Lipt. Mikuláš – Michalovce 1:4 (kon.) | Košice – Nové Zámky 4:0 (kon.) | Nitra – Prešov 8:3 (kon.)
Spišská N. Ves – Trenčín 5:2 (kon.) | Zvolen – Poprad 7:6 (po pr.) | HC Slovan – Banská Bystrica 2:3 (1:2 po s.n.)
konec
HC Košice
4:0 (2:0, 2:0, 0:0)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Pátek 15.10.2021, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    32:19
    Košice dali gól!
    Nádherný gól v podaní MAREKA SLOVÁKA. Ten stál sám pred Engstrandom, na ktorého si teda dovolil veľa. Puk si premiešal, nechal ho ľahnúť si a popri ňom zasunul až do siete. Asistencie: Colton Saucerman, Allan McPherson.
     
    30:48
    Košice dali gól!
    Na opačnej strane využili Košice hneď prvú šancu, ktorú v druhej tretine mali. Už sa zdalo, že z toho nič nebude, po sťahovačke sa však krátkym švihom presadil JAKUB CIBÁK. Asistencie: Vadim Pereskokov, Allan McPherson.
     
    06:55
    Košice dali gól!
    Jednoduchý signál, ktorý sa dal dobre čítať. Paršin posielal puk medzi kruhy, kde ostal zabudnutý PAVEL KLHŮFEK. Ten z prvej prepálil po ľade všetko vrátane Engstranda. Oceliari tak vedú 2:0. Asistencie Denis Paršin, Michal Chovan.
     
    04:41
    Košice dali gól!
    Na strane hostí bolo signalizované vylúčenie, Košice však tento fakt využili, a tak sa pomer síl na ľade meniť nebude. PAVEL KLHŮFEK inkasoval krížnu prihrávku k bránkovisku a z pravej strany prepálil presúvajúceho sa Engstranda. Asistencie: Ladislav Romančík, Vadim Pereskokov.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 5. Klhůfek (Romančík, Pereskokov), 7. Klhůfek (Paršin, Chovan), 31. Cibák (Pereskokov, McPherson), 33. Slovák (Saucerman, McPherson)


    HC Košice: Košarišťan (Riečický) — Saucerman, Šedivý, Tansey, Deyl, Romančík, Cibák, Jacko — Bartánus, Slovák, McPherson — Pereskokov, Chovan, Paršin — Lapšanský, Klhůfek, Rogoň — Milý, Havrila, Jokeľ
    HC MIKRON Nové Zámky: Engstrand (33. Lackovič) — Hatala, Bull, Ligas, Reini, Roman, Holenda, Šeliga, Knižka — Števuliak, Jackson, Farley — Mišiak, Šiška, Klempa — Varga, Barto, Kurbatov — Ferenyi, Ondrušek, Hrabčák

    Rozhodčí: Orolin, Žák — Beniač, Šoltés (všetci SVK)
    thejrc.org