Kladno – Plzeň 2:4 (kon.) | Liberec – K. Vary 5:3 (kon.) | Kobra – Jihlava 1:15 (kon.)
Vítkovice – Poruba 3:1 (kon.) | Hvězda Praha – HC Litvínov 3:2 (po pr.) | Havířov – Třinec 1:7 (kon.)
Mountfield HK – Tábor 4:3 (kon.) | Motor ČB – Havlíčkův Brod 3:2 (kon.) | Slavia – Sparta 4:5 (kon.)
Pardubice – Technika Brno 11:1 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 4:5 (po pr.) | Přerov – Vsetín 7:3 (kon.)
PZ Kladno – Mladá Boleslav 1:9 (kon.) | Chomutov – Třemošná 8:2 (kon.) | HK MD Šumperk – Zlín 2:4 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
8:2 (4:0, 3:1, 1:1)
HC Meteor Třemošná
Čtvrtek 14.10.2021, 18:30 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    58:49
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Hosté se prosadili podruhé v utkání zásluhou ŠIMONA MATOUŠKA, jenž byl úspěšný zblízka. Asistence: Vojtěch Tolar.
     
    53:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    Čepice na led! DANIEL BADINKA dostal přihrávku do jízdy a s obráncem na zádech se dostal před Smolu, jehož sice napoprvé nepřekonal, avšak dorážku puku volně ležícího v brankovišti už nasměroval na správné místo, takže dovršil hattrick. Asistence: Vojtěch Čihař a Dominik Mišovic.
     
    38:25
    Piráti právě vstřelili branku!
    Mišovic dobrým pohybem zrušil signalizovaný icing, viděl dobře postaveného DANIELA BADINKU, který se nemýlil. Asistence: Dominik Mišovic.
     
    34:19
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Ani Perůtka čisté konto neudrží. Střela DAVIDA ŠTULCE od modré cinkla o břevno a zapadla do sítě. Asistence: Václav Komínek.
     
    31:56
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí přece jen využili i druhou přesilovku v utkání, když se ve druhém startu v Extralize dorostu podruhé prosadil TOMÁŠ KOKMAN. Asistence: Dorčo Dautovský a Adam Žižka.
     
    23:11
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí přesilovku rychle využívají zásluhou VOJTĚCHA ČIHAŘE, k němuž doputoval puk mezi kruhy od zadního mantinelu po kombinaci Dominiků Svobody a Mišovice. Domácí útočník spadající ročníkem ještě mezi deváťaky na nic nečekal a z první poslal puk do branky. Asistence: Dominik Svoboda a Dominik Mišovic.
     
    19:11
    Piráti právě vstřelili branku!
    Daniel Badinka upláchl obraně Třemošné, jenže si vlámal zuby na pozorném Oršulákovi. Ten však puk nechytil, čehož využil DOMINIK MIŠOVIC, který pohotově překonal maskovaného mladíka Meteoru. Asistence: Daniel Badinka a Vojtěch Čihař.
     
    09:42
    Piráti právě vstřelili branku!
    V akci byla znovu chomutovská dovjčata, která včera nastoupila i za juniory. Dominik Badinka napřáhl na modré, Oršulák jen vyrazil puk před sebe, kde už číhal pohotový DANIEL BADINKA a poslal kotouč do sítě. Asistence: Dominik Badinka.
     
    07:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Meteor se sice na krátkou dobu dostal do útočného pásma, ale domácí ho ke střele nepustili, navíc podnikli rychlý výpad do nepřipravené hostující defenzivy. Čihař na sebe navázal obránce a předložil ŠIMONU KLOBOUČEKOVI, který měl ve vlastním oslabení snadnou práci zvýšit chomutovské vedení. Asistence: Vojtěch Čihař.
     
    05:37
    Piráti právě vstřelili branku!
    Z protiakce jdou domácí do vedení! Po spolupráci dvojčat Badinkových dostal VOJTĚCH ČIHAŘ puk na vrchol brankoviště, odkud prostřelil Oršuláka mezi betony. Asistence: Daniel Badinka a Dominik Badinka.
    Marken.cz

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 6. Čihař (Daniel Badinka, Dominik Badinka), 8. Klobouček (Čihař), 10. Daniel Badinka (Dominik Badinka), 20. Mišovic (Daniel Badinka, Čihař), 24. Čihař (D. Svoboda, Mišovic), 32. Kokman (Dautovský, Žižka), 39. Daniel Badinka (Mišovic), 53. Daniel Badinka (Čihař, Mišovic) – 35. Štulc (Komínek), 59. Matoušek (Tolar)


    Piráti Chomutov: Perůtka (Štěrba) – Pašek, D. Svoboda, Záhorec, F. Hynek, Ibl, Dominik Badinka, Žižka – Kokman, Dautovský, Klobouček, Vondrášek, Stejskal, Grosskopf, Pospíšil, Mišovic, Daniel Badinka, Čihař.
    HC Meteor Třemošná: Oršulák (31. Smola) – Tolar, Štulc, Sochor, Hnát, Tran, Holubec – Matoušek, Kubový, Krištof, Pluhař, Uhlík, Horský, Komínek, Matějka, Živný, Kačena, Čech.

    Rozhodčí: Folk – Beneš, Povová
    thejrc.org