Šumperk – Benátky n/J 4:5 (kon.) | Kadaň – Frýdek-M. 1:8 (kon.) | Vsetín – Ústí n/L 3:4 (1:3 po s.n.)
Poruba 2011 – Prostějov 1:5 (kon.) | Přerov – Sokolov 4:2 (kon.) | Vrchlabí – Třebíč 4:2 (kon.)
Litoměřice – Slavia 4:3 (kon.) | Jihlava – Havířov 3:5 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
4:5 (3:1, 0:3, 1:1)
HC Benátky nad Jizerou
Sobota 16.10.2021, 17:00 • Škoda aréna, Šumperk • Chance liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:38 Antonín DUŠEK - 4:5
     
    47:38
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Hosté si berou vedení zpět! Na konci přesilové hry si do prázdné brány vykombinovali šanci Dlouhý s ANTONÍNEM DUŠKEM. Druhý jmenovaný pouze doklepl puk za Holíkova záda. Asistence: Adam Dlouhý a Daniel Špaček.
    42:44 Martin PĚNČÍK - 4:4
     
    42:44
    Draci právě vstřelili branku!
    Tak tohle byla opravdu hokejová paráda v podání obránce MARTINA PĚNČÍKA, který dnes hraje v roli útočníka. Nejprve hitem sundal jednoho z hostů a vzal si puk. Poté projel celé kluziště a střelou ze zápěstí rozvlnil síť za Královými zády.
    29:54 Lukáš PABIŠKA - 3:4
     
    29:54
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Benátky demolují obranu Draků a hlavně domácího muže v masce Holíka. Nyní se prosadil střelou z levého kruhu prosadil LUKÁŠ PABIŠKA. Asistence: Antonín Dušek a Daniel Špaček.
    28:41 Filip JANSA - 3:3
     
    28:41
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Sprcha pro domácí Draky. Krásnou kličkou na modré se uvolnil Žůrek a nebezpečně vystřelil ze zápěstí. K odraženému puku se dostal FILIP JANSA a poslal kotouč do prázdné brány. Asistence: Jakub Žůrek a Erik Čermák.
    27:36 Adam DLOUHÝ - 3:2
     
    27:36
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Benátky bleskově využili přesilovou hru. Po souhře Špačka s Kolmannem se k puku dostal ADAM DLOUHÝ a jednoduše snížil na tři dva. Asistence: Petr Kolamnn a Daniel Špaček.
    17:44 Lukáš ŽÁLČÍK - 3:1
     
    17:44
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk jde do trháku! Dlouho to vypadalo, že domácí přesilovka je bezzubá. Denis Kindl rychlou přihrávkou napříč pásmem našel LUKÁŠE ŽÁLČÍKA, který bombou z první prostřelil Krále. Asistence: Denis Kindl a Tomáš Drtil.
    08:12 Aleš FURCH - 2:1
     
    08:12
    Draci právě vstřelili branku!
    V Šumperku to vypadá na přestřelku! Draci zavezli kotouč do útočné třetiny a tam provedli několik přesných přihrávek. Nakonec vystřelil Rutar. Jeho střela se odrazila přímo na hůl ALEŠE FURCHA, který pouze zavěsil do prázdné brány. Asistence: Ludvík Rutar a Jakub Řezáč.
    05:15 Denis KINDL - 1:1
     
    05:15
    Draci právě vstřelili branku!
    Tak tomuhle se říká blesková odpověď. Lukáš Žálčík poslal do útoku DENISE KINDLA, který projel do pásma a krásnou kličkou zamotal gólmana Krále. Asistence: Lukáš Žálčík a Tomáš Vildumetz.
    04:26 Erik ČERMÁK - 0:1
     
    04:26
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Hosté jdou do vedení! První větší šance a Benátky ji perfektně zužitkovaly. Dlouhý našel volného ERIKA ČERMÁKA a ten prostřelil Holíka. Asistence: Adam Dlouhý a Filip Jansa.
    Marken.cz

    Michal Krobot

    Branky a nahrávky: 6. D. Kindl (Žálčík, Vildumetz), 9. A. Furch (L. Rutar, Řezáč), 18. Žálčík (D. Kindl, Drtil), 43. Pěnčík – 5. E. Čermák (A. Dlouhý, Jansa), 28. A. Dlouhý (Kolmann, Daniel Špaček), 29. Jansa (Žůrek, E. Čermák), 30. Pabiška (Dušek, Daniel Špaček), 48. Dušek (A. Dlouhý, Daniel Špaček)


    DRACI PARS ŠUMPERK: M. Holík (Mokry) – Dudycha, Drtil (A), Březák, Hrachovský, Řezáč, L. Rutar, Pěnčík – Vildumetz, D. Kindl (C), Žálčík (A) – A. Furch, Kohút, Scheuter – Antoníček, J. Horký, Spratek – Vachutka.
    HC Benátky nad Jizerou: D. Král (Žajdlík) – Kolmann (C), Bukač, Kunst, Aubrecht, Štibingr, Žůrek – Klapka, Dušek, Daniel Špaček (A) – Pabiška (A), Čederle, Wiencek – E. Čermák, Jansa, A. Dlouhý – Křepelka, Kalaj, Vomáčka.

    Rozhodčí: Ondráček, Vrba – Kučera, Kráľ
    thejrc.org