Lipt. Mikuláš – Michalovce 1:4 (kon.) | Košice – Nové Zámky 4:0 (kon.) | Nitra – Prešov 8:3 (kon.)
Spišská N. Ves – Trenčín 5:2 (kon.) | Zvolen – Poprad 7:6 (po pr.) | HC Slovan – Banská Bystrica 2:3 (1:2 po s.n.)
konec
HC Košice
4:0 (2:0, 2:0, 0:0)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Pátek 15.10.2021, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.
     
    Vážení športoví priatelia, Tipos extraliga napíše už svoje 8. pokračovanie a my pri ňom nebudeme opäť chýbať. V metropole východu sa tentokrát spoločne pozrieme na súboj medzi HC Košice a HC Nové Zámky.

    HC Košice prežil katastrofálny vstup do prebiehajúceho ročníka najvyššej hokejovej súťaže Slovenska, keď sa po sérii prehier prepadol na posledné miesto v jej tabuľke. Potom však oceliari trikrát v rade triumfovali a zdá sa, že z najhoršieho sú už vonku. V Poprade síce v ostatnom kole ťahali v predĺžení za kratší koniec, s celkovým ziskom 10 bodov im však patrí priebežné 6. miesto v rebríčku. Košičania majú vzácne vyrovnané skóre, nastrieľali aj sami inkasovali 21 gólov.

    Posledné tri zápasy Košíc:
    HK Poprad — HC Košice 4:3 pp
    HC Košice — HC 21 GROTTO Prešov 2:1
    HC Košice — HC 05 Banská Bystrica 5:3

    HC Nové Zámky strieda v úvode sezóny prehry s výhrami. Jedinú výnimku tvorí začiatok októbra, keď prehrali novozámockí hokejisti dvakrát v rade. Naposledy však na domácom ľade zdolali Trenčín a ďalše tri body v tabuľke ich tak posunuli nahor. Celkovo ich majú Nové Zámky 9, teda len o bod menej, ako šieste Košice. Zaujímavosťou je, že si aj hokejisti z južného Slovenska udržiavajú mimoriadne vyrovnané skóre — v tomto prípade platí pomer 24 strelených k 24 inkasovaným gólom.

    Posledné tri zápasy Nových Zámkov:
    HC Nové Zámky — Dukla Trenčín 4:3
    HK Spišská Nová Ves — HC Nové Zámky 4:1
    HK Poprad — HC Nové Zámky 8:3
     
    Úvodné zostavy:

    HC Košice: Košarišťan (Riečický) — Saucerman, Šedivý, Tansey, Deyl, Romančík, Cibák, Jacko — Bartánus, Slovák, McPherson — Pereskokov, Chovan, Paršin — Lapšanský, Klhůfek, Rogoň — Milý, Havrila, Jokeľ

    HC Nové Zámky: Engstrand (Lackovič) — Hatala, Bull, Ligas, Reini, Roman, Holenda, Šeliga, Knižka — Števuliak, Jackson, Farley — Mišiak, Šiška, Klempa — Varga, Barto, Kurbatov — Ferenyi, Ondrušek, Hrabčák

    Rozhodca: Orolin, Žák — Beniač, Šoltés (všetci SVK).
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:16
    Úvodné buly Košičania prehrali, puk sa dostal k Bullovi. Ten na nič nečakal a posielal ho smerom dopredu. Novozámčania sa v úvode dostali do rohu klziska, z ktorého na Košarišťana nestrieľali.
     
    01:04
    Domáci sa chceli vybrať dopredu, na hranici obranného pásma však zahral dobre Ligas. Ten súpera o puk najskôr pripravil a následne počkal aj na to, kým sa jeho spoluhráči na ľade sformujú.
     
    01:57
    Engstrand vykorčuľoval z bránky a hokejkou zahral proti Klhůfkovi. Šancu si nevypracovala ani tretia košická formácia.
     
    02:40
    V obrannom pásme získal puk Jokeľ, ktorý sa sťahovačkou zbavil súpera. Následne prihrával Saucermanovi a jeho švih skončil v moci Engstranda. Buly pred novozámockou bránkou.
     
    03:07
    Aktívne napádanie Hatalu prinieslo svoje ovocie, Košice boli nútené hrať len v nedovolenom postavení. Z ofsajdovej pozície sú tak vykázaní do stredného pásma.
     
    03:13
    V úvode zápasu je hra pomerne často prerušovaná. Vhadzovať sa bude tentokrát v stredovom kruhu.
     
    03:25
    McPherson sa na poslednú chvíľu vyhol letiacemu puku a zakončenie od modrej čiary netečoval. Engstrand to mal o poznanie jednoduchšie, hru poľahky prerušil.
     
    04:02
    Ligas si počkal na prestriedanie spoluhráčov a následne odišiel na hráčsku lavicu aj on sám. Novozámčania dostali puk pred Košarišťana, ten ale zakončenie neriešil.
     
    04:41
    Košice dali gól!
    Na strane hostí bolo signalizované vylúčenie, Košice však tento fakt využili, a tak sa pomer síl na ľade meniť nebude. PAVEL KLHŮFEK inkasoval krížnu prihrávku k bránkovisku a z pravej strany prepálil presúvajúceho sa Engstranda. Asistencie: Ladislav Romančík, Vadim Pereskokov.
     
    05:08
    Na opačnej strane sa chcel presadiť skúsený Varga. Ten to skúšal po vyhranom buly švihom. Puk letiaci tesne ponad ľad ale košická defenzíva včas zastavila.
     
    05:28
    Kurbatov so zaujímavou snahou o bekhendové vysunutie pravého krídla. Chýbala tomu väčšia razancia, aj s týmto si košické obranné rady dokázali poradiť.
     
    06:15
    Vylúčenie v tíme HC Nové Zámky (Samuel Hrabčák – 2 min., vrazenie na mantinel).
     
    06:40
    Paršinovo nahodenie nemal Engstrand vôbec pod kontrolou. Pred bránou ešte zaparkoval Tansey, ten ale v snahe o dosiahnutie gólu doklepol puk priamo do brankárovej lapačky.
     
    06:55
    Košice dali gól!
    Jednoduchý signál, ktorý sa dal dobre čítať. Paršin posielal puk medzi kruhy, kde ostal zabudnutý PAVEL KLHŮFEK. Ten z prvej prepálil po ľade všetko vrátane Engstranda. Oceliari tak vedú 2:0. Asistencie Denis Paršin, Michal Chovan.
     
    07:26
    Rýchlo prišlo aj na päste. Hatala si bránil gólmana a od bránky sa snažil odstrčiť Bartánusa. Obaja muži sa následne pustili do pasovačky. Košický kapitán sa snažil udeliť súperovi niekoľko úderov, ten ho ale stiahol na ľad a zo súboja tak vyšiel ako víťaz.
     
    07:26
    Vylúčenie v tíme HC Nové Zámky (Andrej Hatala – 5 min., hrubosť + osobný trest do konca zápasu, hrubosť).
     
    07:26
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Marek Bartánus – 5 min., hrubosť + osobný trest do konca zápasu, hrubosť).
     
    08:05
    Späť k hokeju. Klhůfek vytiahol za pomoci Lapšanského puk od mantinelu a poslal ho na Rogoňa. Ten bol sám na hranici kruhov, jeho švih však Engstrand výborne pokryl.
     
    08:49
    Šiška znepríjemňoval život Rogoňovi, ktorý ho nenechal pokojne dýchať. Novozámčanom to nestačilo a puk do stredného pásma nedostali.
     
    08:53
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Adam Lapšanský – 2 min., podrazenie).
     
    09:05
    Ďalšia šanca pre domácich. V úvode oslabenia sa dostal do samostatného úniku McPherson. Ten si puk v rýchlosti ešte premiešal, ale na Engstranda to neplatilo. Výborný zákrok hosťujúceho gólmana.
     
    09:49
    Na opačnej strane sa to snažil rozpohybovať Holenda. Po jeho nahodení ešte puk poskakoval v okolí bránkoviska, tam ho ale do svojej moci získal Košarišťan. Buly v košickom obrannom pásme.
     
    10:20
    Domáci sa oslobodzujú, puk letí k Engstrandovi.
     
    10:40
    Tvrdý a dobrý príklep z hokejky Tibora Vargu. Košarišťan bol v pohybe a mal čo robiť, aby jeho puk zachytil. Napokon ho zastavil svojimi betónmi.
     
    11:00
    Oba celky hrajú v plnom počte. Píska sa zakázané uvoľnenie Košíc.
     
    11:52
    McPhersonova hokejka sa dostala v súboji s Ondrušekom privysoko, arbitri ale nechali hru plynúť. Košice to využili a prinútili Engstranda puk ukryť v lapačke. Nasleduje komerčná prestávka.
     
    13:00
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Eduard Šedivý – 2 min., sekanie).
     
    13:30
    Oceliari sa rýchlo oslobodili. Reini tak musel zaparkovať za Engstrandom a počkať na sformovanie jeho spoluhráčov. Nové Zámky to stálo niekoľko cenných sekúnd v obrannom pásme.
     
    14:03
    Navyše, Reini sa tam musí vrátiť opäť. Teraz už budú oba celky striedať.
     
    14:22
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Jakub Cibák – 2 min., hákovanie).
     
    14:22
    Zbytočné fualy domácich znamenajú 38-sekundovú presilovú hru o dvoch mužov v prospech Nových Zámkov.
     
    15:10
    Býci z južného Slovenska si vytvorili slušný tlak. Zbytočne dlho si však prihrávali a vyslali len jednu strelu. Šedivý je medzičasom na ľade, pokračuje novozámocká presilovka piatich proti štyrom.
     
    15:50
    Takto si Nové Zámky svoje početné výhody rozhodne nepredstavovali. Po ďalšom vyhodení zbieral puk za Engstrandom Bull. Ten ho posiela rýchlo smerom dopredu.
     
    16:27
    Oba tímy hrajú v plnom počte. Ako Košice, tak aj Nové Zámky teraz prestriedajú počas hry.
     
    16:44
    Vylúčenie v tíme HC Nové Zámky (Richard Ondrušek – 2 min., držanie hokejky).
     
    17:41
    Košičania tlačia na obranné rady súperov, ale ani oni nestrieľajú. Paršin našiel svojho krajana Pereskokova, tomu puk v rozhodujúcej chvíli skĺzol z čepele.
     
    18:15
    Paršin stál pred Engstrandom, puk sa snažil poslať ponad jeho ľavé rameno až do siete. Neúspešne, býci z Nových Zámkov sa poľahky oslobodzujú a získavajú cenné sekundy v pásme súpera.
     
    18:55
    Oba tímy hrajú v plnom počte.
     
    19:20
    Plynie posledná minúta prvej tretiny. Oceliari sa stiahli za Košarišťana, potrebovali totiž striedať. Je tu priestor na poslednú útočnú akciu.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Skončila sa úvodná tretina zápaszu medzi Košicami a Novými Zámkami. Po dvoch góloch Klhůfka domáci vedú pred prestávkou pomerom 2:0.

    Pomer striel po 1. tretine: 9:11

    Druhá tretina sa začne približne o 18:29.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:28
    Úvodné vhadzovanie druhej tretiny v prospech Košíc. Tie prenikli do pásma po pravom krídle a ihneď sa snažili presadiť zásluhou Paršina, jeho pozícia však nebola gólová.
     
    21:40
    Pereskokov si vypýtal puk v strednom pásme, nedostal ho. Košice ho popri mantineli dostali až k Engstrandovi. Nové Zámky ich k zakončeniu nepustili.
     
    22:06
    Píska sa zakázané uvoľnenie hostí. Úvod prostrednej časti je obojstranne opatrný.
     
    22:27
    McPherson dokorčuľoval Saucermanovo vyhodenie popri mantineli, už však nemal dostatok síl, aby sa s pukom dokázal presunúť do výhodnejšej palebnej pozície.
     
    23:30
    Sympatická snaha Ondrušeka, ktorý sa snažil sťahovačkou zbaviť Romančíka. Bolo by sa mu to aj podarilo, ale košickému hokejistovi prišiel pomôcť jeho spoluhráč.
     
    24:19
    Stále pokračujeme v nezaujímavom hokeji. Jackson sa teraz pri rozhodnutí arbitrov poriadne čudoval, ale bol to práve on, kto pohybom pred modrou čiarou zapríčinil novozámocké postavenie mimo hry.
     
    24:52
    Jackson svoje zaváhanie vyvážil dobrou šancou. S pukom sa obtočil okolo bránky a Košarišťanovi to skúsil poslať k bližšej žrdi. Domáci gólman zakročil špičkou betóna.
     
    25:31
    Šedivý to skúšal viacerými krížnymi prihrávkami, ani jedna sa neujala. Tú poslednú Košičania aspoň tečovali, v ich neprospech sa tak nemuselo pískať zakázané uvoľnenie.
     
    25:58
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    26:27
    Varga naháňal Chovana, v rýchlostnom súboji na neho nestačil. Našťastie pre Zámky nebol posledným hráčom a jeho spoluhráči mu v obrannej fáze pomohli.
     
    27:14
    Romančík sa nechal od puku odtlačiť Hrabčákom a celkom zbytočne. Prinieslo to snahu Nových Zámkov, po ktorej vytláčal puk Košarišťan snáď len očami. Na kontaktný gól to hosťom nestačilo.
     
    27:49
    Oddychový čas domácich.
     
    28:26
    Jackson ostal vysoko pred Košarišťanom a pýtal si dlhú prihrávku vzduchom. Jedna taka k nemu aj letela, oceliari ju ale zastavili ešte na hranici svojho útočného pásma.
     
    29:16
    Šedivý zahral pred Klempom, domácim to na vyvezenie puku nestačilo. Nové Zámky ostanú usadené pred Košarišťanom.
     
    29:58
    Kurbatov mal však krátku hokejku, čo využil Lapšanský. Tentokrát sa už Košiciam oslobodiť podarí.
     
    30:27
    Dobré prenesenie hry prinieslo náznak novozámockého prečíslenia troch proti dvom. Prihrávku v ňom mal inkasovať Barto, ten bol však tiesnený a nezakončil.
     
    30:48
    Košice dali gól!
    Na opačnej strane využili Košice hneď prvú šancu, ktorú v druhej tretine mali. Už sa zdalo, že z toho nič nebude, po sťahovačke sa však krátkym švihom presadil JAKUB CIBÁK. Asistencie: Vadim Pereskokov, Allan McPherson.
     
    31:57
    Domáci sa vrátili do pásma, Nové Zámky ich vytlačili len za Engstranda.
     
    32:19
    Košice dali gól!
    Nádherný gól v podaní MAREKA SLOVÁKA. Ten stál sám pred Engstrandom, na ktorého si teda dovolil veľa. Puk si premiešal, nechal ho ľahnúť si a popri ňom zasunul až do siete. Asistencie: Colton Saucerman, Allan McPherson.
     
    32:19
    Striedanie v tíme HC Nové Zámky: z ihriska odchádza Christian Engstrand, prichádza Jakub Lackovič.
     
    33:10
    Mišiak mal hlavu hore, preto zbytočnú prihrávku do ohňa neposlal. Počkal si, kým si tam jeho spoluhráči nakorčuľujú. To však už boli sformovaní aj domáci.
     
    34:30
    Sériu obojstranných nepresností sa rozhodol ukončiť Saucerman. Ten sa stiahol do obranného pásma a počkal na prestriedanie svojich spoluhráčov. Striedali aj Nové Zámky.
     
    34:39
    Po zakázanom uvoľnení sa hra presťahuje pred Lackoviča.
     
    35:05
    Individuálna snaha Ferenyiho úspech nepriniesla, novozámocký korčuliar o puk rýchlo prišiel. Čosi podobné sa udialo aj na opačnej strane po aktivite Havrilu.
     
    36:30
    Lackovič kontroloval košické nahodenie od modrej čiary, puku sa napokon dotknúť nemusel. Hra mierne stratila na svojom tempe.
     
    36:37
    Veľká šanca v podaní Patrika Števuliaka. Ten si vylepšil streleckú pozíciu, puk si stiahol medzi kruhy a zakončil na nohu Košarišťana. Ten ňou zakročil, ale len so šťastím.
     
    37:12
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    37:48
    Sekundy plynú rýchlo a na ľade sa nedeje nič zaujímavé. Košice sa držia ďaleko od Košarišťana, kam sa potrebujú Nové Zámky urýchlene dostať.
     
    38:14
    Začali plynúť posledné dve minúty druhej tretiny. Z druhej vlny si do útoku nakorčuľoval McPherson, ktorý si pýtal puk, ale nedostal ho. Lackovič tak mohol ostať pokojný.
     
    39:27
    Jackson v snahe dostať puk od mantinela neuspel. Nové Zámky sú usadené pred Košarišťanom, zrejme posledná akcia tejto časti.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Košičania pridali v druhej tretine ešte dva góly a po 40 minútach vedú pomerne jednoznačne. Pred záverečnou časťou platí priebežný stav 4:0.

    Pomer striel po 2. tretine: 17:19

    Tretia tretina sa začne približne o 19:16.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:10
    Úvodné buly tretej časti dopadlo lepšie v prospech Nových Zámkov. Tie ešte zbrane rozhodne neskladajú a so zápasom budú chcieť niečo urobiť. Času majú dostatok.
     
    40:38
    Na začiatku sa však nevyhli nedovolenému postaveniu mimo hry.
     
    41:30
    Košarišťan pristavil puk Cibákovi, ten ho posielal ďalej na svojich spoluhráčov. Košičania sú v úvode tretej tretiny pokojní, hoci sa hrá takmer výlučne v ich obrannom pásme.
     
    42:26
    Z Rogoňovej individuálnej snahy chceli ťažiť postupne Havrila aj Lapšanský. Ani jednému z košických útočníkov sa však Lackoviča v bráne ohroziť nepodarilo.
     
    43:05
    Roman čakal na svoju šancu na hranici stredného pásma, neprišla.
     
    43:15
    Vylúčenie v tíme HC Košice (2 min. – príliš veľa hráčov na ľade).
     
    43:45
    Holenda bol na začiatku aj na konci novozámockej útočnej akcie. Pred Lackovičom ju najskôr založil a na opačnej strane mal veru čo robiť Košarišťan, aby puk neskončil v jeho sieti.
     
    44:37
    Opäť to režíroval Holenda. Tentokrát našiel na pravom krídle Jacksona, ktorý volil rýchly švih. Po kontakte s Košarišťanom sa puk dostal do vzduchu, dopadol však do bezpečnej zóny.
     
    45:16
    Oba tímy hrajú v plnom počte.
     
    46:17
    Po dlhšom čase sa k slovu dostali aj domáci. Havrilovi sa puk zamotal medzi korčule, napriek tomu zakončil po ľade príklepom. Lackovič bezpečne vykopáva.
     
    47:10
    Rogoň zviedol dva tvrdé súboje v rohu klziska. V oboch prípadoch z nich vyšli lepšie novozámockí korčuliari, ani raz sa ale nedokázali bezpečne oslobodiť.
     
    47:40
    Postavenie mimo hry v podaní hostí. Nasleduje komerčná prestávka.
     
    47:58
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Allan McPherson – 2 min., držanie hokejky).
     
    48:41
    Jokeľ sa ponáhľal do útočného pásma, kde získal niekoľko cenných sekúnd. Pri rozohrávke spoza Lackoviča si musel dať pozor aj Reini. Novozámčania to napokon zvládli.
     
    49:02
    Hosťom snahu uprieť rozhodne nemožno, s ubúdajúcimi minútami však na ich strane pribúda frustrácia, ktorá im zväzuje ruky. Hostia počas presilovej hry ani nestrieľajú.
     
    49:58
    Jackson prenechal Hatalovi, ten sa dostal do útočného pásma. Teraz už Nové Zámky neváhali a volili zakončenie, ktoré pokryl Košarišťan. Medzičasom sa na ľad vrátil aj McPherson.
     
    50:20
    Lackovičovi nevyšla snaha o rozohrávku a puk poslal priamo na Chovana. Našťastie pre Nové Zámky to nemal košický kapitán na priamu strelu.
     
    51:13
    Pereskokov sa otočil a vyskúšal poslať spätnú prihrávku medzi kruhy. Našiel len hosťujúceho Barta. Ten zrýchlil a prenikol do útočnej tretiny, ale to bolo z novozámockej strany všetko.
     
    52:10
    Havrilov pokus bol zblokovaný na ochranné sklo. Zo zápasu ubudla ďalšia minúta, opäť sa neudialo nič výnimočné.
     
    52:56
    Lapšanský sa natlačil pred Lackoviča, ale len bez puku.
     
    53:39
    Nepresnosti Zámčanov v okolí Lackovičovej bránky sa množia. Nepresne prihrával aj Bull. Ani toto domáci nevyužili a nevystrelili.
     
    54:20
    Chovan ťahal v osobnom súboji za kratší koniec, domáci sa v pásme napriek tomu udržali. Presne takto teraz potrebujú Košičania hrať.
     
    54:44
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    55:27
    Paršin si prilepil puk o čepeľ a bekhendom skúsil nájsť Pereskokova. Ten sa už uvoľňoval pred Lackovičom, ale cestu k puku si v rozhodujúcej chvíli nenašiel.
     
    56:10
    Bull aj Holenda. Obaja sa zaradili do obrany, aby pripravili domácich o puk. Nepodarilo sa im to, košická snaha o piaty gól pokračuje.
     
    56:27
    Vylúčenie v tíme HC Nové Zámky (Tomáš Klempa – 2 min., hákovanie).
     
    56:50
    Roman obopol okolo pása razantne Rogoňa a snažil sa ho odtlačiť od Lackoviča. Ten už po odpískaní nehral. Buly v pásme Nových Zámkov.
     
    57:18
    Šeliga posiela puk cez všetky čiary. Košice musia začínať od Košarišťana.
     
    57:50
    Veľká šanca domácich. Lackovičovi puk z lapačky vypadol a skončil v jeho bránkovisku. Odtiaľ ho chcel do siete upratať neúspešne Tansey.
     
    58:29
    Oba tímy hrajú v plnom počte.
     
    59:17
    Zápas sa len dohráva. Pravdepodobne sme už všetko zaujímavé videli.
     
    59:32
    Tak napokon nie. Prišlo tam ku kontaktu s Lackovičom, po ňom si Šiška zbytočne udrel do ležiaceho hráča. Toho išiel okamžite brániť Milý, ktorý prišiel o prilbu. Budú sa rozdeľovať tresty.
     
    59:32
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Matúš Havrila – 2 min., napadnutie).
     
    59:32
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Juraj Milý – 2 min., hrubosť).
     
    59:32
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Juraj Milý – 2 min., hrubosť).
     
    59:32
    Vylúčenie v tíme HC Nové Zámky (Juraj Šiška – 2 min., krosček).
     
    59:32
    Vylúčenie v tíme HC Nové Zámky (Juraj Šiška – 2 min., hrubosť).
     
    Koniec zápasu.
     
    Skončil sa dnešný zápas medzi HC Košice a HC Nové Zámky. Herne aj výsledkovo v ňom mali navrch domáci, ktorí súpera zdolali pomerom 4:0 a do tabuľky si tak pripísali tri body.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 19:27

    S týmto konštantovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:49:07)

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 5. Klhůfek (Romančík, Pereskokov), 7. Klhůfek (Paršin, Chovan), 31. Cibák (Pereskokov, McPherson), 33. Slovák (Saucerman, McPherson)


    HC Košice: Košarišťan (Riečický) — Saucerman, Šedivý, Tansey, Deyl, Romančík, Cibák, Jacko — Bartánus, Slovák, McPherson — Pereskokov, Chovan, Paršin — Lapšanský, Klhůfek, Rogoň — Milý, Havrila, Jokeľ
    HC MIKRON Nové Zámky: Engstrand (33. Lackovič) — Hatala, Bull, Ligas, Reini, Roman, Holenda, Šeliga, Knižka — Števuliak, Jackson, Farley — Mišiak, Šiška, Klempa — Varga, Barto, Kurbatov — Ferenyi, Ondrušek, Hrabčák

    Rozhodčí: Orolin, Žák — Beniač, Šoltés (všetci SVK)
    thejrc.org