Vítkovice – Kladno 2:1 (kon.) | Motor ČB – Třinec 0:1 (kon.) | Litvínov – Zlín 2:1 (kon.)
Plzeň – Pardubice 3:2 (kon.) | Mountfield HK – Liberec 4:1 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
3:2 (0:0, 0:0, 3:2)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 22.10.2021, 17:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    David Cienciala ještě stihl vypálit z pravého kruhu a rozezvučel boční konstrukci branky!
     
    59:39
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Miroslav Svoboda – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Peter Čerešňák – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Anthony Camara – 2 min., sekání).
     
    59:39
    Ještě závar před Svobodou! Pardubický bek zlomil při střele hůl, ale tlak Dynama pokračoval. Kotouč se dostal až před branku, Svoboda ho nakonec dokázal ukrýt. Následovala potyčka, bude se vylučovat na obou stranách. Dynamo si ale zahraje přesilovku!
     
    59:10
    Kousal zablokován, Dynamo ale drží útočné pásmo. Mezitím už Frodl míří na střídačku a hosté hrají v šesti!
    58:26 Matej PAULOVIČ - 3:2
     
    58:26
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak ještě nás čeká drama! Košťálek zavezl puk do útoku, v souboji přetlačil obránce a jen posunul puk na levou stranu. Tam zůstal úplně volný MATEJ PAULOVIČ, kterému jen stačilo trefit prázdnou plzeňskou branku. Svoboda neměl šanci se přesunout. Asistence: Jan Košťálek a Juraj Mikuš.
     
    57:44
    Dotírající Gustaf Thorell uspěl při napadání a obral o puk Adama Musila, který byl posledním hráčem. Švédský útočník byl tak rázem sám před Frodlem, ale vymíchat ho nedokázal.
     
    56:08
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (David Jiříček – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Anthony Camara – 2 min., hrubost).
    54:07 Ludwig BLOMSTRAND - 3:1
     
    54:07
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Šťastný gól pro Škodu, třetí využitá přesilovka a to je znovu obrat jako hrom! Stejně jako v úterý proti Spartě Plzeň otáčí skóre a je blízko k vítězství. Autor úterního hattricku LUDWIG BLOMSTRAND vypálil z pravého kruhu, kotouč se nejspíš od obránce Hrádka odrazil a došoural za bezmocného Frodla. Asistence: Gustaf Thorell.
     
    50:35
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (2+2 min – zdržování hry / neúspěšná trenérská výzva). Trest odpyká Lukáš Anděl.
     
    50:35
    Ani napodruhé ale přezkum video nebyl na straně hostů! Trenérská výzva nevyšla Královi ani nyní. Plzeň tak vede, navíc si zahraje přesilovku čtyři minuty! Druhá neúspěšná výzva je totiž trestána tímto trestem.
     
    50:35
    Ale ještě není nic jistého! Rozhodčí se jdou znovu podívat na video, jestli Mertl skutečně nebránil Frodlovi v chytání. Do kontaktu se s pardubickým gólmanem zřejmě dostal, vypadalo to však, že mimo brankoviště.
    50:35 Martinš DZIERKALS - 2:1
     
    50:35
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to je něco! Škodovka díky neúspěšné trenérské výzvě Dynama otáčí skóre druhou přesilovkovou trefou během 43 vteřin! Po Blomstrandově nepřesné ráně z pravého kruhu se kotouč odrazil od zadního mantinelu zpět před branku, odkud trefil odkrytou klec MARTINS DZIERKALS! Pardubice protestují, protože si myslí, že bylo Frodlovi bráněno v chytání. Asistence: Ludwig Blomstrand.
     
    49:52
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (2 min. – zdržování hry / neúspěšná trenérská výzva). Trest odpyká Robert Říčka.
     
    49:52
    Porada s videem byla rychlá, gól platí! Plzeň tak srovnává a navíc si zahraje další přesilovku!
     
    49:52
    Ještě se ale bude zkoumat video! Pardubice si berou trenérskou výzvu na nedovolené bránění brankáři.
    49:52 Gustaf THORELL - 1:1
     
    49:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši přesilovku po minutě využívají a začínáme znovu od nuly! Velká radost na plzeňském stadionu. Martin Dzierkals na levém kruhu naznačil střelu, ještě si stáhl puk, zbavil se obránce a konečně vystřelil. Frodl puk neudržel a důrazný GUSTAF THORELL se tentokrát může radovat z úspěšné dorážky. Asistence: Martins Dzierkals a Peter Čerešňák.
     
    49:02
    Po Čerešňákově nahození vypadl puk Frodlovi z výstroje, k dorážce se tlačil zejména Gustaf Thorell, ale hostujícímu gólmanovi pomohla obrana!
     
    48:51
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Adam Musil – 2 min., hrubost).
    46:19 Robert ŘÍČKA - 0:1
     
    46:19
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Skóre konečně není bezbrankové, otevírá ho kdo jiný než nejlepší střelec extraligy ROBERT ŘÍČKA! Pardubický útočník se snažil vypálit přes obránce, ten jeho první pokus srazil, ale druhá rána skončila až ve vzdálenějším horním rohu branky překvapeného Svobody. Bez asistence.
     
    38:46
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Anthony Camara – 2 min., krosček).
     
    37:41
    Po Robertsonově dobré střele zakončoval z levé strany Poulíček z otočky, tečovaný pokus vyplaval těsně vedle levé Svobodovy tyčky! Z nenápadné akce Dynama mohl padnout úvodní gól.
     
    35:33
    Michal Bulíř využil zmatků na útočné modré čáře, kde se dva pardubičtí hráči srazili. S kotoučem si nabruslil až před Frodla, ale jemným forhendovým zakončením nad beton ho nenachytal.
     
    32:56
    Martin Lang nabil na střelu Kantnerovi, ten Frodla nepřekonal. Následně zaspal bránící Jakub Kindl, který nestíhal Matěje Blümela. Ten dostal přihrávku a ujížděl sám na Svobodu, situaci řešil střelou. Mířil pod horní tyčku, ale branku o kousek přestřelil!
     
    32:41
    Další brejk Plzně! Sérii šancí zakončil Václav Adamec, který v přečíslení volil střelu, ale Dominik Frodl vyrazil betonem jeho zakončení a následně skočil po odraženém puku, čímž zabránil dorážce.
     
    32:26
    Košťálek dělovkou z pravého kruhu pořádně prověřil Svobodu. Nísledně zamířil na druhou stranu Přikryl, který přihrál Dzierkalsovi. Tomu puk utekl, ale ještě do vrátil do druhé vlny Blomstrandovi, ovšem toho vychytal Frodl!
     
    30:31
    Martin Lang se po Kodýtkově pasu vytočil kolem Frodla před branku, chybělo mu jen zasunout puk do sítě! Kotouč nasměroval pouze vedle branky.
     
    29:54
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Robert Říčka.
     
    29:41
    Kvasnička se hned po návratu z trestné lavice zapojil do přečíslení tří proti dvěma. Z levé strany šikovně nahodil puk na Frodlův beton, jen těsně se domácí nedostali k dorážce do poloprázdné branky!
     
    27:28
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (David Kvasnička – 2 min., sekání).
     
    27:08
    Kindl riskantní zadovkou namazal před branku Matěji Blümelovi, který ale z první nepřekonal Svobodu!
     
    23:26
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Michal Hrádek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    23:26
    Velká šance Plzně! Nejprve Dzierkals pálil z pravé strany, Frodl se stačil přesunout, ale hosté faulovali najíždějícího Kantnera. Při signalizované přesilovce se dostal k odraženému puku mezi kruhy Viktor Lang, ale hradbu těl před Svobodou nepropálil.
     
    21:10
    Poulíček zůstal nehlídaný u pravé tyčky, dostal pas od Pauloviče, ale skákavý puk netečoval mezi tři tyče!
     
    20:54
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Martinš Dzierkals – 2 min., držení).
     
    20:24
    Bulíř mohl využít Mertlova dobrého napadání. Dělovkou z mezikruží ale netrefil branku, puk byl totiž ještě tečován. O chviličku později dostával přihrávku před branku Mertl, ale kotouč netrefil.
     
    19:27
    Po Jiříčkově špatné rozehrávce Pardubice měly velkou šanci! Roman přihrál přes obránce na osamoceného Davida Ciencialu, který však selhal na přesunujícím se Svobodovi! Skvělý zákrok plzeňského gólmana.
     
    14:39
    Pardubice zahrozily v oslabení! Jiříček propadl na útočné modré, na druhou stranu vyrazil Mikúš, který předložil puk Kofferovi. Ten si najel z druhé vlny, ale zamířil jen do Svobodova betonu. Plzeňský brankář si nebyl jistý, kde má kotouč, a tak se hosté snažili dorážet. To se Západočechům nelíbilo, a tak se před brankou strhla mela. Vylučovat se ale nebude.
     
    13:09
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Lukáš Anděl – 2 min., hákování).
     
    05:38
    Rychlá akce Západočechů, Martin Lang předkládal puk před branku Mertlovi, ale přihrávku zastavil dobře se vracející Kousal. Následně se ještě k puku dostal Kodýtek, střelu z levé strany srazili hosté k Jiříčkovi, jehož ránu už kryje Frodl.
     
    01:04
    Ludwig Blomstrand napadáním vybojoval kotouč v souboji obránci mezi kruhy a rázem byl ve velké šanci, trefil však jen pouze beton rozkleknutého Frodla!
    Marken.cz

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 50. G. Thorell (Dzierkals, Čerešňák), 51. Dzierkals (Blomstrand), 55. Blomstrand (G. Thorell) – 47. Říčka, 59. Paulovič (Košťálek, J. Mikuš)


    HC Škoda Plzeň: Miroslav Svoboda (Pavlát) – L. Kaňák, Čerešňák (A), Graňák, Jiříček, Kvasnička, J. Kindl (C), V. Lang – Dzierkals, Mertl, Bulíř – Blomstrand, G. Thorell, F. Suchý – Kantner, Kodýtek (A), M. Lang – P. Musil, F. Přikryl, Adamec.
    HC Dynamo Pardubice: Frodl (Klouček) – J. Mikuš, Nakládal (C), D. Robertson, Košťálek, J. Kolář (A), Hrádek, O. Vála – Paulovič, Poulíček (A), Camara – Říčka, O. Roman, Cienciala – R. Kousal, A. Musil, Blümel – Koffer, Anděl, O. Rohlík.

    Rozhodčí: Hejduk, Svoboda – Ondráček, Rampír

    Diváci: 4210
    bahis siteleri