Třinec – Liberec 7:3 (kon.) | Chomutov – Motor ČB 7:6 (4:3 po s.n.) | Zlín – Olomouc 4:2 (kon.)
Jihlava – Plzeň 2:4 (kon.) | Kladno – Mountfield HK 0:6 (kon.) | HC Litvínov – Salzburg 7:0 (kon.)
Kometa Brno – Vítkovice 3:2 (kon.) | Sparta – Pardubice 4:3 (kon.) | Havířov – Mladá Boleslav 3:2 (3:0 po s.n.)
Slavia – K. Vary 3:4 (kon.)
po s.n. (4:3)
Piráti Chomutov
7:6 (1:0, 3:3, 2:3 - 0:0)
Banes Motor České Budějovice
Sobota 16.10.2021, 12:00 • ROCKNET ARÉNA, Chomutov • DHL Extraliga juniorů • 11. kolo
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Piráti Chomutov.
    Nájezdovou loterii rozhodl TOMÁŠ VYROUBAL, který zamířil přesně k levé tyči, čímž přisoudil druhý bod Chomutovu.
     
    53:36
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Aktivita Českých Budějovic je odměněna vyrovnávacím gólem. Přesnou střelou se tentokrát prezentoval JAROSLAV POUZAR. Asistence: Petr Placek a David Kašpar.
     
    47:30
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor doslova rozebral chomutovskou obranu do posledního šroubečku a už prohrává pouze o jedinou trefu! Puk z levé strany zamířil na zadní tyčku, kde se nacházel Jan Janoch. Ten se neukvapil a přihrál k levé tyči, odkud neměl problém skórovat MATOUŠ MASOPUST. Asistence: Jan Janoch a Lukáš Pavlát.
     
    44:54
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A máme tu další gól a náskok Pirátů se ztenčil na dva zásahy! Ve středním pásmu nabral velkou rychlost FILIP PETRÁSEK, který pak z levého kruhu zamířil do vzdálenější tyče a puk následně zamířil za záda bezmocného Tučka. Asistence: Jaroslav Pouzar a Petr Placek.
     
    43:58
    Piráti právě vstřelili branku!
    Dominik Pavlák zvedl hlavu a viděl před brankou osamoceného spoluhráče. Výborně tak prohodil beka a našel MARTINA ADAMA, který po ledě zamířil mezi brankářovy betony. Asistence: Dominik Pavlák.
     
    41:08
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští odskakují do dvoubrankového vedení, když využili další početný výhodu! Zprava poslal puk před branku Jan Vostiňák a Tomáš Vyroubal jen nastavil svou hůl. Maleček si poradil a puk vyrazil vedle levé tyče, kam ze druhé vlny přijel DAVID ČERNÝ, který jej uklidil do pokladnice. Asistence: Tomáš Vyroubal a Jan Vostiňák.
     
    32:17
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští znovu otáčí skóre na svou stranu! Od modré čáry se napřáhl Jan Janda, jehož pokus před brankou tečoval TOMÁŠ VYROUBAL. Černá guma poté zamířila na led, kde si našla cestu pod brankářovým betonem až do klece Motoru. Asistence: Jan Janda a Jan Vostiňák.
     
    30:41
    Piráti právě vstřelili branku!
    Jestli v horním rohu branky byla nějaká pavučinka, tak ji právě JAN VOSTIŇÁK vymetl! Chomutovský útočník se nacházel mezi kruhy, odkud zamířil naprosto přesně do pravé šibenice! Asistence: David Černý a Tomáš Vyroubal.
     
    27:38
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    S góly se ve druhé třetině roztrhl pytel a Motor jde znovu do vedení! Z osy se tentokrát napřáhl ALEXANDR REMEŠ, který svůj pokus otřel o brankovou konstrukci a puk poté zamířil za brankovou čáru. Asistence: Jan Janoch a Jiří Remta.
     
    25:35
    Piráti právě vstřelili branku!
    Otřepané nedáš – dostaneš znovu platí! Od levého mantinelu přihrával mezi kruhy Svoboda a rychlou střelou se mezi střelce zápasu zapsal TOMÁŠ ŠILAR, jenž zamířil přesně mezi brankářovy betony! Asistence: Tadeáš Svoboda a Ondřej Čech.
     
    24:03
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak tohle je rychlý obrat Českých Budějovic! Matouš Masopust přihrál před branku, kde se nacházel osamocený ALEXANDR REMEŠ, jenž udělal kličku brankáři a zamířil do odkryté branky. Asistence: Matouš Masopust a Lukáš Pavlát.
     
    23:36
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Také Motor využívá početní výhodu a vyrovnává! Od pravého mantinelu zamířil do bližší tyče Petr Placek. Kotouč se pak válel v brankovišti, kam dojel jako první důrazný DAVID KAŠPAR. Asistence: Petr Placek a Jaroslav Pouzar.
     
    05:54
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští využívají početní výhodu! Z pravého kruhu vystřelil Tomáš Šilar, jenž zamířil do břevna. Kotouč se odrazil před branku, kde se nacházel pohotový DOMINIK BADINKA. Asistence: Tomáš Šilar a Tadeáš Svoboda.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 6. Dominik Badinka (T. Šilar, T. Svoboda), 26. T. Šilar (T. Svoboda, Čech), 31. Vostiňák (Černý, Vyroubal), 33. Vyroubal (Janda, Vostiňák), 42. Černý (Vyroubal, Vostiňák), 44. Adam (Pavlák), rozh. náj. Vyroubal – 24. Kašpar (Placek, Pouzar), 25. Remeš (Masopust, Pavlát), 28. Remeš (Janoch, Remta), 45. F. Petrásek (Pouzar, Placek), 48. Masopust (Janoch, Pavlát), 54. Pouzar (Placek, Kašpar)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Jaroslav Pouzar (CEB)
    0:1   Filip Döring (CHM)
    2. série:
    0:1   Alexandr Remeš (CEB)
    1:1   Tomáš Šilar (CHM)
    3. série:
    1:2   Jiří Remta (CEB)
    2:2   Tadeáš Svoboda (CHM)
    4. série:
    2:3   Jan Janoch (CEB)
    3:3   Dominik Badinka (CHM)
    5. série:
    3:3   Matouš Masopust (CEB)
    4:3   Tomáš Vyroubal (CHM)


    Piráti Chomutov: Tuček (Pecháček) – D. Petrásek, Cestr, Janda, Pavlák, Dominik Badinka – Šugár, T. Šilar, Stárek, Čech, Jurak, T. Svoboda, Vostiňák, Adam, Černý, Vyroubal, F. Döring.
    Banes Motor České Budějovice: Maleček (Karbulka) – Remta, Fousek, Pavlát, Hail, Vaněk, Placek – Remeš, Kříž, Kašpar, Schwartz, F. Petrásek, Pouzar, Anderle, Masopust, Sochor, Janoch, Vavřík.

    Rozhodčí: Zubzanda – Belko, Goltsch

    Diváci: 48
    bahis siteleri