli v plném počtu, vydali se kupředu. Suk vyrazil kladenskou ránu nad sebe a všichni chvíli hledali puk, který nakonec skončil na hraně zadního mantinelu v ochranné síti.
     
    43:09
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Vojtěch Hurta – 2 min., podrážení).
     
    43:32
    Piráti po buly udrželi pásmo, jenže Cestr ani jednou netrefil branku, oba jeho pokusy byly zblokovány. Po tom druhém se puk dostal na pravou stranu k Šilarovi, který trefil ostrou ranou vnější tyčku.
     
    44:40
    Rytíři se nyní velmi dobře brání a čekají na vlastní modré, co Piráti vymyslí. Domácím se nedaří pozorný kladenský obranný val překonat, takže Chomutov v přesilovce jen hledá cestu skrz střední pásmo.
     
    45:09
    V závěru početní výhody sice přišla střela Pirátů, jenže Burda si ji pohlídal, a tak jsou hosté kompletní.
     
    45:59
    Kladenský výpad nakonec ke střele nevedl, navíc se hosté připravili o pásmo. Při následné snaze vrátit se před Suka se dopustili ofsajdu.
     
    46:31
    Sýkora dostal přesnou přihrávku z levého kruhu na osu, ale trefil jen vyjetého Suka. Následně mohl Čech upalovat na branku, jenže mu nevyšlo zpracování kotouče, takže z úniku nic nebylo a ve středním pásmu se puku zmocnili hosté.
     
    47:20
    Agilní Sachr si nabruslil z pravého křídla před branku, ovšem forhendový blafák nedotáhl a domácí ustáli i následný závar před vlastní brankou, který uťal Suk přikrytím puku lapačkou.
     
    48:28
    Döringovi na útočné modré přeskočil puk hokejku, takže Piráti přišli o pásmo, ale Šíma se nebezpečné pozice nedostal.
     
    49:09
    Šimek na levém křídle bez potíží přebruslil obránce, ale mezírku mezi Sukovými betony nenašel.
     
    49:21
    Suk chytil puk, ovšem následně se strhla kolem jeho branky mela, po níž se bude vylučovat na obou stranách.
     
    49:21
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Ondřej Čech – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Filip Šimek – 2+2 min., hrubost). Trest odpyká Ondřej Kouba.
     
    49:40
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Z potyčky nakonec resultovala chomutovská přesilovka, kterou však domácí zahájili inkasovaným gólem. Funk vystihl rozehrávku, posunul na Vimmera, který po pravém křídle vjel do pásma a posunul na osu FILIPU SACHROVI, jenž v tísni přidal ve vlastním oslabení svůj druhý gól v utkání. Asistence: Štěpán Vimmer a Ladislav Funk.
     
    51:21
    Zbytek přesilovky se domácím nepovedl, takže Rytíři oslabení bez potíží zvládli.
     
    52:23
    V rohu útočného pásma zůstal ležet Stárek, takže sudí přerušil hru. Domácí útočník odjel na střídačku po svých a až na lavičce ho prohlédne zdravotní dozor utkání.
     
    52:30
    Puk skončil ze středního pásma mimo mantinely, takže se vhazuje ve středovém kruhu.
     
    53:05
    Svoboda hledal od zadního mantinelu mezi kruhy Šilara, který však neměl čas ani prostor, aby puk přijal a vystřelil. Rychle k němu přistoupila hostující defenziva.
     
    53:49
    Už před chvílí museli Piráti opustit útočné pásmo kvůli signalizovanému ofsajdu po situaci na modré čáře, kdy šel puk z útočného pásma. Nyní už je při další akci ofsajd domácímu týmu odpískán.
     
    54:13
    Koštoval dostal puk do pravého kruhu, odkud ho napálil jen do hrudi Suka.
     
    54:25
    Kladno právě vstřelilo branku!
    MICHAL KOŠTOVAL si spravil chuť o pár vteřin později. Asistence: Jiří Ticháček a Ondřej Hrabík.
     
    54:48
    Hned po buly se zrodilo kladenské přečíslení dva na jednoho, které sice domácí defenziva vyřešila, ale stejně si Hurta našel na ose prostor pro střelu, kterou si však Suk pohlídal.
     
    56:48
    Zápas už se bude evidentně pouze dohrávat. Rozdíl mezi oběma soupeři je patrný na první pohled, i když teď hráči obou celků několikrát upadli bez cizího zavinění.
     
    57:48
    Ceastr dostal přihrávku na modrou k pravému mantinelu, odkud střílel, ale jeho pokus skončil v protějším rohu, kde puk sebrali kladenští obránci.
     
    58:30
    Domácí vyhodili puk ze svého pásma, ale o icing se nejednalo.
     
    58:53
    Uvidíme trestné střílení!
     
    58:53
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Filip Döring – trestné střílení, podrážení).
     
    58:53
    Proti Sukovi se rozjel Ondřej Kouba, který byl při předchozí akci faulován. Kladenský forvard zvolil střelu, ale neuspěl.
     
    59:06
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Ladislav Funk – 2 min., podrážení).
     
    59:29
    Piráti po buly drželi pásmo, jenže kombinovali jen po obvodu útočné třetiny. Až nyní nahazoval od modré na ose Petrásek, jehož pokus však byl zblokován.
     
    59:51
    Hosté následně vyvezli puk až před Suka, kde se nyní odehraje zřejmě poslední vhazování zápasu.
     
    Konec zápasu.
     
    Závěrečná třetina už na vítězi střetnutí posledního Chomutova s předposledním Kladnem nic nezměnila. Rytíři dvěma góly navýšili svůj náskok a zapsali první tříbodovou výhru sezóny. (19:48:54)
    Marken.cz

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 6. T. Šilar (Daniel Badinka, Černý) – 5. Vimmer (Ticháček), 9. Ticháček (Hrabík), 25. Funk (Perný), 32. Koštoval (Kouba, Ticháček), 38. Hrabík (Vimmer), 40. Sachr (Ticháček), 50. Sachr (Vimmer, Funk), 55. Koštoval (Ticháček, Hrabík)


    Piráti Chomutov: Suk (Tuček) – Petrásek, Cestr, Janda, Pavlák, Dominik Badinka – P. Šugár, T. Šilar, Stárek, Čech, T. Svoboda, Mišovic, Vostiňák, Adam, Černý, Vyroubal, F. Döring, Daniel Badinka.
    Rytíři Kladno: Burda (Gabriška) – Strnad, Robovský, Ticháček, Staněk, Perný, Koštoval, Funk, Sýkora, Kohlíček – Hurta, Kočka, Šimek, Šíma, Hrabík, Sachr, Kouba, Vimmer.

    Rozhodčí: Jaroš – Zíka, Šimánek
    thejrc.org