Zlín – Vítkovice 3:5 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 6:5 (1:0 po s.n.) | Kladno – Pardubice 1:4 (kon.)
Havířov – Liberec 2:4 (kon.) | HC Litvínov – Motor ČB 4:1 (kon.) | Třinec – Mladá Boleslav 5:2 (kon.)
Chomutov – Salzburg 2:1 (kon.) | Slavia – Plzeň 0:4 (kon.) | Jihlava – K. Vary 1:6 (kon.)
Sparta – Mountfield HK 1:0 (kon.)
po s.n. (1:0)
HC Kometa Brno
6:5 (1:2, 1:2, 3:1 - 0:0)
HC Olomouc
Pátek 15.10.2021, 16:00 • Winning Group Arena • DHL Extraliga juniorů • 10. kolo
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Kometa Brno.
    Autorem vítězné branky je ŠALÉ.
     
    59:48
    Kometa právě vstřelila branku!
    Už to vypadalo, že se Olomouc dostane z nejhoršího, ale kvůli špatnému vyhození Kometa zůstala v pásmu. Střelu z mezikruží Jana Sedláčka nejprve Špunar vyrazil, ale na dorážku byl připraven ERIK MELUZÍN a utkání je znovu vyrovnané! Asistence: Jan Sedláček.
     
    58:57
    Olomouc právě vstřelila branku!
    To je neuvěřitelný závěr zápasu! Po chybě v domácí rozehrávce se do obrovské šance dostal PATRIK TARNOCZY, který se nemýlil a přesnou střelou o levou tyčku znovu vrací vedení Olomouci! Bez asistence.
     
    57:59
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácím se podařilo stáhnout tříbrankové manko a byla to skvěle sehraná akce! V rohu kluziště získal kotouč Cápay, přesnou přihrávkou našel na protějším kruhu ERIKA MELUZÍNA a ten ránou z první našel mezírku mezi betony Špunara! Asistence: Samuel Cápay.
     
    52:45
    Kometa právě vstřelila branku!
    V závěru utkání nás čeká drama! Kometě se totiž podařilo využít zkrácenou přesilovku. Sedláček totiž přesnou přihrávkou našel na modré čáře volného spoluhráče. JAN HOLEMÝ se do puku opřel z první a prostřelil vše co mu stálo v cestě! Asistence: Ivo Sedláček, Sebastian Bartes.
     
    36:23
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak přece jen se Kometa ještě dostává zpět do zápasu! Přečíslení dva na jednoho vyřešil dobře Šalé, který žabičkou našel přesně hůl ERIKA MELUZÍNA, jenž si počínal skvěle a trefil přesně prostor mezi betony Špunara. Asistence: Eduard Šalé.
     
    35:29
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Postava rozhodně ve druhé třetině nepoděkuje svým spoluhráčům. MATYÁŠ FASNER se znovu řítil úplně sám na branku a svůj samostatný nájezd proměnil bravůrně, když trefil přesně nad beton domácího brankáře. Asistence: Marek Matašovský
     
    28:24
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Málokdy vídaná situace, ale Olomouc se dostala do přečíslení dva sami na brankáře. A oba hráči hostů to vyřešili skvěle. Poledna nic nevymýšlel, poslal prudkou a hlavně přesnou přihrávku na hůl DANIELA MINISTRA a ten z voleje nekompromisně poslal puk do sítě. Asistence: Aleš Poledna, James Joschua Mácha.
     
    19:39
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí snižují před odchodem do kabin, ale to byl obrovsky šťastný gól! EDUARD ŠALÉ získal puk za brankou Olomouce a dle mého soudu spíše přihrával před brankoviště, ovšem po několika odrazech kotouč propadl za záda Špunara! Bez asistence.
     
    16:15
    Olomouc právě vstřelila branku!
    To byla nádherně sehraná přesilová akce! Zapletal přesnou přihrávkou našel u pravé tyče Tomajka, který všechny překvapil a zadovkou přichystal puk jak na zlatém podnose před brankoviště. PATRIK TARNOCZY pak už jen dorazil puk do prázdné branky! Asistence: Matěj Tomajko, Jakub Zapletal.
     
    03:19
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Ve vlastním oslabení se dostala Olomouc do přečíslení a to končí vedoucí brankou! Nejprve zakončoval Poledna, jehož pokus dokázal Postava vyrazit ale pouze jen do míst, kde byl připraven JAN KUČERA, který měl jednoduchou pozici a trefil zcela odkrytou branku. Asistence: Aleš Poledna.
    Marken.cz

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 20. Šalé, 37. Meluzín (Šalé), 53. Holemý (I. Sedláček, Bartes), 58. Meluzín (Cápay), 60. Meluzín (J. Sedláček), rozh. náj. Šalé – 4. Kučera (Poledna), 17. Tarnoczy (Tomajko, Zapletal), 29. Ministr (Poledna, Mácha), 36. Fasner (Matašovský), 59. Tarnoczy

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Tomajko (OLO)
    0:0   Cápay (KOM)
    2. série:
    0:0   Handl (OLO)
    0:0   Meluzín (KOM)
    3. série:
    0:0   Ministr (OLO)
    1:0   Šalé (KOM)
    4. série:
    1:0   Tarnoczy (OLO)
    1:0   Bartes (KOM)
    5. série:
    1:0   Mácha (OLO)


    HC Kometa Brno: Postava (Schnattinger) – Řehák, Fajmon, Holemý, Běhůnek, J. Sedláček, Němec – Cápay, Bartes, Hrnčíř, Šalé, Meluzín, I. Sedláček, Bělohlav, Malý, Otava, Boltvan, Nesvadba
    HC Olomouc: Špunar (Kmec) – Kočí, Rajzík, Přecechtěl, Groch, Panáček, Poledna – Ministr, Kučera, Tomajko, Zapletal, Fasner, Matašovský, Handl, Mácha, Tarnoczy, Ruda

    Rozhodčí: Vrba – Měkýš, Kleprlík
    thejrc.org