Finsko – Česko 6:3 (kon.)
konec
Finsko
6:3 (4:0, 2:1, 0:2)
Česko
Pátek 15.10.2021, 18:00 • Ideapark Bläk Boks, Lempäälä, Finsko • Euro Floorball Tour (ženy)
Předzápasové kurzy
     
    Konec zápasu. (19:48:40)
     
    59:29
    Nyní jsou u balonku Finky a jen si s ním hrají na vlastní polovině. Zdá se, že zápas už opravdu spěje do svého konce.
     
    58:38
    Češky se natlačily před finskou branku, kde operují, zatím se jim ale nedaří přidat další branku.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:26
    Vyloučení v týmu Finsko (Elli Kylmäluomaová – 2 min., Sekání).
     
    55:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    Stav ještě zkorigovala ELIŠKA KRUPNOVÁ, která snižuje ztrátu českého týmu na tři góly. Pořád je to ale ještě dost velké manko, vzhledem k tomu, jaký čas na ukazateli svítí. Bez asistence.
     
    54:26
    Už se blíží finiš, troufám si napsat, zápasu. Finky mají dostatečný náskok a ten se snaží ubránit. Žádné drama dopustit nechtějí.
     
    52:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    Krásná akce českého týmu, který se prosazuje dnes podruhé. Těsně před finskou branku dostala přihrávku MICHAELA MLEJNKOVÁ a svižnou ranou rozvlnila síťku za Nieminenovou. Je dnes dvougólovou střelkyní. Asistence:
     
    51:20
    Hráčky Finska si nyní pohrály s míčkem, poté ho dostaly před branku soupeřek a kombinovaly, ale jejich pokus zaletěl jen vysoko nad branku českého národního týmu.
     
    49:50
    Dobrý zákrok české brankářky, která hned míček vyhodila pryč ze svého brankoviště. Na druhé straně pak českému výběru pokus překonat Nieminenovou nevyšel.
     
    49:05
    Martina Řepková ztroskotala na obránkyni Finska a ztratila balonek. Poté se Češky musely opět vrátit dozadu, neboť se na ně řítila další útočná finská formace.
     
    47:51
    Nadvakrát dostaly Češky balonek za půlící čáru, ale blíže finské kleci se nedostaly.
     
    46:22
    Oona Kauppiová se natlačila před českou branku, nadvakrát ale gólmanku Česka nepřekonala. Poté hned vzniká akce zase na opačné straně.
     
    44:56
    Finky se bránily v další akci českého týmu, pak po zisku míčku spěchaly samy útočit, ale před českou brankářkou se neprosadily.
     
    43:22
    Michaela Mlejnková střílela z velké dálky, její pokus zaletěl až k zadnímu mantinelu.
     
    42:32
    Od své branky jdou do další akce české hráčky, které ale ztrácejí pět gólů. Ještě se tak pokusí se zápasem něco udělat a alespoň ho trochu zdramatizovat. O tom, že to ale nebudou mít lehké, není pochyb.
     
    41:48
    Finsko je v plném počtu.
     
    40:49
    Finky dohrávají své oslabení a nyní to troch vypadalo, jako by hrály přesilovku. Dlouho se držely před brankou českého týmu a šetřily tak cenné vteřiny.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 1. V. Kauppiová (Kauppiová), 6. Kippiläová (O. Kauppiová), 12. Kauppiová (Piispaová), 18. Piispaová (Kauppiová), 27. Leinová (Sälströmová), 36. Kauppiová – 28. Mlejnková (Bačová), 53. Mlejnková, 56. Krupnová


    Finsko: Nieminenová (Siltanenová) – Manninenová, Westerlundová, Niemeläová, Saariová, Rantanenová, Kippiläová, Mettäläová, V. Kauppiová, O. Kauppiová, Piispaová, Sällströmová, Lampinenová, Leinová, Sundströmová, Homiová, Eskelinenová, Höynäläová, Kylmäluomaová
    Česko: Remešová (Christianová) – Jiráková, Šupáková, Řepková, Krupnová, Plášková, Planková, Beránková, Bačová, Ratajová, Keprtová, Koníčková, Husková, Suchá, Chudá, Paloncyová, Havlíčková, Mlejnková

    Rozhodčí: Crivelli, Rampoldi

    Diváci: 352
    thejrc.org