Třebíč – Litoměřice 6:4 (kon.) | Havířov – Vsetín 1:4 (kon.) | Benátky n/J – Kadaň 4:1 (kon.)
Sokolov – Vrchlabí 4:1 (kon.) | Prostějov – Přerov 3:7 (kon.) | Ústí n/L – Poruba 2011 5:2 (kon.)
Frýdek-M. – Jihlava 2:5 (kon.) | Kolín – Šumperk 5:2 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
2:5 (0:0, 1:5, 1:0)
HC Dukla Jihlava
Středa 20.10.2021, 18:00 • Hala Polárka, Frýdek-Místek • Chance liga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:32 Tadeáš KRÁL - 2:5
     
    43:32
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Rysové snižují na rozdíl tří branek! TADEÁŠ KRÁL dostal puk od zadního mantinelu do předbrankového prostoru přesnou přihrávkou od Christova a rychlou ranou propálil Žukova, který neměl nejmenší šanci zasáhnout! Skóre je tak nyní v poměru 2:5. Asistence: Vít Christov, Alan Lyszczarczyk.
    39:41 Daniel KOWALCZYK - 1:5
     
    39:41
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla přidává v závěru dějství pátou branku, tentokrát dokonce v oslabení a vede již 5:1! Nahození DANIELA KOWALCZYKA z pravé strany od hrazení teď velice lacino propadlo Foltánovi do sítě a Jihlava tak snadno zvyšuje svůj náskok, který je teď čtyřbrankový! Asistence: Tomáš Havránek, Jakub Illéš.
    39:25 Jiří FRONK - 1:4
     
    39:25
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava vede 4:1 když dává gól ve čtyřech hráčích na obou stranách. Helt našel přihrávkou na levou stranu JIŘÍHO FRONKA, ten nejprve prostřelil Foltána, z něhož puk vypadl za bránu. Forvard Dukly touš dojel a o beton gólmana Frýdku-Místku ho poslal zpoza brány do sítě! Dukla si tak bere tříbrankový náskok zpět. Asistence: Filip Helt, Filip Dundáček.
    33:05 David KLIMŠA - 1:3
     
    33:05
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí snižují na rozdíl dvou branek v přesilovce! Peterek vystřelil z prostoru na vrcholu kruhů. Žukov vyrazil před sebe, kde byl dostatečně důrazný DAVID KLIMŠA, jenž kotouč dorazil za něj – 1:3! Asistence: Filip Komorski, Jonáš Peterek.
    30:03 Filip ELIÁŠ - 0:3
     
    30:03
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava vede už o tři branky! Juda přihrával do předbrankového prostoru, zakončení Havránka zvládl Foltán vyrazit před sebe, kam ale dojel FILIP ELIÁŠ, jenž už kotouč pohodlně dorazil do sítě – 3:0 pro Jihlavany. Asistence: Tomáš Havránek, Miroslav Juda.
    28:36 Filip SEMAN - 0:2
     
    28:36
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava využívá přesilovou hru a vede již o dvě branky! Čachotský dostal kotouč na vrchol levého kruhu a poslal milimetrový pas do předbrankového prostoru, kde FILIP SEMAN pouze nastavil čepel a dopravil touš do sítě – 2:0 pro Jihlavu: Asistence: Tomáš Čachotský, Filip Dundáček.
    25:27 Jiří FRONK - 0:1
     
    25:27
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava jde do vedení po špatném střídání Rysů! Dukla se po zmatcích v obraně Frýdku-Místku dostala do přečíslení v podstatě dva na nula. Helt v předbrankovém prostoru přihrál doprava na JIŘÍHO FRONKA, jenž okamžitě propálil Foltána, který neměl nejmenší šanci přesunout se včas. Borci z Vysočiny vedou 1:0! Asistence: Filip Helt, Peter Lichanec.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 34. Klimša (Komorski, Peterek), 44. Tadeáš Král (Christov, Lyszczarczyk) – 26. Fronk (Helt, Lichanec), 29. F. Seman (Čachotský, Dundáček), 31. Eliáš (T. Havránek, M. Juda), 40. Fronk (Helt, Dundáček), 40. Kowalczyk (T. Havránek, Illéš)


    HC Frýdek-Místek: Foltán (Šimonů) – Zbořil, J. Michálek, Ciura, Teper, Zahradníček, Matyáš – Lyszczarczyk, David Bartoš, Tadeáš Král – Christov (C), Komorski, Klimša – Šlahař, Peterek, Martynek (A) – Matiaško, Čmiel, Ján Blaško – Matěj.
    HC Dukla Jihlava: Žukov (A. Wolf) – Bilčík, Kowalczyk, A. Dvořák, L. Mareš, Eliáš, Dundáček – Čachotský (A), Skořepa (C), Illéš – T. Harkabus (A), F. Seman, Cachnín – Helt, Lichanec, Fronk – T. Havránek, M. Juda, Vítězslav Brož.

    Rozhodčí: Koziol, Cabák – Konvička, Hranoš

    Diváci: 586
    bahis siteleri