Jablonec – Č. Budějovice 2:2 (kon.) | Ostrava – Slovácko 1:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Bohemians 1905 4:1 (kon.)
Slavia – Liberec 3:1 (kon.)
konec
FK Mladá Boleslav
4:1 (0:0)
Bohemians Praha 1905
Sobota 16.10.2021, 16:00 • Lokotrans Aréna • FORTUNA:LIGA • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (18:01:27)
     
    Fotbalisté Mladé Boleslavi v rámci 11. kola FORTUNA:LIGY potvrdili roli favorita a na domácím stadiónu porazili Bohemians Praha 1905 4:1. Po bezbrankovém prvním poločase udeřili ve druhém dějství jako první hosté, po stříleném centru Květa se prosadil střídající David Puškáč. Domácí mužstvo inkasovaný gól nakopl a ve zbývajícím průběhu střetnutí nadělili soupeři čtyři kousky. Vyrovnání zařídil Ewerton, o obrat se zasloužil parádní střelou z přímého kopu David Jurásek. Posléze se prosadili i dva střídající hráči, a sice Daniel Fila, z penalty v nastaveném čase nezaváhal Jiří Skalák.

    Svěřenci kouče Jarolíma se díky vítězství vyšvihli tabulkou na šestou příčku, pražská Bohemka zůstává na desáté příčce.
     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 9:3. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 10:18.
     
    90+6
    Konec zápasu.
    90+4. Jiří SKALÁK - 4:1
     
    90+4
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Penaltu si vzal na starosti sám faulovaný JIŘÍ SKALÁK. Zvolil exekuci à la panenka a uspěl, Bačkovský skočil k pravé tyčce.
     
    90+3
    Poměrně dlouho se čekalo na finální verdikt a ten je takový, že se bude kopat penalta! Mladá Boleslav má šanci ještě zvýraznit své vítězství.
     
    90+2
    Tak pozor! Po přerušení hry Tomáš Batík ukázal na sluchátko a po konzultaci s videorozhodčím se jde sám na inkriminovaný okamžik podívat na obrazovku.
     
    90+1
    Opět domácí chtěli odpískání pokutového kopu, a to poté, co Michael Ugwu trefil Jiřího Skaláka. Hra zatím pokračuje.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby čtyři minuty.
    89. Daniel FILA - 3:1
     
    89
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    S největší pravděpodobností je rozhodnuto! Douděrovu nahrávku si DANIEL FILA sklepl za sebe, načež se otočil zpátky k bráně soupeře a z hranice šestnáctky vypálil tvrdou střelu, jíž pomohla do sítě pravá tyč.
     
    89
    Nově příchozímu Denisu Valovi se centr nepovedl, přesto se po bloku Dancáka odrazil míč k Ugwuovi. Nigérijec chtěl vybojovat rohový kop, ale od jeho levé nohy se míč odrazil mimo hrací plochu.
     
    88
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Ewerton, přichází Vojtěch Smrž.
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Milan Škoda, přichází Vojtěch Stránský.
     
    87
    David Douděra padl k zemi v pokutovém území a vehementně se dožadoval penalty. Batík odmítl spekulace, ani situace nekonzultoval s VARem.
     
    86
    Za tělo obdržel nahrávku Vladislav Ljovin. Přisunul míč k nohám Davida Puškáče, který napálil pouze pře sebou stojícího protihráče.
     
    85
    Vojtěch Novák vyslal z pravé strany centr do pokutového území. V pokutovém území se nejvýše vyšplhal bránící Marek Suchý.
     
    84
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Petr Hronek, přichází Jiří Bederka.
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Josef Jindřišek, přichází Denis Vala.
     
    83
    Ve skluzu výborně zapracoval Josef Jindřišek. Před Skalákem míč píchl k nohám Daniela Köstla, u nějž začíná útok klokanů.
     
    82
    Domácí mužstvo podle očekávání slevilo z ofenzivních aktivit a spíše se zaměřuje na to, aby co nejdéle drželi míč ve své moci.
     
    81
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby a před Bohemians stojí těžký úkol. Ztrácí jeden gól a čelí z obratu namotivovanému soupeři.
    79. David JURÁSEK - 2:1
     
    79
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Standardka Mladoboleslavských končí gólem, obrat je dokonán! Skalák přenechal exekuci volného přímého kopu DAVIDU JURÁSKOVI, jenž míč zakroutil přes zeď parádně do levého horního rohu. Bačkovský si přesto na míč sáhl, avšak z brány jej vytěsnit nedokázal.
     
    78
    Tentokráte již Daniel Fila faulován byl, a to Danielem Köstlem těsně za hranicí velkého pokutového území. Arbitr Batík navíc udělil hostujícím stoperovi žlutou kartu.
     
    77
    Akce měla své pokračování. Balón propadl ke Skalákovi, který pasem pod sebe našel Matějovského, odvážný, leč nízký lob sebral Bačkovský do rukavic.
     
    76
    Přes Matějovského a Škodu putoval míč do vápna k Filovi, který podstoupil tvrdý střet s Jindřiškem. Oba hráči zůstávají ležet na trávníku, penalta se zatím nepíská.
     
    75
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Ibrahim Keita, přichází Michael Ugwu.
     
    74
    Ke Skalákovi se odrazil balón do zajímavé pozice, ale ještě předtím se ozval hvizd sudího Batíka, signalizující útočný faul Škody.
     
    73
    Volný balón si na středu hřiště sebral Jiří Skalák. Volného středu využil k proniknutí do vápna, kličkou proti Ljovinovi ale neuspěl.
     
    72
    Josef Jindřišek si pod tlakem neporadil příliš pozdě. Škodovi sice balón nedal, ale odkopl jej pouze mimo hrací plochu.
     
    71
    Milanu Škodovi chyběly k překlopení vedení na stranu Mladé Boleslavi centimetry, na zajímavý střílený centr Dancáka nedosáhl.
     
    70
    Na polovině hřiště fauloval Vladislav Ljovin Filu s jasným cílem zamezit rychlému protiútoku. To se povedlo, byť za cenu žluté karty.
     
    69
    Marek Matějovský hledal svým obloučkem Jiřího Skaláka, který ale neustál souboj s Köstlem a skončil na zemi. O faulu nemůže být řeč.
     
    68
    Rohový kop hostujícímu celku vůbec nevyšel. Pomalý přízemní centr na přední tyč odkopl mimo pokutové území Samuel Dancák.
    67. Obrat měl na kopačce Fíla, Bačkovský však pohromu odvrátil
     
    67
    Daniel Fila chtěl napodobit Puškáče, tedy vstřelit gól krátce po nástupu na hřiště. Tvrdou střelu směřující k pravé tyči ovšem Bačkovský zvládl vyrazit.
     
    66
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Michal Hlavatý, přichází Daniel Fila.
     
    66
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Tomáš Ladra, přichází Jiří Skalák.
    65. EWERTON - 1:1
     
    65
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Vyrovnáno! Všudypřítomný Douděra vyslal pas z pravé lajny do míst, kde se pohyboval EWERTON, produktivní Brazilec střelou k pravé tyči proměnil Bačkovského v diváka.
     
    64
    Za protesty si vykoledoval kartónek žluté barvy Josef Jindříšek. I z pozice kapitána tlačil na rozhodčího až příliš, žlutý trest je logickým vyústěním situace.
     
    63
    Bude zajímavé sledovat, jak Mladá Boleslav zareaguje na nepříznivý stav utkání. Ve druhé půli toho zatím moc nepředvedla, do ofenzivy musí výrazně přidat.
    61. David PUŠKÁČ - 0:1
     
    61
    Bohemians právě vstřelili branku!
    DAVID PUŠKÁČ prožívá nástup na hrací plochu z říše snů! Po přisunutí patičkou od Keity se do pokutového území prohnal Květ, jehož střílený pas nasměroval před dvěma minutami nastoupivší útočník za bezmocného Šedu.
     
    60
    Hugovi Janu Bačkovskému se odkop od brány vůbec nepovedl. Kulatý nesmysl chtěl napálit k levé lajně, poslal ho však pouze do autu.
     
    59
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Matěj Koubek, přichází Vojtěch Novák.
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Jan Chramosta, přichází David Puškáč.
     
    58
    Do defenzivy zabojoval Josef Jindřišek a střílený centr Hlavatého z pravé strany srazil ve skluzu mimo hrací plochu.
     
    57
    Ewertonovi se střela vůbec nepovedla, trefil dobře postavenou zeď. Houf hráčů posléze neprostřelil ani dorážející Marek Suchý.
     
    56
    Slibný volný přímý kop pro Mladou Boleslav. Arbitr Batík odpískal Hronkovi hru vysokou nohu, hráč klokanů málem zasáhl do obličeje Dancáka.
    55. Hlavička Ewertona přeletěla břevno
     
    55
    David Douděra nastartoval motory po pravé lajně. Před centrem zvedl hlavu a míč nasměroval k Ewertonovi, jehož hlavička proletěla nad břevnem.
     
    54
    Střední záložník Marek Matějovský přihrál do šestnáctky Hlavatému na paty. Adresát šikovně sklepnul za sebe Ladrovi, jehož pokus schytal do břicha Krch.
     
    53
    Znovu v akci David Douděra. Velký univerzál natlačil tělo před Romana Květa, který ho poslal na trávník nedovoleným způsobem.
     
    52
    David Douděra vyhrál hlavičkový souboj s Hronkem, nicméně míč sklepl pouze pro protihráče Köstla. Nemusel dlouho smutnit, hostující stoper totiž špatně rozehrál.
     
    51
    Polovysoký centr znamenal pořádný rozruch v pokutovém území Mladoboleslavských. Nebezpečí nakonec zažehnal dlouhým odkopem Marek Suchý.
     
    50
    Zajímavou standardku vybojoval Martin Dostál. Při centru nastřelil levou ruku Davida Douděry, jež byla hodně daleko od těla.
     
    49
    Nahrávku Matějovského na Dancáka vystihl Petr Hronek. Nezvládl balón převzít do své vlastní moci, píchl jej do zámezí.
     
    48
    Pohotovou střelou z pravé strany šestnáctky se prezentoval David Douděra. Balón se vykroutil vedle levé tyče, Bačkovský zasahovat nemusel.
     
    47
    Ani jeden z trenérů neudělal o poločasové přestávce žádnou změnu v sestavě. Jedinou změnou tak zůstává stažení zraněného Šimka, jehož místo zaujmul Dancák.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 17:06.
     
    První poločas zápasu mezi Mladou Boleslaví a Bohemians Praha 1905 branku nepřinesl. K vidění ovšem bylo hned několik zajímavých příležitostí. Jako první zahrozil Petr Hronek, jenž technicky vystřelil těsně nad břevno. Po něm zahrozil Koubek, jehož střelu ze skluzu odkopl na brankové čáře Suchý. Další příležitost klokanů zastavil gólman Filip Šeda, když vystartoval proti Chramostovi a zabránil jeho kličce po pravé ruce. Domácí si vytvořili gólovku až v závěru úvodního dějství, avšak ze zmíněných šancí byla tou největší. Hlavatý nahrál před prázdnou bránu Ladrovi, jenž ve skluzu trestuhodně přestřelil.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Do středu útoku vystartoval Jan Chramosta. Zkusil si hlavou hodit míč mezi oba stopery, ovšem Ondřej Karafiát se nenechal zahanbit a míč zastavil.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu jednu minutu.
     
    44
    Na žluté karty máme srovnáno. Druhým potrestaným hráčem Mladé Boleslavi je Samuel Dancák za zákrok na Koubka.
     
    44
    Tomáš Ladra spálil obrovskou tutovku! Michal Hlavatý mu z pravé strany šestnáctky naservíroval balón před prázdnou bránu, přesto ji v pádu trestuhodně přestřelil!
     
    43
    Hostující defenziva reklamovala ofsajd Douděry, ale rozhodčí nechali ve hře pokračovat. Akce pokračovala centrem na Milana Škodu, který hlavou rozvlnil boční síť.
     
    42
    S nelehkou nahrávkou si Samuel Dancák poradil na jedničku. Zvládl zpracování a přes presujícího Koubka nahrál Douděrovi.
     
    41
    Jan Chramosta si nabíhal do pokutového území, ale balón obdržel mimo dosah. Martinu Dostálovi se centr nepovedl.
     
    40
    Třetí žlutá karta v utkání, první do domácích řad. Zblízka si ji prohlédl Michal Hlavatý, který sice ve skluzu trefil balón, ale potom nestáhl nohy a bolestivě trefil Keitu.
     
    40
    Arbitr Batík nechal dohrát útok Bohemians, kdy Jan Chramosta ani nadvakrát nepřekonal Šedu. Následně odpískal útočníkovi ofsajd.
     
    39
    Výborně si v defenzivě poradil Ondřej Karafiát. Čistým způsobem odstavil od balónu Matěje Koubka a rozjel útok na opačnou stranu.
     
    38
    Pěknou kličkou Ladra obelstil Dostála a na středu našel Matějovského. Středopolař mohl střílet, ale volil lob na Douděru, ten stál v ofsajdu.
     
    37
    Přes Ladru a Škodu směřoval míč do vnitra pokutového území k Ewertonovi, těsně před ním zamezil nebezpečí skluzující Daniel Krch.
     
    36
    Samuel Dancák vystoupil proti Koubkovi příliš pozdě. Pas pod sebe ovšem nevyšel ideálně, Hronek ze vzduchu sice stáhl míč pro sebe, nicméně akce se tím výrazně zpomalila.
     
    35
    Zajímavý lob obdržel za obranu Tomáš Ladra. Při zpracování se lehce zdržel, ale kličkou do protipohybu vyřadil ze hry Keitu, vzápětí však nepřesně přihrál na šestnáctku Matějovskému.
     
    34
    Příležitost i na druhé straně. Po stříleném centru Ewertona šel do skluzu Milan Škoda, těsně před ním odpálil kulatý nesmysl nad vlastní bránu Krch.
    33. Chramosta postupoval sám na Šedu, ten ale fantasticky zasáhl!
     
    33
    Domácí mohou děkovat Šedovi, že zůstává remízový stav. Zkušený gólman výborně vystartoval proti unikajícímu Chramostovi a jeho snahu o posunutí míče zastavil levou nohou.
     
    32
    Také druhá žlutá karta míří do hostujících řad. Vykoledoval si Matěj Koubek, jenž ve vzdušném souboji sestřelil nově příchozího Dancáka.
    31. Hlavička Karafiáta se snesla těsně vedle tyče
     
    31
    Mladoboleslavský útočník Milan Škoda prodloužil centr za sebe na Ondřeje Karafiáta, po jehož hlavičce byli domácí fanoušci v napětí, míč ve finále proletěl vedle pravé tyče.
     
    30
    David Šimek už se do hry nevrátí, bolest levé nohy je příliš velká. Trenér Jarolím ukázal na Samuela Dancáka, který se dostal do hry dříve, než zřejmě sám očekával.
     
    30
    První žlutou kartu střetnutí obdržel Roman Květ. Střední záložník Bohemians si vysloužil trest za zákrok na Juráska.
     
    29
    Jan Chramosta utekl Juráskovi a vymyslel zajímavý střílený centr od pravé lajny. Hronek na balón těsně nedosáhl.
     
    28
    Přes Bačkovského a Krcha se k míči dostal Daniel Köstl. Vyšla mu klička proti Ladrovi, posléze přihrál po lajně Keitovi.
     
    27
    Mladá Boleslav pokračuje v deseti, Šimek se do hry stále nevrátil. I v oslabení domácí podnikli útočnou akci, na jejímž konci centroval Matějovský do rukavic gólmana.
     
    26
    Utkání může pokračovat. Domácí hráč odkulhal za postranní čáru a podle prvních závěrů to vypadá, že bude moci pokračovat ve hře.
     
    25
    David Šimek si může odškrtnout vyhraný hlavičkový souboj, ale není jisté, zda to není to poslední, co dnes udělal. Při dopadu totiž špatně došlápl a do akce musí kluboví zdravotníci.
     
    24
    Na polovině hřiště David Jurásek neustál souboj s Petrem Hronkem. Ve skluzu však na protihráče ještě dosáhl a zezadu ho podrazil.
     
    23
    Centr si vzal na starosti právě faulovaný Tomáš Ladra. Centr mu vůbec nevyšel, balónu dal malou výšku. Do bezpečí odkopl Vladislav Ljovin.
     
    22
    Standardní situaci vybojoval Tomáš Ladra. U levé lajny výborně podržel balón, nedovoleně jej atakoval Daniel Krch.
     
    21
    Hugo Jan Bačkovský si bez problémů doběhl pro volně se kutálející balón, který prodlužoval za sebe Milan Škoda. Následně jej hodil k nohám Dostála.
     
    20
    Domácí celek se zatím bez úspěchu snaží vyvinout na soupeře tlak, zatím je spíše ona tím týmem, který brání. Na hráčích Bohemians je vidět velká chuť do hry.
     
    19
    Výborně zareagoval David Jurásek, který vystartoval proti Koubkovi a kulatý nesmysl mu odpálil přímo před nosem.
    18. Zachránce Suchý! Keitovi sebral z hlavy jasný gól
     
    18
    Další obrovská příležitost hostů, skóre však zůstává bezbrankové! Köstl prodloužil za sebe na Koubka, který ve skluzu vrátil míč před bránu a před Keitou odvracel míč z brankové čáry Marek Suchý.
     
    17
    Velkou aktivitou hýří Petr Hronek. Po narážečce se spoluhráčem se ocitl v šanci, z pravé strany pokutového území ovšem střílel z velkého úhlu a Šeda vyrazil balón do boční sítě.
     
    16
    Postavení mimo hru i na druhé straně. Nákop Ljovina prodlužoval Keita za sebe na Chramostu, právě ten si nepohlídal svou pozici.
     
    15
    Milan Škoda zvolil rychlou rozehrávku autového vhazování, ale byl to on, kdo se jako poslední dotknul míče. Pomezní rozhodčí situaci dobře viděl a nařídil vhazování ve prospěch Bohemians.
     
    14
    Dopředu se vydal Daniel Köstl. Až ke střele se neprotlačil, proti přesile zvolil nahrávku na Chramostu. Střela z otočky výrazně minula bránu.
     
    13
    Jan Chramosta nahrál po levé ruce na Petra Hronka, jenž z hranice pokutového území vypálil zajímavý technický pokus, balón proletěl jen o pár čísel nad břevnem!
     
    12
    Přenesení Karafiáta na Ewertona nevyšlo. Výborně zapracoval Martin Dostál, který vyskočil a pod sebe sklepl na Jindřiška.
     
    11
    Z velké dálky vyzkoušel štěstí David Šimek. Jeho rána nártem ovšem chytla špatnou faleš, míč se vykroutil ven z brány.
     
    10
    Úvod střetnutí patří celku z Prahy. Hosté kombinují na útočné polovině a hledají cestu do pokutového území protivníka.
     
    9
    Vysoký míč sklepl Jan Chramosta pod sebe na Petra Hronku. Tomu vyšlo zpracování, ale ne nahrávka, pas na Keitu vystihl Šimek.
     
    8
    Do ofenzivní akce klokanů se zapojil i Martin Dostál. Zkusil odcentrovat přes Šimka, jehož nastřelil a vybojoval tak alespoň roh.
    7. Z úhlu zkusil štěstí Koubek, na Šedu ale nevyzrál
     
    7
    První zákrok má na kontě i Jan Šeda. Střelou Matěje Koubka z úhlu se zaskočit nenechal, v pádu míč vyrazil mimo nebezpečí.
    6. Střelu Hlavatého schoval gólman klokanů v náručí
     
    6
    O první pokus směřující mezi tři tyče se zasloužil Michal Hlavatý. Posila z Plzně pálila na hranici šestnáctky z voleje, nepříliš prudkou střelu schoval Bačkovský do koše.
     
    5
    Středopolař Roman Květ vyslal nahrávku na Petra Hronka, jehož zradil první dotek, k dlouhému odkopu této skutečnosti využil David Douděra.
    4. Škoda se prodral před Krcha, Bačkovského ale nepřekonal
     
    4
    Do příležitosti se hnal zkušený forvard Milan Škoda. Prodral se přes Daniela Krcha, avšak výborně vystartoval z brány Bačkovský, míč sebral soupeři z pod nohou.
     
    3
    Petr Hronek poslal dlouhý aut do pokutového území. Odražený balón si našel Daniel Köstl, balón napálil vysoko nad břevno.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v tradičních modro-bílých dresech. Také hosté vsadili na klasiku, hrají v zeleno-bílé kombinaci.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Mladá Boleslav: Šeda – D. Douděra, Suchý, Karafiát, Jurásek – Matějovský (C), D. Šimek – Ladra, Hlavatý, Ewerton – Milan Škoda.
    Náhradníci: Halouska – Dancák, Fila, Skalák, Smrž, Stránský, Zahustel.

    Bohemians Praha 1905: Bačkovský – Köstl, Krch, Ljovin, M. Dostál – Hronek, Jindřišek (C), Květ – Koubek, Chramosta, Keita.
    Náhradníci: P. Le Giang – Bederka, Kadlec, V. Novák, Puškáč, Ugwu, Vala.

    Rozhodčí: Batík – Kříž, Dohnálek.
     
    Bohemians Praha 1905

    Klokani jsou na tom podobně jako jejich dnešní soupeř. Z devátého místa na něj mají k dobru jediný bod, na jedenáctý Jablonec okupující první příčku zajišťující skupinu o baráž dva. Klusáčkova družina také před reprezentační pauzou zvládla své střetnutí za tři body, v Ďolíčku po velmi dobrém výkonu udolala 2:0 Olomouc. Pauzu si mužstvo Bohemians zpestřilo přípravným utkáním s Duklou, v malém pražském derby překvapivě prohrálo 3:4. Střeleckou produktivitu celku vede Jan Chramosta s pěti góly.
     
    FK Mladá Boleslav

    Mladá Boleslav patřila mezi týmy, které pravidelně usilovaly o účast v evropských pohárech. V posledních dvou letech je ovšem mužstvo ze Středočeského kraje v útlumu, byť kvalitu v týmu má velmi dobrou. Svěřenci kouče Jarolíma jsou po deseti kolech na desátém místě se ziskem jedenácti bodů a spíše než o pohárové boje se musí dívat za sebe, neboť náskok na skupinu o baráž je jediný bod. Před reprezentační přestávkou Mladá Boleslav sehrála zápas v Karviné, kde zvítězila 1:0 gólem Matějovského. Nejlepším střelcem týmu je Brazilec Ewerton s pěti trefami.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásné sobotní odpoledne. Vítám vás při sledování 11. kola FORTUNA:LIGY, u zápasu mezi Mladou Boleslaví a Bohemians Praha 1905.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    Milan Huppert

    Branky: 65. Ewerton (D. Douděra), 79. Jurásek, 89. Fila (D. Douděra), 90+4. Skalák (pen.) – 61. Puškáč (Květ)

    Karty:   40. Hlavatý (MBL), 44. Dancák (MBL) – 30. Květ (BOH), 32. Koubek (BOH), 64. Jindřišek (BOH), 70. Ljovin (BOH), 78. Köstl (BOH)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 9:3. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 10:18.
    FK Mladá Boleslav: Šeda – D. Douděra, Suchý, Karafiát, Jurásek – Matějovský (C), D. Šimek (30. Dancák) – Ladra (66. Skalák), Hlavatý (66. Fila), Ewerton (88. Smrž) – Milan Škoda (88. Stránský).
    Náhradníci: Halouska – Dancák, Fila, Skalák, Smrž, Stránský, Zahustel.

    Bohemians Praha 1905: Bačkovský – Köstl, Krch, Ljovin, M. Dostál – Hronek (84. Bederka), Jindřišek (C) (84. Vala), Květ – Koubek (59. V. Novák), Chramosta (59. Puškáč), Keita (75. Ugwu).
    Náhradníci: P. Le Giang – Bederka, Kadlec, V. Novák, Puškáč, Ugwu, Vala.

    Rozhodčí: Batík – Kříž, Dohnálek

    Diváci: 2 429
    thejrc.org