K. Vary – Kometa Brno 5:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Olomouc 0:2 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
5:3 (1:2, 3:0, 1:1)
HC Kometa Brno
Čtvrtek 21.10.2021, 17:30 • KV Arena • Tipsport extraliga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:57 Martin KOHOUT - 5:3
     
    59:57
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Je rozhodnuto! MARTIN KOHOUT dojel vyhozený puk a vychutnal si možnost skórovat do prázdné brány. Asistence: Petr Koblasa.
    58:53 Petr HOLÍK - 4:3
     
    58:53
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak pozor, tohle bude ještě drama! V šesti se to lépe vede. Martin Zaťovič našel volného PETRA HOLÍKA, který zprava poslal puk za nepřipraveného Novotného. Asistence: Martin Zaťovič, Marcel Haščák.
    31:51 Tomáš VONDRÁČEK - 4:2
     
    31:51
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Kapitán zvyšuje náskok Energie! Lukáš Pulpán vyslal kotouč na bránu od modré, před bránou byl připravený TOMÁŠ VONDRÁČEK, kterému se podařilo jej dotlačit za brankovou čáru. Asistence: Lukáš Pulpán, Jakub Flek.
    23:53 Martin OSMÍK - 3:2
     
    23:53
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    MARTIN OSMÍK posílá Energii do vedení! Tomáš Redlich mu kotouč předal z mezikruží a hráč s šestasedmdesátkou na zádech zleva propálil Tomka. Asistence: Tomáš Redlich, Ondřej Dlapa.
    21:07 Jaroslav KRACÍK - 2:2
     
    21:07
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie využívá přesilovky a vyrovnává! JAROSLAV KRACÍK si s kotoučem sjel do levého kruhu, odkud jej vyslal k vzdálenější tyči. Bez asistence.
    13:21 Alexandre MALLET - 1:2
     
    13:21
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté znovu berou vedení! Daniel Rákos se s pukem na holi obtočil kolem karlovarské klece, a následně vystřelil od pravého kruhu, v předbrankovém prostoru pak tuto akci dokonal ALEXANDRE MALLET svou dorážkou. Asistence: Daniel Rákos.
    11:27 Petr KOBLASA - 1:1
     
    11:27
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno! Martin Kohout vybojoval kotouč ve střední třetině a vyrazil s ním před Tomka, z levého kruhu přesně našel na druhé straně najíždějícího PETRA KOBLASU, který bez větších problému přesměroval touš za přesouvajícího se Tomka. Asistence: Martin Kohout, Tomáš Havlín.
    08:35 Andrej KOLLÁR - 0:1
     
    08:35
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je tu první branka zápasu! Brandon Magee zvládl lépe buly v útočném pásmu a bleskově předal puk na ANDREJE KOLLÁRA. Ten vymíchal Novotného, a následně z úhlu poslal puk do odkryté sítě. Asistence: Brandon Magee.
    Marken.cz

    Jakub Mahr

    Branky a nahrávky: 12. Koblasa (Kohout, T. Havlín), 22. Kracík, 24. Osmík (Redlich, Dlapa), 32. Vondráček (Pulpán, Flek), 60. Kohout (Koblasa) – 9. Kollár (Magee), 14. Mallet (Rákos), 59. P. Holík (Zaťovič, M. Haščák)


    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Habal) – Martin Rohan, Plutnar, Dlapa, T. Hanousek, T. Havlín, Pulpán (A), Parkkonen – T. Rachůnek (A), Hladonik, Flek – Průžek, Kracík, O. Beránek – Koblasa, Jiří Kulich, Kohout – Redlich, Osmík, Vondráček (C).
    HC Kometa Brno: Tomek (Klimeš) – Ďaloga, Bartejs, Kučeřík, Roth, Gulaši (A), D. Mikyska, Mlčák – Zaťovič (C), P. Holík, L. Horký – M. Haščák, T. Šoustal, R. Pavlík – Mallet, Rákos, Vincour – Kollár, Kusko, Magee.

    Rozhodčí: Pražák, Sýkora – Pešek, Malý

    Diváci: 2378
    thejrc.org