Zlín – Vítkovice 3:5 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 6:5 (1:0 po s.n.) | Kladno – Pardubice 1:4 (kon.)
Havířov – Liberec 2:4 (kon.) | HC Litvínov – Motor ČB 4:1 (kon.) | Třinec – Mladá Boleslav 5:2 (kon.)
Chomutov – Salzburg 2:1 (kon.) | Slavia – Plzeň 0:4 (kon.) | Jihlava – K. Vary 1:6 (kon.)
Sparta – Mountfield HK 1:0 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:2 (0:2, 3:0, 2:0)
BK Mladá Boleslav
Pátek 15.10.2021, 18:00 • Mini WERK ARENA, Třinec • DHL Extraliga juniorů • 10. kolo
Partner:
     
    59:34
    Ještě jedno vyloučení. Dvě minuty za podrážení dostává třinecký hráč Petr Ullrych.
     
    56:55
    Třinec právě vstřelil branku!
    Mladá Boleslav to zkusila v šesti, ale risk jí nevyšel. Oceláři dnešní zápas vyhrají, PAVEL MATĚJ se z vlastního obranného pásma trefuje střelou přes celé hřiště do odkryté branky. Oceláři si tak připisují dnes gól také ve vlastním oslabení.
     
    55:48
    Možná poslední šance Mladé Boleslavi, jak něco udělat se zápasem. Na trestnou lavici usedá Matěj Kozlík, který odpyká trest pro hráčskou lavici Ocelářů za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    55:00
    Třinec právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic přichází pro hosty tvrdý úder, Oceláři jdou do dvoubrankového vedení. PAVEL MATĚJ v nepřehledné situaci zůstal stát sám u tyčky a zakončoval do prázdné branky po krásné přihrávce Ramíka. Asistence: Michal Ramík.
     
    51:41
    Jasečko sám na pravém kruhu, tváří v tvář třineckému gólmanovi, ale střílí těsně nad. Po uspávací pasáži hry přišla z ničeho nic obrovská šance hostů!
     
    42:42
    Další komplikace ppro Třinec. Oceláři půjdou znovu do čtyř, dvě+dvě minuty za vysokou hůl dostává Jonáš Jobánek.
     
    Hosté ale začnou závěrečnou část v přesilové hře. S úderem druhé sirény byl vyloučen domácí hráč Petr Andrle.
     
    37:53
    Třinec právě vstřelil branku!
    To je obrat jako hrom, Andrle se na modré čáře neukvapil a předložil kotouč do strany na hůl PETRA ULLRYCHA, který mohl zakončovat do prázdné branky. Oceláři jdou do vedení. Asistence: Petr Andele, Oskar Haas.
     
    34:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nedáš dostaneš, zase otřepaná fráze platí. JONÁŠ JOBÁNEK byl sám před mladoboleslavským gólmanem, kličkou si ho položil a překonal. Oceláři vyrovnávají a dá se říct, že zasloužene. Asistence: Petr Ullrych.
     
    31:16
    Tahle přesilovka rozhodně nepatří do kategorie podařených, přesto ji málem Oceláři ukončili předčasně. Ramík se stahovačkou natlačil až před Stuchlíka, který jen tak tak udržel pod rukavící jeho nepříjemný bekhendový pokus!
     
    29:45
    Oceláři ale budou hrát další přesilovku. Vyloučen je Petr Šíma.
     
    28:35
    Další obrovská šance Ocelářů! Ullrych jel sám na Stuchlíka, nešel do kličky, volil rychlou střelu a minul boleslavskou branku!
     
    27:27
    Oceláři jsou po vstřelené brance při chuti. Wardas byl úplně sám před boleslavským brankářem, ten si ale teď připsal klíčový zákrok!
     
    26:52
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se dostávají zpět do zápasu! Bránící čtveřice Boleslavi už byla hodně unavené, těžil z toho MICHAL RAMÍK, který si počkal u levé tyčky na hezkou přihrávku a trefil volnou část branky.
     
    26:06
    Obrovská šance Pětníka, který ale mezi kruhy z otočky nedokázal trefit dorážku do odkryté branky!
     
    25:24
    Aktivní Jobánek padá při pokusu natlačit se do brankoviště a Oceláři si díky tomu zahrají první přesilovou hru. Dvě minuty za podrážení dostává Tomáš Moravec.
     
    19:58
    Po zákroku třineckého gólmana přišla drobná potyčka, po které se vylučuje na obou stranách. Dvě minuty dostávají Dlask a Chovaniak.
     
    18:29
    Uvidíme první přesilovou hru. Za podrážení usedá na trestnou lavici Patrik Šutý, Oceláři jdou do čtyř.
     
    18:17
    Po minutách nekoukatelného hokeje z čista jasna zůstal sám před třineckou brankou Němec, ale trefil jen brankáře!
     
    14:15
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do dvoubrankového trháku, MICHAL SIMON vyplaval u pravé tyče třinecké branky a měl dostatek času zamířit do odkryté horní poloviny branky. Švančara se snažil přesunout, ale nestačilo to. Asistence: Dominik Brouček, Jindřich Plíšek.
     
    10:14
    Oceláři touží po vyrovnání, Ramik se prokličkoval až před gólmana soupeře, byl ale příliš blízko a nakonec ho trefil švihem na znak_
     
    08:20
    Vlasák se teď rychlou kličkou dostal k velice nepříjemné střele. Útočník Mladé Boleslavi mířil na rameno třineckého gólmana, jen těsně přestřelil!
     
    01:07
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A tak udeřilo na druhé straně, první útočná akce Mladé Boleslavi a první střela na branku hned končí v síti. Mezi kruhy dostal kotouč na čepel JINDŘICHA PLÍŠKA, který propálil Švančaru: Asistence: Brouček, Křepelka

    Adam Sušovský

    Branky a nahrávky: 27. Ramík, 35. Jobánek (Ullrych), 38. Ullrych (Andrle, Haas), 55. Matěj (Ramík), 57. Matěj – 2. Plíšek (Brouček, Křepelka), 15. Simon (Brouček, Plíšek)


    HC Oceláři Třinec: Švančara (Nešpůrek) – Hykl, Andrle, Chovaniak, Kareš, Hrůzek, MMarcinko – Moškoř, Šutý, Wardas, Haas, Pětník, Przybyla, Ullrych, Matěj, Ramik, Kozlík, Jobánek.
    BK Mladá Boleslav: Stuchlík (Krinwald) – Moravec, Němmec, Vacík, Křepelka, Rajgl, Jasečko – Simon, Závora, Polák, Snášel, Brouček, Dlask, Vlasák, Václavík, Hašlar, Šíma, Plíšek.

    Rozhodčí: Cabák – Lederer, Konvička
    bahis siteleri