Litvínov – K. Vary 4:3 (kon.) | Vítkovice – Liberec 1:0 (po pr.) | Sparta – Kladno 3:4 (0:1 po s.n.)
Motor ČB – Mountfield HK 4:3 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 4:1 (kon.) | Třinec – Mladá Boleslav 5:0 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:0 (1:0, 2:0, 2:0)
BK Mladá Boleslav
Neděle 17.10.2021, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 400) • Tipsport extraliga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:01
    Po icingu domácích se mělo vhazovat před Mazancem, sudí ale nakonec vylučují hostujícího Martina Ševce, který inkasuje dvě minuty za nesportovní chování.
     
    53:40
    Oceláře čeká další přesilová hra, proti pravidlům se provinil Valentin Claireaux. Poslední komerční přestávka utkání.
     
    47:08
    Snaha hostí o vstřelení kontaktní branky bude v následujících dvou minutách muset počkat, po hákování Adama Jánošíka totiž budou mít domácí k dispozici přesilovou hru. Ta započne po komerční přestávce.
     
    39:01
    David Musil ve vlastním pásmu poslal tvrdě k ledu Jana Stránského, sudí posílají třineckého beka na trestnou lavici, kde si Musil odpyká dvě minuty za hrubost.
     
    26:31
    Bruslaři se dostali do útočné třetiny, Mazanec musel likvidovat pokus Rašky. Na pravé straně třineckého pásma se pak do sebe pustili Tomáš Kundrátek s Jakubem Kotalou, oba si tak půjdou oddechnout na dvě minuty na trestnou lavici. Hra bude pokračovat po komerční přestávce ve čtyřech na obou stranách.
     
    21:35
    Roman Szturc se provinil držením, hosté mají k dispozici přesilovou hru.
     
    16:46
    David Berna ve středním pásmu nedovoleně atakoval Martina Růžičku, hostující bek, který v dnešním utkání nastupuje na pozici útočníka, tak odpyká dvě minuty.
     
    13:48
    Mladé Boleslavi se povedlo dostat hru do útočné třetiny, v rohu kluziště ale u kotouče byl jako první Musil, hra je tak přerušená. Na trestnou lavici nakonec usedá Roman Szturc, který spolu s Draveckým poslal na led rozehrávajícího soupeře. Szturc inkasuje dvě minuty za podrážení.
     
    01:54
    Uvidíme první přesilovou hru utkání, do výhody jednoho muže v poli jdou domácí. Valentin Claireaux ve středním pásmu hákoval Hrňu, sudí tento počin ohodnotili dvěma trestnými minutami.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 4. Miloš Roman (Daňo, Marinčin), 22. Miloš Roman (A. Nestrašil, O. Kovařčík), 22. Hrňa (Marcinko, O. Šedivý), 48. Marcinko (P. Vrána), 60. R. Szturc (O. Šedivý, D. Musil)


    HC Oceláři Třinec: Marek Mazanec (Kacetl) – D. Musil, Kundrátek, M. Doudera, Marinčin, Jaroměřský, M. Adámek – Daňo, P. Vrána (C), Martin Růžička (A) – A. Nestrašil, Miloš Roman, O. Kovařčík – O. Šedivý, Marcinko, Hrňa – Kofroň, R. Szturc, Dravecký (A) – Hrehorčák.
    BK Mladá Boleslav: Krošelj (J. Růžička) – Pavel Pýcha, Ševc (C), D. Moravec, Pláněk (A), Jánošík, Šidlík – Kelemen, Fořt, J. Dufek – Lunter, O. Najman, P. Kousal – Kotala, Adam Raška I, Claireaux – Bernad, Bičevskis, J. Stránský (A) – Snášel.

    Rozhodčí: Jeřábek, Ondráček – Lederer, Rožánek

    Diváci: 3 464
    thejrc.org