Salzburg – Zlín 3:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 8:4 (kon.) | Liberec – Pardubice 4:3 (kon.)
Vítkovice – Slavia 4:1 (kon.) | Motor ČB – Kometa Brno 2:0 (kon.) | Havířov – HC Litvínov 1:4 (kon.)
K. Vary – Kladno 6:1 (kon.) | Olomouc – Jihlava 3:6 (kon.) | Třinec – Chomutov 10:3 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
6:1 (3:0, 1:0, 2:1)
Rytíři Kladno
Pátek 22.10.2021, 17:30 • KV Arena, Karlovy Vary • DHL Extraliga juniorů • 12. kolo
Partner:
     
    51:15
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Kanonáda pokračuje, domácí přidávají už šestý zásah do sítě soupeře. Co se SAMUELU ŠMAJDOVI nepovedlo o pár minut před tím, to dokázala karlovarská třiatřicítka teď. Asistence: Lubomír Kupčo, Steven Blengino.
     
    47:05
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hostující radost netrvala příliš dlouho, Energie okamžitě přispěchala s odpovědí. V mezikruží se objevil DOMINIK RYMON a karlovarský šikula neodmítl možnost hattricku. Asistence: Lubomír Kupčo
     
    46:07
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři se přeci jen dostali, Bočan čisté konto neuhájí. Kladenští zadáci si vyměnili puk na modré a DOMINIK PERNÝ propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Filip Staněk, Štěpán Vimmer.
     
    37:15
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Rychlý přechod přes střední pásmo, přihrávka Kryštofa Bulky a mrštný MATYÁŠ ADÁMEK, který svou střelou pokořil Burdu. Přesně takto přišli domácí ke čtvrtému gólu v utkání. Asistence: Kryštof Bulka, Sebastian Seidler.
     
    16:11
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Juniory Energie zdobí rychlost, což se potvrdilo i v tomto případě. Motory v bruslích nastartoval DOMINIK RYMON, který se dostal až před kladenskou svatyni a lišáckou kličkou zakončil celou akci svým druhým zásahem v utkání. Asistence: Lubomír Kupčo, Filip Krajčík.
     
    12:05
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie se ujímá dvoubrankového vedení. Vogel posunul do pravého kruhu na LUKÁŠE ADÁMKA, jenž tvrdou střelou propálil Burdu. Asistence: Jakub Vogel, Kryštof Bulka.
     
    00:23
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Ale místo rychlého výpadu Kladna přišla blesková rána z karlovarských hokejek. Ke střele z levého kruhu se dostal DOMINIK RYMON, jenž se z dobré pozice nemýlil. Asistence: Lubomír Kupčo.

    Matěj Hodoval

    Branky a nahrávky: 1. Rymon (Kupčo), 13. Adámek (Vogel, Bulka), 17. Rymon (Kupčo, Krajčík), 38. Adámek (Bulka, Seidler), 48. Rymon (Kupčo), 52. Šmajda (Kupčo, Blengino) – 47. Perný (Staněk, Vimmer)


    HC Energie Karlovy Vary: Bočan (Pavlovic) – Benda (A), Dorot, Bulka, Vogel, Krajčík, Blengino – L. Adámek (C), M. Adámek, Seidler, Kupčo, Rymon (A), Šmajda, Šlechta, Botoš, Kusak, Varvařovský.
    Rytíři Kladno: Burda (Gabriška) – Koštoval, Robovský, Staněk (A), Perný, Strnad, Kohlíček – Šimek, Kočka, Sýkora, Vimmer, Hrabík, Sachr (C), Šíma, Kouba, Kuzďas, Nedvěd.

    Rozhodčí: Zubzanda – Belko, Baxa
    bahis siteleri