Jekatěrinburg – Soči 4:5 (0:1 po s.n.) | Jaroslavl – Čerepovec 2:1 (po pr.) | Omsk – Barys 4:1 (kon.)
CSKA Moskva – Chabarovsk 1:5 (kon.) | Petrohrad – Dynamo Moskva 5:3 (kon.) | Viťaz – N.Novgorod 1:3 (kon.)
konec
CSKA Moskva
1:5 (0:2, 0:2, 1:1)
Amur Chabarovsk
Středa 13.10.2021, 18:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:33 David TOMÁŠEK - 1:5
     
    58:33
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Teď už je definitivně rozhodnuto. DAVID TOMÁŠEK zakončiloval bekhendem z levé strany kousek za útočnou modrou, puk doputoval do prázdné brány.
    Asistence: Roman Ljubimov.
    57:29 Maxim SORKIN - 1:4
     
    57:29
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Čisté konto to nakonec pro hostující brankáře nebude, Alikin inkasuje 2,5 minuty před koncem. MAXIM SORKIN se s tím nepáral a střelou švihem z pravého kruhu trefil přesně vzdálenější horní roh branky Chabarovsku. Jeho gólman nemohl nic dělat.
    Asistence: Nikita Nestěrov.
    24:18 Vladimir BUTUZOV - 0:4
     
    24:18
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Hosté podruhé využívají přesilovku a vedou už o čtyři góly. VLADIMIR BUTUZOV míchal s pukem u pravého mantinelu, promyslel situaci, pak rychle popojel na značku vhazování, odkud rychlou střelou zápěstím překonal strážce domácí svatyně.
    Asistence: Alexej Volgin a Alexandr Gorškov.
    21:44 Ivan NIKOLIŠIN - 0:3
     
    21:44
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Hosté pokračují v útočné aktivitě a odměnou jim je třetí zásah. Po krásné kombinaci si vzal puk na hokejku IVAN NIKOLIŠIN, objel ležícího brankáře a našel skulinu mezi pravou tyčí a jeho betonem.
    Asistence: Alexandr Gorškov a Vladimir Butuzov.
    19:09 Dmitrij ARCHIPOV - 0:2
     
    19:09
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Ještě před odchodem do kabin přidávají hosté druhý zásah. Velkou práci odvedl Volgin, který zajel s pukem za bránu, dobře si všiml volného spoluhráče a tak místo jejího objetí přihrával a DMITRIJ ARCHIPOV i s trochou štěstěny dostal puk zblízka do sítě.
    Asistence: Alexej Volgin a Radan Lenc.
    08:19 Radan LENC - 0:1
     
    08:19
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Tak to byla hodně rychle využitá přesilová hra. Po vyhraném buly dostal RADAN LENC nabito na hranici pravého kruhu a rychlým švihem překonal přesouvajícího brankáře Moskvy, puk šel do vzdálenějšího horního rohu brány.
    Asistence: David Tomášek a Vladimir Galuzin.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 58. Sorkin (N. Nestěrov) – 9. Lenc (Tomášek, Galuzin), 20. Archipov (Volgin, Lenc), 22. Nikolišin (A. Gorškov, V. Butuzov), 25. V. Butuzov (Volgin, A. Gorškov), 59. Tomášek (Ljubimov)


    CSKA Moskva: Reideborn (Ivan Fedotov, Skotnikov) – Arťom Sergejev, N. Nestěrov, Gilmour (A), V. Svedberg, M. Ibragimov, Lugovjak, Kaliničenko – Grigorenko, M. Guskov, Wallmark – P. Karnauchov, Andronov (C), Alexandr Popov – S. Plotnikov, Sorkin, Slepyšev (A) – Mingačjov, Světlakov, Chulapov – Poltapov.
    Amur Chabarovsk: Alikin (Lozebnikov, Jevgrafov) – Jordán (C), S. Těreščenko, Volgin, Znacharenko, Korjagin, Aljajev, Byčkov – Ljubimov, Galuzin (A), Tomášek – A. Gorškov, Nikolišin, V. Butuzov (A) – Lenc, Šarov, Fajzullin – Alexejev, A. Kuzněcov, Archipov.

    Rozhodčí: Ermolajev, Kočetov – Galimov, Šalagin

    Diváci: 1386
    thejrc.org