Litvínov – K. Vary 4:3 (kon.) | Vítkovice – Liberec 1:0 (po pr.) | Sparta – Kladno 3:4 (0:1 po s.n.)
Motor ČB – Mountfield HK 4:3 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 4:1 (kon.) | Třinec – Mladá Boleslav 5:0 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:0 (1:0, 2:0, 2:0)
BK Mladá Boleslav
Neděle 17.10.2021, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 400) • Tipsport extraliga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:00 Roman SZTURC - 5:0
     
    60:00
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři nakonec přesilovku využívají a pouhých pět desetin před třetí sirénou přidávají pátou branku! Ondrej Šedivý poslal z brankové čáry pobídku do převbrankového prostoru, odkud se prosadil ROMAN SZTURC! Asistence: Ondrej Šedivý, David Musil.
     
    58:01
    Po icingu domácích se mělo vhazovat před Mazancem, sudí ale nakonec vylučují hostujícího Martina Ševce, který inkasuje dvě minuty za nesportovní chování.
     
    53:40
    Oceláře čeká další přesilová hra, proti pravidlům se provinil Valentin Claireaux. Poslední komerční přestávka utkání.
    47:24 Tomáš MARCINKO - 4:0
     
    47:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další akce domácích již končí v síti a Oceláři přidávají čtvrtou branku! Slezané sice prohráli buly, Petr Vrána ale za hostující brankou získal kotouč, předal jej do převbrankového prostoru, odkud do odkryté části branky pálil TOMÁŠ MARCINKO! Gólman Krošelj byl bez šance! Asistence: Petr Vrána.
     
    47:08
    Snaha hostí o vstřelení kontaktní branky bude v následujících dvou minutách muset počkat, po hákování Adama Jánošíka totiž budou mít domácí k dispozici přesilovou hru. Ta započne po komerční přestávce.
     
    45:48
    Hrňa nedokázal na modré dostat kotouč do střední třetiny, čehož mohli Bruslaři využít ke kontaktní brance. V obrovské příležitosti byl Valentin Claireaux, který do odkryté branky dorážel Mazancem vyražený kotouč! Třinecký gólman ale na poslední chvíli máchl svou hokejkou a odpálil puk spod horní tyče!
     
    39:33
    Bruslaři sice nejprve přišli o útočné pásmo, následně se ale hosté dostali do velké šance, kdy Kelemen obdržel pas zpoza třinecké branky a pálil z první. Mazanec ale vytáhl výborný zákrok.
     
    39:01
    David Musil ve vlastním pásmu poslal tvrdě k ledu Jana Stránského, sudí posílají třineckého beka na trestnou lavici, kde si Musil odpyká dvě minuty za hrubost.
     
    32:00
    David Musil a Ondrej Šedivý se dostali do přečíslení dvou proti jednomu. Třinecký bek předal kotouč Šedivému, ten ale musel kotouč zpracovávat bruslí, Krošelj tak měl dost času se přesunou a zakročit!
     
    26:31
    Bruslaři se dostali do útočné třetiny, Mazanec musel likvidovat pokus Rašky. Na pravé straně třineckého pásma se pak do sebe pustili Tomáš Kundrátek s Jakubem Kotalou, oba si tak půjdou oddechnout na dvě minuty na trestnou lavici. Hra bude pokračovat po komerční přestávce ve čtyřech na obou stranách.
     
    21:35
    Roman Szturc se provinil držením, hosté mají k dispozici přesilovou hru.
    21:21 Erik HRŇA - 3:0
     
    21:21
    Třinec právě vstřelil branku!
    Dva slepené góly posílají Oceláře do tříbrankového trháku! Obránce Špidlík chyboval ve vlastním pásmu, volného kotouče se zmocnil Tomáš Marcinko, který našel ERIKA HRŇU, který z otočky prostřelil Krošelje mezi betony! Asistence: Tomáš Marcinko, Ondrej Šedivý.
    21:10 Miloš ROMAN - 2:0
     
    21:10
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další útok druhé třinecké lajny již končí brankou, Oceláři odskakují do dvougólového vedení! Andrej Nestrašil na hranici brankoviště šikovně tečoval nahození Ondřeje Kovařčíka, které Krošelj vyrazil pouze před sebe. MILOŠ ROMAN pak přispěchal s rychlou dorážkou do odkryté části branky! Asistence: Andrej Nestrašil, Ondřej Kovařčík.
     
    16:46
    David Berna ve středním pásmu nedovoleně atakoval Martina Růžičku, hostující bek, který v dnešním utkání nastupuje na pozici útočníka, tak odpyká dvě minuty.
     
    14:26
    Patrik Hrehorčák na vlastní modré vypíchl kotouč Ševcovi, slovenský forvard se následně vydal do úniku a tváří v tvář brankář Krošeljovi zvolil tvrdou střelu z mezikruží. Krošelj kotouč neudržel, puk ale, ke smůle domácích, proskákal těsně vedle tyče hostující branky!
     
    13:48
    Mladé Boleslavi se povedlo dostat hru do útočné třetiny, v rohu kluziště ale u kotouče byl jako první Musil, hra je tak přerušená. Na trestnou lavici nakonec usedá Roman Szturc, který spolu s Draveckým poslal na led rozehrávajícího soupeře. Szturc inkasuje dvě minuty za podrážení.
     
    10:30
    Nastřelení hostí z vlastní třetiny, které bylo po cestě lehce tečováno jedním z třineckých hráčů, nadělalo Mazancovi pořádné starosti, když kotouč prošel přes třineckého brankáře a nebezpečně se blížil do sítě. Puk nakonec těsně minul pravou tyč třinecké branky!
     
    06:00
    Druhá formace Ocelářů si vytvořila vyloženou šanci ke skórování, po akci Miloše Romana mohl z bezprostřední blízkosti dorážet Ondřej Kovařčík, jeho pokus ale orazítkoval tyč Krošeljovy branky!
    03:55 Miloš ROMAN - 1:0
     
    03:55
    Třinec právě vstřelil branku!
    Bruslaři sice oslabení přečkali bez obdržené branky, vteřinu po návratu Claireauxe na ledovou plochu ale inkasují! Ránu Martina Marinčina od modré před Krošeljem Marko Daňo srazil ke zcela volnému MILOŠI ROMANOVI, který z bezprostřední blízkosti poslal kotouč za záda hostujícího brankáře! Asistence: Marko Daňo, Martin Marinčin.
     
    02:42
    Oceláři jsou zpět v útočném pásmu a mohli jít do vedení! Kombinace po ose Martin Růžička – Tomáš Marcinko skončila opět u z voleje střílejícího Erika Hrni, který tentokráte pálil z ještě výhodnější pozice. Gašper Krošelj vytáhl další skvělý zákrok.
     
    01:54
    Uvidíme první přesilovou hru utkání, do výhody jednoho muže v poli jdou domácí. Valentin Claireaux ve středním pásmu hákoval Hrňu, sudí tento počin ohodnotili dvěma trestnými minutami.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 4. Miloš Roman (Daňo, Marinčin), 22. Miloš Roman (A. Nestrašil, O. Kovařčík), 22. Hrňa (Marcinko, O. Šedivý), 48. Marcinko (P. Vrána), 60. R. Szturc (O. Šedivý, D. Musil)


    HC Oceláři Třinec: Marek Mazanec (Kacetl) – D. Musil, Kundrátek, M. Doudera, Marinčin, Jaroměřský, M. Adámek – Daňo, P. Vrána (C), Martin Růžička (A) – A. Nestrašil, Miloš Roman, O. Kovařčík – O. Šedivý, Marcinko, Hrňa – Kofroň, R. Szturc, Dravecký (A) – Hrehorčák.
    BK Mladá Boleslav: Krošelj (J. Růžička) – Pavel Pýcha, Ševc (C), D. Moravec, Pláněk (A), Jánošík, Šidlík – Kelemen, Fořt, J. Dufek – Lunter, O. Najman, P. Kousal – Kotala, Adam Raška I, Claireaux – Bernad, Bičevskis, J. Stránský (A) – Snášel.

    Rozhodčí: Jeřábek, Ondráček – Lederer, Rožánek

    Diváci: 3 464
    bahis siteleri