Saint-Étienne – Angers 2:2 (kon.)
konec
AS Saint-Étienne
2:2 (0:1)
Angers SCO
Pátek 22.10.2021, 21:00 • Stade Geoffroy-Guichard, Saint-Étienne • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (00:20:15)
     
    Statistiky:
    Střely na branku: 6 – 2
    Střely mimo: 5 – 1
    Držení míče: 63 % – 37 %
    Rohové kopy: 6 – 1
    Ofsajdy: 4 – 1
    Fauly: 12 – 18
    Žluté karty: 0 – 3.
     
    Pár desítek vteřin dělilo Angers od posunu na druhé místo tabulky. Takhle je čtvrté a ještě se může výrazně propadnout, neboť má jen tříbodový náskok na dvanáctý Lorient. St. Étienne je s bilancí 0-5-6 poslední. Je otázkou, zda do příštího kola znovu půjde pod vedením nenáviděného kouče Puela.
     
    O prvním utkání jedenáctého kola se bude mluvit hlavně v souvislosti s řáděním fanoušků, kvůli kterým se začalo s hodinovým zpožděním. Zajímavé věci se ale děly i na trávníku, kde Angers celý zápas praktikovalo totální defenzivu. Za celou dobu vyprodukovalo jen dvě střely na branku, z nichž paradoxně uteklo do dvougólového vedení. Hlavou otevřel skóre Traoré a po změně stran skóroval z protiútoku i Fulgini. Poslední tým tabulky se přesto nesložil a ještě zabojoval o lepší výsledek. Masivně mu pomohla Chazrího trefa z přímého kopu. Tlak St. Étienne se ještě zvýšil a v nastavení vygradoval prvním ligovým gólem střídajícího Nadeho.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Antony Gautier těsně před půlnocí ještě nechce končit. V šesté ze čtyř nastavených minut nechává Angers čas na dohrání akce na levé straně.
    90+4. Mickael NADE - 2:2
     
    90+4
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    Úvodní ligová výhra v sezóně to není, ale i tak domácí tým končí zápas ve velké euforii! Ounahi zahrál na roh, který letěl směrem k Douathovi. Špatný první dotek dokonale napravil Sow krátkým centrem na MICKAELA NADEHO. Ten si odstrčil Manceaua a zblízka dal svůj první gól v Ligue 1.
     
    90+3
    Nejprve skončil na zemi Hamouma a na opačném kraji hřiště také Chazrí. Ten už se stěhuje do pokutového území kvůli standardní situaci.
     
    90+2
    Thomas Mangani vyfasoval žlutou kartu za dlouhé váhání při rozehrávce standardní situace. Z té ve finále nebylo zhola nic.
     
    90+2
    Mohamed-Ali Cho převzal vhozený míč a došel si pro faul Nadeho. Snad poprvé od gólu na 1:2 bude Angers na útočné třetině hřiště.
     
    90+1
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Angelo Fulgini, přichází Mathias Pereira Lage.
     
    90+1
    Na digitální tabuli čtvrtého rozhodčího registrujeme informaci o čtyřminutovém nastavení. Začíná se posledním střídáním.
     
    90
    Paul Bernardoni si vychutnal pomalu padající centr Ryada Boudebouze. Pro útočící hráče šlo o neřešitelnou letovou hladinu.
     
    89
    V dohrávané akci centroval Arnaud Nordin na druhý pokus o dost nebezpečněji. Hamouma dokonce hlavičkoval, ale Bernardoni nemusel předvádět žádný světoborný zákrok.
     
    88
    Arnaud Nordin rozkmital nohy a na Ebossem udělal rohový kop. Sám uvedl míč do pohybu, ale vzdušný souboj opět dopadl lépe pro Angers.
     
    87
    Adil Aouchiche zezadu naléhal na Manganiho tak dlouho, až se hostující útočník zřítil k zemi. Po rozehrávce byl v ofsajdu Mohamed-Ali Cho.
     
    86
    Zase v akci čerstvý Denis Bouanga a jeho střílený centr. Bernardoni po něm skočil a odrazil balon do míst, odkud nehrozila dorážka.
     
    85
    Azzedine Ounahi se stal obětí nedovoleného zákroku. Tlak St. Étienne je už pár minut otupen. Času na vyrovnání moc nezbývá, kdežto o první výhře v sezoně už nemůže být ani řeč.

    Michal Břuchanský

    Branky: 61. Chazrí, 90+4. Nade (Sow) – 28. I. Traoré (Boufal), 56. Fulgini (Cabot)

    Karty:   45+1. Boufal (AGR), 60. Mendy (AGR), 90+2. Mangani (AGR)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 5:1. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 12:18.
    AS Saint-Étienne: Bajic – M. Camara (C), Moukoudi (46. Nade), Sow, Douath – Maçon (73. Bouanga), Neyou (82. Aouchiche) – Krasso (58. Hamouma), Boudebouz, Moueffek (58. Nordin) – Chazrí.
    Náhradníci: Fall – Aouchiche, Bouanga, Dioussé, Gabriel Silva, Hamouma, Nade, Nordin, Ramírez.

    Angers SCO: Bernardoni – Manceau, I. Traoré (C), Thomas – Cabot, Mendy (70. Ounahi), Fulgini (90+1. Pereira Lage), Mangani, Capelle (83. Ebosse) – Bahoken (71. Cho), Boufal.
    Náhradníci: Petković – Bobichon, Brahimi, Doumbia, Ebosse, Cho, Ninga, Ounahi, Pereira Lage.

    Rozhodčí: Gautier – Rahmouni, Aube
    thejrc.org