Slavia – Helas Brno 5:0 (kon.) | Chrudim – Svarog Teplice 2:2 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
5:0 (1:0)
Helas Brno
Úterý 19.10.2021, 19:30 • SH Eden • 1. Futsal liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Slavia ve druhém poločasu potvrdila své kvality. Helas odešel se silami a nakonec je z toho přesvědčivé vítězství domácího celku 5:0. Brno toho v Praze moc nepředvedlo a po zásluze se vrací na Moravu bez bodu. (22:07:36)
     
    Konec zápasu.
     
    38
    Slavia právě vstřelila branku!
    Další branka v síti Helasu, kterému docházejí síly. JAN KŘEMEN se dostal pohodlně před brankáře Daňka, kterého překonal střelou na vzdálenější tyč – 5:0. Asistence: Jan Homola.
     
    37
    Až nyní přišla obrovská šance Helasu! Krásnou akci vyšperkoval Presl přesnou přihrávkou na hlavu Tomáše Galii, který ale nedokázal trefit branku Slavie.
     
    35
    Slavia stále na míči. Do hry se dostal také Zdeněk Sita, který se dostal přes Davida Presla. Finální přihrávka se ale nepodařila přesně zrealizovat.
     
    33
    Hosté znovu snaží překvapit Slavii v power-play. Jejich snaha ale často končí nepřesným počínáním. Domácí se již po několikáté dostali na míč a v relativním klidu kombinují daleko od branky Marka Karpiaka.
     
    Stav akumulovaných faulů: 2:3.
     
    31
    Hosté se opět pokouší o hru v power-play. Slávisté zatím odolávají. Navíc se nyní nedovoleným zákrokem provinil David Presl.
     
    Oddechový čas pro hosty.
     
    30
    Slavia právě vstřelila branku!
    Další branka domácích. JAN KŘEMEN si navedl míč na osu hřiště a tvrdou ranou k tyči propálil brankáře Daňka počtvrté – 4:0. Asistence: Daniel.
     
    30
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pasáž bez větších akcí ukončil v polovině druhého poločasu RADIM ZÁRUBA, který parádně zavěsil do horního rohu branky po rohovém kopu Daniela – 3:0. Asistence: Daniel.
     
    27
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí celek se dostává do dvoubrankového vedení. Hosté nepokryli na zadní tyči DOMINIKA OSTRÁKA, který doklepl za Daňka parádní nabídku kapitána Homoly – 2:0. Asistence: Jan Homola.
     
    27
    Pěkná akce Záruby s Homolou. První jmenovaný si naběhl na sklepnutí kapitána Slavie a tvrdou střelou napálil blok Helasu.
     
    26
    Jiří Mužík se pokusil vypálit z voleje, střelu mu ale zablokoval Antonín Hrdina, který byl i hlavní postavou následující akce, kdy se položil na zem v pokutovém území Helasu. Po krátké úvaze ale usoudil, že se zřejmě o faul nejednalo a vrátil se zpět do hry.
     
    Stav akumulovaných faulů: 2:1.
     
    25
    Sznapka se prosadil přes bránícího Vaktora, který musel zatáhnou za záchranou brzdu a fauloval. O malý moment později další faul, tentokrát ze strany Matúše Ševčíka.
     
    24
    Domácí se nyní tlačili do zakončení. Zkoušeli to Ševčík, Daniel i Hrdina. Ani jeden ze slávistů nedokázali dopravit míč k brance Helasu.
     
    24
    Individuální akce Radima Záruby skončila střelou těsně nad branku. Ondřej Daněk tak zasahovat nemusel.
     
    23
    Další střela Slavie. Tentokrát to z větší vzdálenosti vyzkoušel Jan Křemen. Míč ještě tečoval Cupák, rohový kop tak mohla rozehrávat Slavia.

    Martin Kamenik

    Branky: 7. Daniel (Křemen), 27. Ostrák (Homola), 30. Záruba (Daniel), 30. Křemen (Daniel), 38. Křemen (Homola)


    SK Slavia Praha: Karpiak (Vondráček) – Brychta, Vaktor, Sita, Leovski, Ševčík, Homola (C), Daniel, Hrdina, Ostrák, Záruba, Křemen
    Helas Brno: Daněk (Konečný) – Cupák (C), Šarközy, Sznapka, Presl, Galia, Poul, Mužík, Havrda

    Rozhodčí: Lasch – Lafek, Stádník

    Diváci: 150
    bahis siteleri