Chomutov – Kladno 1:8 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
1:8 (1:2, 0:4, 0:2)
Rytíři Kladno
Středa 13.10.2021, 17:45 • ROCKNET ARÉNA • DHL Extraliga juniorů • 2. kolo
Partner:
     
    Závěrečná třetina už na vítězi střetnutí posledního Chomutova s předposledním Kladnem nic nezměnila. Rytíři dvěma góly navýšili svůj náskok a zapsali první tříbodovou výhru sezóny. (19:48:54)
     
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Hosté následně vyvezli puk až před Suka, kde se nyní odehraje zřejmě poslední vhazování zápasu.
     
    59:29
    Piráti po buly drželi pásmo, jenže kombinovali jen po obvodu útočné třetiny. Až nyní nahazoval od modré na ose Petrásek, jehož pokus však byl zblokován.
     
    59:06
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Ladislav Funk – 2 min., podrážení).
     
    58:53
    Proti Sukovi se rozjel Ondřej Kouba, který byl při předchozí akci faulován. Kladenský forvard zvolil střelu, ale neuspěl.
     
    58:53
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Filip Döring – trestné střílení, podrážení).
     
    58:53
    Uvidíme trestné střílení!
     
    58:30
    Domácí vyhodili puk ze svého pásma, ale o icing se nejednalo.
     
    57:48
    Ceastr dostal přihrávku na modrou k pravému mantinelu, odkud střílel, ale jeho pokus skončil v protějším rohu, kde puk sebrali kladenští obránci.
     
    56:48
    Zápas už se bude evidentně pouze dohrávat. Rozdíl mezi oběma soupeři je patrný na první pohled, i když teď hráči obou celků několikrát upadli bez cizího zavinění.
     
    54:48
    Hned po buly se zrodilo kladenské přečíslení dva na jednoho, které sice domácí defenziva vyřešila, ale stejně si Hurta našel na ose prostor pro střelu, kterou si však Suk pohlídal.
     
    54:25
    Kladno právě vstřelilo branku!
    MICHAL KOŠTOVAL si spravil chuť o pár vteřin později. Asistence: Jiří Ticháček a Ondřej Hrabík.
     
    54:13
    Koštoval dostal puk do pravého kruhu, odkud ho napálil jen do hrudi Suka.
     
    53:49
    Už před chvílí museli Piráti opustit útočné pásmo kvůli signalizovanému ofsajdu po situaci na modré čáře, kdy šel puk z útočného pásma. Nyní už je při další akci ofsajd domácímu týmu odpískán.
     
    53:05
    Svoboda hledal od zadního mantinelu mezi kruhy Šilara, který však neměl čas ani prostor, aby puk přijal a vystřelil. Rychle k němu přistoupila hostující defenziva.
     
    52:30
    Puk skončil ze středního pásma mimo mantinely, takže se vhazuje ve středovém kruhu.
     
    52:23
    V rohu útočného pásma zůstal ležet Stárek, takže sudí přerušil hru. Domácí útočník odjel na střídačku po svých a až na lavičce ho prohlédne zdravotní dozor utkání.
     
    51:21
    Zbytek přesilovky se domácím nepovedl, takže Rytíři oslabení bez potíží zvládli.
    Marken.cz

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 6. T. Šilar (Daniel Badinka, Černý) – 5. Vimmer (Ticháček), 9. Ticháček (Hrabík), 25. Funk (Perný), 32. Koštoval (Kouba, Ticháček), 38. Hrabík (Vimmer), 40. Sachr (Ticháček), 50. Sachr (Vimmer, Funk), 55. Koštoval (Ticháček, Hrabík)


    Piráti Chomutov: Suk (Tuček) – Petrásek, Cestr, Janda, Pavlák, Dominik Badinka – P. Šugár, T. Šilar, Stárek, Čech, T. Svoboda, Mišovic, Vostiňák, Adam, Černý, Vyroubal, F. Döring, Daniel Badinka.
    Rytíři Kladno: Burda (Gabriška) – Strnad, Robovský, Ticháček, Staněk, Perný, Koštoval, Funk, Sýkora, Kohlíček – Hurta, Kočka, Šimek, Šíma, Hrabík, Sachr, Kouba, Vimmer.

    Rozhodčí: Jaroš – Zíka, Šimánek
    thejrc.org