Zlín – Vítkovice 3:5 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 6:5 (1:0 po s.n.) | Kladno – Pardubice 1:4 (kon.)
Havířov – Liberec 2:4 (kon.) | HC Litvínov – Motor ČB 4:1 (kon.) | Třinec – Mladá Boleslav 5:2 (kon.)
Chomutov – Salzburg 2:1 (kon.) | Slavia – Plzeň 0:4 (kon.) | Jihlava – K. Vary 1:6 (kon.)
Sparta – Mountfield HK 1:0 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:6 (1:2, 0:4, 0:0)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 15.10.2021, 18:00 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • 10. kolo
Partner:
     
    57:07
    Filip Krajčík dostává dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    48:15
    Adam Rauš dostal puk přesně před branku a mohl si vybrat, kam zamíří a sníží na 2:6. Jenže David Bočan předvedl výborný zákrok, přesunul se a puk zastavil před brankovou čárou.
     
    46:26
    Jihlavští hokejisté mají další přesilovou hru, a to po nedovoleném bránění Jakuba Vogela.
     
    44:37
    Kapitán Lukáš Adámek si na Filipa Maláče nepřišel se střelou na vyrážečku.
     
    44:37
    Jenže do úniku ujel jeden z hráčů hostí a je nařízeno trestné střílení ve prospěch Energie.
     
    43:52
    Filip Krajčík je potrestán dvěma minutami za vysokou hůl a domácí mají výhodu přesilové hry.
     
    40:01
    Dukla střídá brankáře, do třetí třetiny nastoupí místo Filipa Krejčího jeho parťák Filip Maláč.
     
    37:07
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tuhle branku Dukla nabídla svému soupeři prakticky sama. Již před šestou trefou měl Kupčo v předbrankovém prostoru spoustu času. Dvakrát nenabral puk ideálně na hůl a pak ještě přihrál spoluhráči. Akce pokračovala, Rymon dal puk na Bendu, který od modré vystřelil. Kotouč se dostal ke clonícímu LUBOMÍRU KUPČOVI a ten znovu dostal spoustu prostoru, přičemž nyní už byl úspěšný. Střílí tak svou čtvrtou branku v utkání, k tomu má dvě asistence a byl tak bodově u každé branky Energie v dnešním utkání. Asistence: Vítek Benda, Dominik Rymon.
     
    36:00
    Další problém pro Duklu, Jiří Doležal je vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    35:00
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Lajna Šmajda-Rymon-Kupčo si dnes dělá se soupeřem, co chce. Kupčo po šanci Bačkovského získal puk a dal jej na levou stranu pro rozjetého Rymona. Ten se obtočil právě kolem Bačkovského a přihrál v brankovišti na SAMUELA ŠMAJDU, který poslal puk nad horní tyčku. Asistence: Dominik Rymon, Lubomír Kupčo.
     
    34:45
    Michael Bačkovský měl na holi snížení stavu. Po pravé straně ujel do situace dva na jednoho. První střelou si na Bočana nepřišel, s dorážkou mířil těsně vedle levé tyče.
     
    34:25
    Naopak nyní se bude bránit Dukla, jelikož kapitán týmu Josef Vyvial je vyloučen za krosček.
     
    31:45
    Jihlavští hokejisté se budou moct zase trošku dostat do zápasu, jelikož Samuel Blengino dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    31:19
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté možná dělají velký krok k dnešní výhře. V protiútoku totiž adresoval Rymon přesnou křižnou přihrávku na pravou stranu pro LUBOMÍRA KUPČA, který se i v pádu dokázal prosadit kolem přemísťujícího se Krejčího. Dává tak svůj hattrick a k tomu má ještě asistenci na první brance. Asistence: Dominik Rymon.
     
    29:15
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A tak dříve nebo později musel přijít úder na karlovarské straně. V polovině zápasu odskakují hosté do dvoubrankového vedení. Šmajda poslal puk do předbrankového prostoru na LUBOMÍRA KUPČA, který si už věděl rady. Asistence: Samuel Šmajda, Kryštof Bulka.
     
    24:08
    Josef Vyvial měl na holi vyrovnání. Kapitán Dukly dostal přesnou přihrávku mezi kruhy a už si vybíral, kam to Krejčímu pošle, ale trefil se přímo do Davida Bočana.
     
    21:01
    Před brankou Filipa Krejčího bylo pořádně rušno, ale jihlavský strážce svatyně dokázal ve spolupráci s obránci zamezit puku, aby přešel za čáru.
     
    19:58
    Další nepříjemnost pro Duklu. Matyáš Sapík vyhodil puk mimo kluziště a vidí dvě minuty.
     
    17:22
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Velkou chybu v jihlavské defenzívní práci trestá LUBOMÍR KUPČO, který se mezi kruhy dostal ke špatné rozehrávce a následně se trefil nad pravé rameno Krejčího. Bez asistence.
     
    17:12
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Jihlavští hokejisté se z vedení dlouho neradovali. DOMINIK RYMON si po nevyužité gólovce spravuje chuť, když si na pravém kruhu sjel blíže k brance a poté srovnal stav. Asistence: Lubomír Kupčo, Ondřej Dorot.
     
    15:02
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš. Nevyužitá šance nyní musí Dominika Rymona mrzet dvojnásob. JIŘÍ DOLEŽAL se totiž nejlépe zorientoval v předbrankovém prostoru, kam šla výzva Adama Topola, a zblízka otevřel stav dnešního zápasu! Asistence: Adam Topol.
     
    14:35
    Dominik Rymon mohl poslat Energii do vedení. Dostal totiž výbornou nahrávku mezi kruhy a mířil nad ledem k levé tyči z pohledu Filipa Krejčího. Jihlavský góman do tohoto prostoru skvěle vytasil svůj beton a drží bezbrankový stav!
     
    08:41
    Nyní gólman David Bočan podržel svůj tým, když se pořádně natáhl v branovišti proti dorážce Matouše Menšíka. Lídr jihlavské produktivity se tentokrát zblízka neprosadil.
     
    06:52
    Ondřej Dorot přebral na vrcholu pravého kruhu přihrávku a hned vyzkoušel připravenost Krejčího. Jihlavský gólman byl na místě a poté zasahovat nemusel, jelikož další střela karlovarského beka šla mimo tři tyče.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 16. Doležal (Topol) – 18. Rymon (Kupčo, Dorot), 18. Kupčo, 30. Kupčo (Šmajda, Bulka), 32. Kupčo (Rymon), 35. Šmajda (Rymon, Kupčo), 38. Kupčo (Benda, Rymon)


    HC Dukla Jihlava: Krejčí (Maláč) – Kerber, Matějíček, Sapík, Vranka, Topol, Zeman – Zdarsa, Melenovský, Nevšímal – Vyvial, Doležal, Čermák – Rauš, Menšík, Jungwirth – Pavelec, Bačkovský. Trenér: Michal Broš
    HC Energie Karlovy Vary: Bočan (Pavlovic) – Dorot, Benda, Vogel, Bulka, Blengino, Krajčík – Seidler, M. Adámek, L. Adámek – Šmajda, Rymon, Kupčo – Kusak, Botoš, Šlechta. Trenér: Václav Eismann

    Rozhodčí: Mejzlík – Polák, Zídek
    thejrc.org