Chomutov – Kladno 2:8 (kon.) | Havířov – Vítkovice 1:4 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
2:8 (1:3, 0:4, 1:1)
Rytíři Kladno
Úterý 19.10.2021, 16:05 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    Třetí třetina už na vítězi nic nezměnila, přestože Piráti v ní poměrně brzy skórovali. Kladenští také přidali další zásah, takže si bez problémů dokráčeli pro tři body, díky nimž přeskočí Severočechy v tabulce. (18:10:27)
     
    Konec zápasu.
     
    59:31
    Piráti se snažili rychle vrátit před Stránského, ovšem dostali se jen k modré čáře, kde jejich postup hosté zastavili.
     
    59:06
    Chomutov kombinoval v útočném pásmu, ale do střelecké pozice se nedostal. Kladno navíc nyní vyhodilo přes všechny čáry.
     
    58:36
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Matyáš Mejtský – 2 min., podrážení).
     
    58:29
    Zakázané uvolnění domácích.
     
    57:54
    Čihař projel hostující obranou, ale vylámal si zuby na Stránském, do něhož v brankovišti navíc najel, takže domácí jsou kvůli postavení útočícího hráče v brankovišti vykázáni do středního pásma.
     
    57:31
    Boj v rohu po pravici Stránského vyhráli Piráti, ale jejich zakončení z dolní poloviny levého kruhu bylo slabé a hostující gólman s ním neměl problémy.
     
    56:48
    Holub vlétl po levém křídle do pásma, jenže Kladno v rohu přišlo o kotouč, čehož domácí využili k protiakce. Daniel Badinka střílel bekhendem z brankové čáry vlevo od Stránského, který se po jeho pokusu sice ohlížel, jestli mu puk neprojel mezi betony, ale neprojel.
     
    55:56
    Piráti se znovu snažili nastěhovat před Stránského, jenže na modré nezdrželi puk v pásmu, takže je jim odpískán ofsajd.
     
    55:14
    Tuhý boj o puk u levého mantinelu útočného pásma Pirátů nakonec vyhráli Kladenští, kteří posunuli puk do středního pásma.
     
    54:09
    Chomutovské vyhození na zadní mantinelu za Stránským nebylo posouzeno jako icing, ale Daniel Badinka se za brankou volného puku nezmocnil, takže ho Kladno vyvezlo do středního pásma.
     
    53:40
    Krušnohorci se usazovali v útočném pásmu, ale po souboji před Stránským opustila kladenská branka základní postavení, takže hlavní sudí přerušil hru a vykázal Severočechy do středního pásma.
     
    53:07
    Icing Kladna.
     
    52:56
    Hosté v plném počtu.
     
    52:15
    Piráti se dostali k jedné střele, po níž Kladno vyhodilo puk ze svého obranného pásma. Chomutovští už jsou ale zpět před Stránkým, který si nyní poradil s pokusem z levé strany.
     
    50:56
    Daniel Badinka se dostal do úniku, který hasil ze strany hostů na poslední chvíli Jakub Aschenbrenner nedovoleným zákrokem. Po hákování hostujícího obránce se nepojede trestné střílení, i když byl Badinka před bekem, ale domácí mají přesilovku.
     
    50:18
    Daníček mohl přidat druhý gól v této třetině, ale sám před Štěrbou bekhendem neuspěl.
     
    49:27
    Titlbach spěchal po pravém křídle ke kladenské brance, ale trefil jen boční síť.
    Marken.cz

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 4. Mišovic (Dominik Badinka), 42. Daniel Badinka (Titlbach) – 2. J. Aschenbrenner (Váňa), 8. Pražák (Lev, V. Aschenbrenner), 18. V. Aschenbrenner (Šíma), 27. Holub, 31. Holub (V. Aschenbrenner, Daníček), 34. Lev, 36. Holeček (Rájek, Holub), 48. Daníček


    Piráti Chomutov: Perůtka (Štěrba) – Pašek, D. Svoboda, Záhorec, F. Hynek, Ibl, Dominik Badinka, Žižka – Vondrášek, Stejskal, Grosskopf, Pospíšil, Titlbach, Mišovic, Daniel Badinka, Sochor, Čihař.
    Rytíři Kladno: Stránský (Punda) – J. Svoboda, Šátek, J. Aschenbrenner, Novák, Pražák, Marcinek, Rájek – Daníček, Lev, Mejtský, Černý, Holeček, Váňa, Petřík, V. Aschenbrenner, Holub, Šíma.

    Rozhodčí: Žižka – Pěkný, Janíček
    bahis siteleri