Admira Praha – Králův Dvůr 2:2 (kon.) | Slavia B – Vyšehrad 1:2 (kon.) | Příbram B – Karlovy Vary 0:2 (kon.)
Plzeň B – Písek 3:1 (kon.)
konec
SK Slavia Praha B
1:2 (1:2)
FC Slavoj Vyšehrad
Neděle 17.10.2021, 10:15 • SC Horní Počernice • Česká fotbalová liga (A) • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (12:18:31)
     
    Fotbalisté Vyšehradu se v rámci 12. kola ČFL postarali o velké překvapení, když zvítězila v Horních Počernicích nad rezervou Slavie 2:1. Všechny tři branky padly v prvním poločase. Hostující celek poslal do vedení Philipp Tvaroh, na nějž navázal Matěj Kubeš. Za sešívané snížil Martin Douděra, ale na víc už se svěřenci kouče Jarolíma nezmohli a z utkání odešli s prázdnou.

    Vyšehrad se díky vítězství vyšvihl tabulkou na sedmou pozici, přičemž má stejný bodový zisk jako dnešní soupeř, Slavia B zůstává díky lepšímu skóre pátá.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Na rohový kop se do pokutového území vysunul i gólman Jan Sirotník. Ani on nepomohl spoluhráčům k vyrovnání, nejvýše se vyšplhal bránící hráč.
     
    90+1
    Jednu z posledních akcí pražské Slavie zastavil zdvižený praporek pomezního signalizující ofsajd. Gólman Šulc podle očekávání s rozehrávkou nespěchá.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby dvě minuty.
     
    90
    Střídání v týmu FC Slavoj Vyšehrad: ze hřiště odchází Matěj Kubeš, přichází Hugo Gerža.
     
    89
    Do vnitra pokutového území obdržel nahrávku Karel Hrubeš. Jenže byl zády k bráně soupeře, takže nemohl střílet. Proto nahrál pod sebe Beranovi, jehož rána neprošla obranným blokem.
     
    88
    Za dlouhou přihrávkou Doděry běžel Martin Šubert bez úspěchu, navíc před něj dal chytře tělo Tokar. Hra pokračuje autovým vhazováním hostů.
     
    87
    Sešívaní kombinují na útočné polovině, avšak poměrně daleko od pokutového území. To má Vyšehrad velmi dobře pokryté.
     
    86
    Střídání v týmu SK Slavia Praha B: ze hřiště odchází Alexandr Bárta, přichází Karel Hrubeš.
     
    85
    Adam Toula neotálel a lobem za obranou hledal Matouše Nikla. Ten sice nabral velkou rychlost, ale za Jana Suchana se neprodral.
     
    84
    Jan Sirotník drží naděje domácího mužstva na bodový zisk. Výborně zmenšil střelecký úhel Vandasovi a levou nohou jeho střelu vykopl.
     
    83
    Střídání v týmu FC Slavoj Vyšehrad: ze hřiště odchází Lukáš Hroník, přichází Matyáš Vojta.
     
    82
    V době, kdy probíhá poslední desetiminutovka základní hrací doby, drží Vyšehrad těsný jednobrankový náskok. Slavia za současné situace určitě bude ráda za bod, byť do utkání nastupovali v roli velkého favorita.
     
    81
    Exekuci volného přímého kopu si vzal na starost Martin Douděra. Nevyšla mu ovšem vůbec podle představ, balón napálil do čtyřčlenné zdi.
     
    80
    Druhá žlutá karta v krátkém časovém sledu, pro změnu do hostující hřad. Denys Tokar za ni může být ještě rád, protože zatáhl protihráče za dres v momentě a nejspíše mu tak zabránil v samostatném úniku.
     
    79
    Za dané situace udělal Lukáš Hroník zřejmě to nejlepší, co mohl. Proti přesile nakopl balón do pravé nohy Berana a vybojoval roh.

    Milan Huppert

    Branky: 39. Douděra – 23. Tvaroh, 30. Kubeš

    Karty:   77. Kopáček (SLB) – 29. Hroník (VYS), 80. Tokar (VYS)


    SK Slavia Praha B: Sirotník – Bárta (86. Hrubeš), Obadal (51. Labík), Zeronik (46. Šubert), Horský (62. Beran), Douděra, Matys (C), Kopáček, Nikl, Toula, Štětka.
    Náhradníci: Fülöp – Šmíd, Beran, Šimeček, Subert, Labík, Hrubeš.

    FC Slavoj Vyšehrad: Šulc – Suchan, Drobílek, Kubeš (90. Gerža), Vandas, Tokar, Hroník (84. Vojta), Vaněk, Šandera (C), Matějíček, Tvaroh.
    Náhradníci: Lorenz – Topol, Vojta, Sejdia, Mlejnek, Gerža.

    Rozhodčí: Paták – Štrincl, Pena

    Diváci: 212
    bahis siteleri