Tampa – Pittsburgh 2:6 (kon.) | Vegas – Seattle 4:3 (kon.)
konec
Vegas Golden Knights
4:3 (2:0, 1:2, 1:1)
Seattle Kraken
Středa 13.10.2021, 04:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:33 Chandler STEPHENSON - 4:3
     
    48:33
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Chytře to sehráli domácí a jdou do vedení. Po přihrávce kapitána Marka Stonea se bruslí prosazuje CHANDLER STEPHENSON. Nejednalo se o úmyslné kopnutí, což potvrdilo video, branka platí. Asistence: Mark Stone a Max Pacioretty.
    47:58 Morgan GEEKIE - 3:3
     
    47:58
    Tým Seattle právě vstřelil branku!
    Díky chybě Vegas v útočném pásmu hosté vyrovnávají, tvrdou ránou do horní části branky poslal puk nechytatelně MORGAN GEEKIE. Vega v útoku propadlo a díky tomu se hosté dostali do šance. Asistence: Jérémy Lauzon.
    32:44 Jared MCCANN - 3:2
     
    32:44
    Tým Seattle právě vstřelil branku!
    Je sníženo na rozdíl jediné branky, díky důrazu před brankou se k puku dostal a nasměroval jej do branky JARED MCCANN. Asistence: Jordan Eberle a Jaden Schwartz
    31:35 Ryan DONATO - 3:1
     
    31:35
    Tým Seattle právě vstřelil branku!
    Krakeni dávají svou první branku v základní části NHL, díky důrazu před brankou a špatné obranné hře Vegas se k odraženému puku dostal a v pohodě zakončoval RYAN DONATO. Asistence: Vince Dunn a Joonas Donskoi.
    26:43 Max PACIORETTY - 3:0
     
    26:43
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Domácí sice neproměnili přesilovku, ale svůj náskok navyšují nyní. Po výborné přihrávce kapitána se prosazuje tečí střely spoluhráče MAX PACIORETTI. Zvolil z mezikruží ránu zápěstím. Asistence: Nicolas Hague a Mark Stone.
    06:36 Jonathan MARCHESSAULT - 2:0
     
    06:36
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Domácí navyšují své vedení, Karlsson našel spoluhráče. Tím byl JONATHAN MARCHESSAULT. Všichni si mysleli, že bude střílet, ale oklamal brankáře, a pak kličkou dostal puk do brankoviště a zakončoval. Asistence: William Karlsson.
    03:10 Jonathan MARCHESSAULT - 1:0
     
    03:10
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Domácí přečkali oslabení a po rychlé akci se dostávají do vedení. Po výborné přihrávce kapitána Stonea se prosazuje ránou na vzdálenější tyč JONATHAN MARCHESSAULT. Asistence: Mark Stone a Chandler Stephenson.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 4. Marchessault (Mark Stone, Stephenson), 7. Marchessault (W. Karlsson), 27. Pacioretty (Hague, Mark Stone), 49. Stephenson (Mark Stone, Pacioretty) – 32. Donato (Vince Dunn, Donskoi), 33. McCann (Jordan Eberle, Schwartz), 48. Geekie (Lauzon)


    Vegas Golden Knights: Lehner (Brossoit) – Pietrangelo, Martinez, Theodore, McNabb, Hague, Whitecloud, Coghlan – Mark Stone (C), Stephenson, Pacioretty – R. Smith, W. Karlsson, Marchessault – Dadonov, Patrick, Krebs – Kolesar, Dorofejev.
    Seattle Kraken: Grubauer (Driedger) – A. Larsson, Giordano, H. Fleury, Lauzon, Vince Dunn, Oleksiak – Jordan Eberle, Wennberg, Schwartz – B. Tanev, Geekie, Marcus Johansson – Appleton, Sheahan, Donato – Bastian, Donskoi, McCann.

    Rozhodčí: Skilliter, StLaurent – Knorr, Murchison

    Diváci: 18 431
    thejrc.org