Přerov – Kometa Brno 3:8 (kon.) | Olomouc – HK MD Šumperk 0:4 (kon.) | Třemošná – Hvězda Praha 1:6 (kon.)
Technika Brno – Havlíčkův Brod 3:5 (kon.) | K. Vary – Kladno 6:2 (kon.) | Plzeň – HC Litvínov 4:3 (po pr.)
Třinec – Poruba 4:2 (kon.) | Slavia – Jihlava 0:5 (kon.) | Tábor – Motor ČB 0:3 (kon.)
PZ Kladno – Chomutov 1:10 (kon.) | Zlín – Vítkovice 4:3 (kon.) | Sparta – Pardubice 4:2 (kon.)
Liberec – Mladá Boleslav 1:3 (kon.) | Kobra – Mountfield HK 1:6 (kon.) | Havířov – Vsetín 2:5 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:2 (3:1, 1:1, 0:0)
HC RT TORAX Poruba
Sobota 16.10.2021, 13:00Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    39:31
    Třinec právě vstřelil branku!
    Teď už to ale Ocelářům vyšlo. Prudká rána na porubskou branku tentokrát přiletěla z pravé strany útočného pásma a ADAM CEDZO už se spoluhráči slaví svou první trefu v zápase. Asistence: Patrik Masnica, Matěj Kubiesa.
     
    26:17
    Poruba právě vstřelila branku!
    A tentokrát už hosté trestají. Po ose Daniel Janeček – David Moravec doputoval puk až k TADEÁŠI KALUŽÍKOVI a ten se nemýlil. Poruba proměňuje přesilovku a snižuje na rozdíl jediné trefy. Asistence: David Moravec, Daniel Janeček.
     
    15:52
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další povedená souhra Ocelářů, kteří odskakují do dvougólového náskoku. Lipka přesným pasem oslovil svého kapitána PATRIKA MASNICU a než se Mareček stačil přesunout, mohl lovit puk ze své sítě. Asistence: Jakub Lipka, Petr Sikora.
     
    11:31
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři jdou znovu do vedení a to díky PETRU SIKOROVI. Třinecký útočník si teď v útočném pásmu počínal hodně drze, před brankou se zbavil protihráčů, pak si potáhl Marečka a nakonec zakončil do prázdné klece. Parádní akce. Asistence: Dominik Buják.
     
    08:48
    Poruba právě vstřelila branku!
    A máme srovnáno. Po menším zaváhání třinecké obrany ujeli hosté do přečíslení dva na nikoho. Zakončení na sebe vzal TOMÁŠ VENDELÍN a přesnou ranou poslal puk za Milotova záda. Bez asistence.
     
    05:49
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš. Otřepané pravidlo, které ale platí. Po přistrčení Adama Cedza jel MATĚJ KUBIESA zcela sám na porubského brankáře a svůj únik proměnil přesnou střelou mezi betony. Asistence: Adam Cedzo.
    Marken.cz

    Martina Sikorová

    Branky a nahrávky: 6. Kubiesa (Cedzo), 12. Sikora (D. Buják), 16. Masnica (Lipka, Sikora), 40. Cedzo (Masnica, Kubiesa) – 9. Wendelín, 27. Kalužík (Moravec, Janeček)


    HC Oceláři Třinec: Milota (Heczko) – Solowski, D. Buják, Ćmiel, Pospíšil, Holub – Gerych, Holinka, Volas, Kubiesa, Pohludka, Sikora, Blaha, Cedzo, Lipka, Masnica, Urbánek, Mikula
    HC RT TORAX Poruba: Mareček (Chylík) – Pawlas, Jeřábek, Janeček, Kršík, Glos, Pavlíček – Stasiuk, Sobol, Konečný, Vendelín, Moravec, Murín, Szczesńiak, Šrubař, Kalužík, Vehovský
    thejrc.org