Chomutov – Kladno 1:8 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
1:8 (1:2, 0:4, 0:2)
Rytíři Kladno
Středa 13.10.2021, 17:45 • ROCKNET ARÉNA • DHL Extraliga juniorů • 2. kolo
Partner:
     
    59:06
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Ladislav Funk – 2 min., podrážení).
     
    58:53
    Proti Sukovi se rozjel Ondřej Kouba, který byl při předchozí akci faulován. Kladenský forvard zvolil střelu, ale neuspěl.
     
    58:53
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Filip Döring – trestné střílení, podrážení).
     
    58:53
    Uvidíme trestné střílení!
     
    54:25
    Kladno právě vstřelilo branku!
    MICHAL KOŠTOVAL si spravil chuť o pár vteřin později. Asistence: Jiří Ticháček a Ondřej Hrabík.
     
    49:40
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Z potyčky nakonec resultovala chomutovská přesilovka, kterou však domácí zahájili inkasovaným gólem. Funk vystihl rozehrávku, posunul na Vimmera, který po pravém křídle vjel do pásma a posunul na osu FILIPU SACHROVI, jenž v tísni přidal ve vlastním oslabení svůj druhý gól v utkání. Asistence: Štěpán Vimmer a Ladislav Funk.
     
    49:21
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Ondřej Čech – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Filip Šimek – 2+2 min., hrubost). Trest odpyká Ondřej Kouba.
     
    47:20
    Agilní Sachr si nabruslil z pravého křídla před branku, ovšem forhendový blafák nedotáhl a domácí ustáli i následný závar před vlastní brankou, který uťal Suk přikrytím puku lapačkou.
     
    43:32
    Piráti po buly udrželi pásmo, jenže Cestr ani jednou netrefil branku, oba jeho pokusy byly zblokovány. Po tom druhém se puk dostal na pravou stranu k Šilarovi, který trefil ostrou ranou vnější tyčku.
     
    43:09
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Vojtěch Hurta – 2 min., podrážení).
     
    39:38
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Štěpán Vimmer – 2 min., nesportovní chování).
     
    39:38
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Chomutovskou třetinu hrůzy završuje FILIP SACHR, který z mezikruží prostřelil Suka mezi betony. Asistence: Jiří Ticháček.
     
    37:41
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté vystihli ve středním pásmu chomutovskou rozehrávku a Vimmer se ocitl sám před Sukem. Domácího brankáře nepřekonal, jenže dílo pirátské zkázy dokonal v následné skrumáži ONDŘEJ HRABÍK, který přece jen propasíroval puk za čáru. Asistence: Štěpán Vimmer.
     
    35:06
    Domácí mají ideální možnost vrátit se do zápasu. Mají k dispozici 79 vteřin výhody dvou hráčů.
     
    35:06
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Lukáš Sýkora – 2 min., podrážení).
     
    34:25
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Tomáš Šíma – 2 min., nedovolené bránění).
     
    32:55
    Na druhé straně zakombinoval celý kladenský útok. Na konci akce střílel z osy Sachr, ovšem pátý gól Rytířů nepřidal, neboť Suk sebou mrskl do opuštěné části své branky a kotouč zastavil.
     
    31:35
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí dostávají další ránu do sebevědomí. Vyroubal sice vyvezl puk do útočné třetiny, jenže spoluhráči mu odešli střídat, takže domácí útočník puk proti dvěma soupeřům u mantinelu přišel. Následně pelášil po pravém křídle MICHAL KOŠTOVAL, jenž mířil z kruhu na vzdálenější tyč a trefil tzv. teploměr. Asistence: Ondřej Kouba a Jiří Ticháček.
     
    27:20
    Piráti si po třetím inkasovaném gólu počínají velmi špatně ve vlastním pásmu. Dvakrát špatně rozehráli, aby nakonec puk dostali do středního pásma. Jenže ten se rychle vrátil před domácí branku, Sachr ovšem tváří v tvář Sukovi mířil jen do tyče.
     
    24:04
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Ve čtyřech na obou stranách se nejprve hrnuli domácí do ofenzivy, jenže Rytíři otočili hru a LADISLAV FUNK postupoval sám na Suka, jehož z pravého kruhu prostřelil. Asistence: Dominik Perný.
     
    23:39
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (HL – 2 min., příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Pavel Šugár.
     
    22:34
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (David Kočka – 2 min., podrážení).
     
    13:59
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dominik Badinka – 2 min., sekání).
     
    12:56
    Piráti dostali puk do útočného pásma, ale Šilarova přihrávka od levého mantinelu našla jen kladenské hokejky. Hosté vyrazili na zteč a na konci akce stál Šimek úplně sám na levě straně, kde mocně napřáhl, ale Suka nepropálil.
     
    08:57
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je hodně smolný moment pro domácího brankáře Suka. JIŘÍ TICHÁČEK dojel v rohu po pravici domácího gólmana vyhození Hrabíka a z brankové čáry zaskočil Suka střelou, která se mu odrazila od masky do sítě. Asistence: Ondřej Hrabík.
     
    07:52
    V situaci tři na dva prošla chomutovská přihrávka od pravého mantinelu až do levého kruhu, kde byl připraven Šugár, který pohotově pálil. Burda proti němu povyjel a střelu zneškodnil.
     
    05:40
    Piráti právě vstřelili branku!
    Poté, co musel zasahovat Suk, domácí rychle vyrovnávají. TOMÁŠ ŠILAR se v ponechané výhodě ocitl po přihrávce Daniela Badinky za kladenskou obranou a prostřelil Burdu. Asistence: Daniel Badinka a David Černý.
     
    04:02
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté přece jen přesilovku využili. Ticháček zvezl po pravém křídle puk do útočného pásma a v protějším kruhu našel ŠTĚPÁNA VIMMERA, který využil clony před brankou, již učinil souboj kladenského útočníka s domácím obráncem. Asistence: Jiří Ticháček.
     
    02:58
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jan Vostiňák – 2 min., vražení na hrazení).
    Marken.cz

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 6. T. Šilar (Daniel Badinka, Černý) – 5. Vimmer (Ticháček), 9. Ticháček (Hrabík), 25. Funk (Perný), 32. Koštoval (Kouba, Ticháček), 38. Hrabík (Vimmer), 40. Sachr (Ticháček), 50. Sachr (Vimmer, Funk), 55. Koštoval (Ticháček, Hrabík)


    Piráti Chomutov: Suk (Tuček) – Petrásek, Cestr, Janda, Pavlák, Dominik Badinka – P. Šugár, T. Šilar, Stárek, Čech, T. Svoboda, Mišovic, Vostiňák, Adam, Černý, Vyroubal, F. Döring, Daniel Badinka.
    Rytíři Kladno: Burda (Gabriška) – Strnad, Robovský, Ticháček, Staněk, Perný, Koštoval, Funk, Sýkora, Kohlíček – Hurta, Kočka, Šimek, Šíma, Hrabík, Sachr, Kouba, Vimmer.

    Rozhodčí: Jaroš – Zíka, Šimánek
    thejrc.org