Chomutov – Kladno 1:8 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
1:8 (1:2, 0:4, 0:2)
Rytíři Kladno
Středa 13.10.2021, 17:45 • ROCKNET ARÉNA • DHL Extraliga juniorů • 2. kolo
Partner:
     
    54:25
    Kladno právě vstřelilo branku!
    MICHAL KOŠTOVAL si spravil chuť o pár vteřin později. Asistence: Jiří Ticháček a Ondřej Hrabík.
     
    49:40
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Z potyčky nakonec resultovala chomutovská přesilovka, kterou však domácí zahájili inkasovaným gólem. Funk vystihl rozehrávku, posunul na Vimmera, který po pravém křídle vjel do pásma a posunul na osu FILIPU SACHROVI, jenž v tísni přidal ve vlastním oslabení svůj druhý gól v utkání. Asistence: Štěpán Vimmer a Ladislav Funk.
     
    39:38
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Chomutovskou třetinu hrůzy završuje FILIP SACHR, který z mezikruží prostřelil Suka mezi betony. Asistence: Jiří Ticháček.
     
    37:41
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté vystihli ve středním pásmu chomutovskou rozehrávku a Vimmer se ocitl sám před Sukem. Domácího brankáře nepřekonal, jenže dílo pirátské zkázy dokonal v následné skrumáži ONDŘEJ HRABÍK, který přece jen propasíroval puk za čáru. Asistence: Štěpán Vimmer.
     
    31:35
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí dostávají další ránu do sebevědomí. Vyroubal sice vyvezl puk do útočné třetiny, jenže spoluhráči mu odešli střídat, takže domácí útočník puk proti dvěma soupeřům u mantinelu přišel. Následně pelášil po pravém křídle MICHAL KOŠTOVAL, jenž mířil z kruhu na vzdálenější tyč a trefil tzv. teploměr. Asistence: Ondřej Kouba a Jiří Ticháček.
     
    24:04
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Ve čtyřech na obou stranách se nejprve hrnuli domácí do ofenzivy, jenže Rytíři otočili hru a LADISLAV FUNK postupoval sám na Suka, jehož z pravého kruhu prostřelil. Asistence: Dominik Perný.
     
    08:57
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je hodně smolný moment pro domácího brankáře Suka. JIŘÍ TICHÁČEK dojel v rohu po pravici domácího gólmana vyhození Hrabíka a z brankové čáry zaskočil Suka střelou, která se mu odrazila od masky do sítě. Asistence: Ondřej Hrabík.
     
    05:40
    Piráti právě vstřelili branku!
    Poté, co musel zasahovat Suk, domácí rychle vyrovnávají. TOMÁŠ ŠILAR se v ponechané výhodě ocitl po přihrávce Daniela Badinky za kladenskou obranou a prostřelil Burdu. Asistence: Daniel Badinka a David Černý.
     
    04:02
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté přece jen přesilovku využili. Ticháček zvezl po pravém křídle puk do útočného pásma a v protějším kruhu našel ŠTĚPÁNA VIMMERA, který využil clony před brankou, již učinil souboj kladenského útočníka s domácím obráncem. Asistence: Jiří Ticháček.
    GSA

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 6. T. Šilar (Daniel Badinka, Černý) – 5. Vimmer (Ticháček), 9. Ticháček (Hrabík), 25. Funk (Perný), 32. Koštoval (Kouba, Ticháček), 38. Hrabík (Vimmer), 40. Sachr (Ticháček), 50. Sachr (Vimmer, Funk), 55. Koštoval (Ticháček, Hrabík)


    Piráti Chomutov: Suk (Tuček) – Petrásek, Cestr, Janda, Pavlák, Dominik Badinka – P. Šugár, T. Šilar, Stárek, Čech, T. Svoboda, Mišovic, Vostiňák, Adam, Černý, Vyroubal, F. Döring, Daniel Badinka.
    Rytíři Kladno: Burda (Gabriška) – Strnad, Robovský, Ticháček, Staněk, Perný, Koštoval, Funk, Sýkora, Kohlíček – Hurta, Kočka, Šimek, Šíma, Hrabík, Sachr, Kouba, Vimmer.

    Rozhodčí: Jaroš – Zíka, Šimánek
    thejrc.org