Kladno – Plzeň 2:4 (kon.) | Liberec – K. Vary 5:3 (kon.) | Kobra – Jihlava 1:15 (kon.)
Vítkovice – Poruba 3:1 (kon.) | Hvězda Praha – HC Litvínov 3:2 (po pr.) | Havířov – Třinec 1:7 (kon.)
Mountfield HK – Tábor 4:3 (kon.) | Motor ČB – Havlíčkův Brod 3:2 (kon.) | Slavia – Sparta 4:5 (kon.)
Pardubice – Technika Brno 11:1 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 4:5 (po pr.) | Přerov – Vsetín 7:3 (kon.)
PZ Kladno – Mladá Boleslav 1:9 (kon.) | Chomutov – Třemošná 8:2 (kon.) | HK MD Šumperk – Zlín 2:4 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
8:2 (4:0, 3:1, 1:1)
HC Meteor Třemošná
Čtvrtek 14.10.2021, 18:30 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    Nejvyrovnanější třetina už na vítězi zápasu nic nezměnila. Daniel Badinka ve třetí části zkompletoval hattrick, jímž přispěl Pirátům k potvrzení předchozí cenné výhry z Plzně, kde Chomutovští dohrávali odložené utkání. (20:28:34)
     
    Konec zápasu.
     
    59:47
    Třemošná držela delší dobu pásmo, ale domácí nakonec získali kotouč a ještě se hnali za posledním útokem. Po přejetí útočné modré to na sebe vzal Dautovský, který vyvážel puk, ale Smola vytěsnil jeho ránu lapačkou do rohu.
     
    58:58
    Ofsajd Pirátů.
     
    58:49
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Hosté se prosadili podruhé v utkání zásluhou ŠIMONA MATOUŠKA, jenž byl úspěšný zblízka. Asistence: Vojtěch Tolar.
     
    57:16
    Znovu zvonila konstrukce branky Meteoru. Tentokrát ji rozezvučel Stejskal, který si po střele z levého kruhu ulevil výrazem, který není možné reprodukovat dál.
     
    56:55
    Z boje o puk v rohu po pravici Perůtky vyšli vítězně hosté, jenže Hnát jen lehce nahodil směrem k domácí brance, takže chomutovský brankář v klidu rozehrál holí.
     
    56:25
    Třemošná sice kombinovala v útočném pásmu, ale domácí obrana si vše pohlídala stejně jako na druhé straně Smola pokus Pospíšila z pravého kruhu na bližší tyč.
     
    55:01
    Záhorcovo zaváhání v rozehrávce ve vlastním obranném pásmu hosté gólem nepotrestali, přestože Matoušek byl po přistrčení Kubového sám před Perůtkou. Domácí gólman si na bekhendový blafák hostujícího útočníka velmi dobře počkal a díky roztaženým betonům puk do sítě nepustil.
     
    54:26
    Smola vyřešil další chomutovskou střelu a po buly se hra rychle přelila na druhou stranu, kde Perůtka zneškodnil Matouškův bekhend, po němž domácí vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    53:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    Čepice na led! DANIEL BADINKA dostal přihrávku do jízdy a s obráncem na zádech se dostal před Smolu, jehož sice napoprvé nepřekonal, avšak dorážku puku volně ležícího v brankovišti už nasměroval na správné místo, takže dovršil hattrick. Asistence: Vojtěch Čihař a Dominik Mišovic.
     
    52:42
    Perůtka vyřešil nepříjemnou střelu z mezikruží a po buly pádili kupředu Piráti, kteří však nezvládli přechod útočné modré podle litery pravidel a je jim odpískán ofsajd.
     
    51:49
    Za hostující obranu si najel na přesný pas z hloubi vlastního obranného pásma Kokman, ovšem samostatný únik zakončil jen do Smoly. Následně puk sebrali hostující beci a vyvezli ho do bezpečí.
     
    51:33
    Hosté trochu se štěstí dostali kotouč z vlastního obranného pásma a postupovali ve třech na dva obránce. Situaci však až ke střele nedotáhli.
     
    50:01
    Po střele od modré dorážel Pluhař, ale neuspěl, takže Čihař se už už řítil sám na Smolu. V poslední chvíli se vrátil Čech a čistě přes hokejku mu puk vysekl.
     
    49:00
    Uhlíkův postup zastavil na zadním mantinelu v rámci pravidel Žižka, z protiútoku minula Pospíšilova střela z pravého kruhu vzdálenější tyč.
     
    48:26
    Dautovský se mezi kruhy dostal k puku, který odehrávali do bezpečí hostující obránci poté, co kotouč poskakoval před jejich brankou. Domácí útočník však trefil jen hráče před sebou.
     
    47:20
    Útočné počínaní Pirátů zahájila dvojice Mišovic – Daniel Badinka přečíslením dva na jednoho, v němž druhý jmenovaný z první kotouč do branky nedopravil. Piráti ještě několik sekund kombinovali, než zasáhl Smola a přerušil hru.
    Marken.cz

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 6. Čihař (Daniel Badinka, Dominik Badinka), 8. Klobouček (Čihař), 10. Daniel Badinka (Dominik Badinka), 20. Mišovic (Daniel Badinka, Čihař), 24. Čihař (D. Svoboda, Mišovic), 32. Kokman (Dautovský, Žižka), 39. Daniel Badinka (Mišovic), 53. Daniel Badinka (Čihař, Mišovic) – 35. Štulc (Komínek), 59. Matoušek (Tolar)


    Piráti Chomutov: Perůtka (Štěrba) – Pašek, D. Svoboda, Záhorec, F. Hynek, Ibl, Dominik Badinka, Žižka – Kokman, Dautovský, Klobouček, Vondrášek, Stejskal, Grosskopf, Pospíšil, Mišovic, Daniel Badinka, Čihař.
    HC Meteor Třemošná: Oršulák (31. Smola) – Tolar, Štulc, Sochor, Hnát, Tran, Holubec – Matoušek, Kubový, Krištof, Pluhař, Uhlík, Horský, Komínek, Matějka, Živný, Kačena, Čech.

    Rozhodčí: Folk – Beneš, Povová
    thejrc.org