Třebíč – Litoměřice 6:4 (kon.) | Havířov – Vsetín 1:4 (kon.) | Benátky n/J – Kadaň 4:1 (kon.)
Sokolov – Vrchlabí 4:1 (kon.) | Prostějov – Přerov 3:7 (kon.) | Ústí n/L – Poruba 2011 5:2 (kon.)
Frýdek-M. – Jihlava 2:5 (kon.) | Kolín – Šumperk 5:2 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
2:5 (0:0, 1:5, 1:0)
HC Dukla Jihlava
Středa 20.10.2021, 18:00 • Hala Polárka, Frýdek-Místek • Chance liga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:23
    Jakub Matyáš se nyní snažil rozehrát z rohu obranného pásma, ale kotouč poslal až do ochranné sítě, za což pochopitelně obdrží dvě trestné minuty. Oficiálně za zdržování hry – vystřelení puku mimo hrací plochu.
     
    40:54
    Oba celky jsou kompletní, jenže to dlouho nevydrží. Daniel Kowalczyk srazil v útočném pásmu Tepera tvrdě krosčekem na hrazení. Sedět na trestné však bude také Komorski, jenž následně nepěkně seřval sudí. Kowalczyk fasuje trest na 5 minut a do konce utkání za vražení na hrazení. Komorski dvě za nesportovní chování. Teper zatím odchází do kabin, nevypadá to s ním moc dobře, pochopitelně je po nárazu hlavy do mantinelu otřesený. Kowalczykův trest bude muset odsedět Cachnín, protože Kowalczyk sám už je pochopitelně v šatně a do utkání více nezasáhne.
     
    38:13
    Vylučovat se bude znovu. Po zákroku Foltána si dvě minuty vykoledoval Lichanec. Trochu se tomu ale divím, protože šlo o klasickou rvačku před brankou po zákroku gólmana. Sudí ale vylučují jen na jedné straně, ačkoliv se Lichanec diví přinejmenším stejně jako já.
     
    37:32
    Jakub Matyáš podrazil za vlastní klecí právě Čachotského a dostává dvě trestné minuty za podrážení. Dukla tak může zvýšit svůj náskok.
     
    31:10
    Jihlava jde do čtyř! Vlastimil Bilčík fasuje dvě minuty za podrážení a oslabuje tak svůj tým, Rysové tak mají šanci snížit tříbrankový náskok soupeře.
     
    27:43
    Jakub Matyáš putuje na trestnou lavici, když chtěl vysokou holí zastavit průnik Dukly po levé straně, za což ale pouze obdrží dvě trestné minuty.
     
    21:29
    David Klimša fasuje dvě minuty za podrážení a Dukla Jihlava si tak zahraje svou první přesilovou hru v tomto utkání.
     
    19:22
    Druhá přesilovka pro Frýdek-Místek. Adam Dvořák držel za bránou soupeře Filipa Komorskiho, za což fasuje dvě trestné minuty.
     
    13:06
    Vít Christov šel sám na branku Dukly z levé strany a Žukov se mu vrhl holí pod nohy. Za to ho sudí posílají na trestnou lavici, kam ale gólman Jihlavy pochopitelně neusedne, trest za něj odsedí Cachnín.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 34. Klimša (Komorski, Peterek), 44. Tadeáš Král (Christov, Lyszczarczyk) – 26. Fronk (Helt, Lichanec), 29. F. Seman (Čachotský, Dundáček), 31. Eliáš (T. Havránek, M. Juda), 40. Fronk (Helt, Dundáček), 40. Kowalczyk (T. Havránek, Illéš)


    HC Frýdek-Místek: Foltán (Šimonů) – Zbořil, J. Michálek, Ciura, Teper, Zahradníček, Matyáš – Lyszczarczyk, David Bartoš, Tadeáš Král – Christov (C), Komorski, Klimša – Šlahař, Peterek, Martynek (A) – Matiaško, Čmiel, Ján Blaško – Matěj.
    HC Dukla Jihlava: Žukov (A. Wolf) – Bilčík, Kowalczyk, A. Dvořák, L. Mareš, Eliáš, Dundáček – Čachotský (A), Skořepa (C), Illéš – T. Harkabus (A), F. Seman, Cachnín – Helt, Lichanec, Fronk – T. Havránek, M. Juda, Vítězslav Brož.

    Rozhodčí: Koziol, Cabák – Konvička, Hranoš

    Diváci: 586
    thejrc.org