Salzburg – Zlín 3:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 8:4 (kon.) | Liberec – Pardubice 4:3 (kon.)
Vítkovice – Slavia 4:1 (kon.) | Motor ČB – Kometa Brno 2:0 (kon.) | Havířov – HC Litvínov 1:4 (kon.)
K. Vary – Kladno 6:1 (kon.) | Olomouc – Jihlava 3:6 (kon.) | Třinec – Chomutov 10:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
10:3 (4:2, 3:0, 3:1)
Piráti Chomutov
Pátek 22.10.2021, 18:00 • Mini WERK ARENA, Třinec • DHL Extraliga juniorů • 12. kolo
Partner:
     
    Z mé strany to je pro dnešek vše, přeji hezký večer. Na shledanou (20:11:43)
     

    Závěrečnou dvacetiminutovku zahájili Oceláři v přesilovce pěti proti třem, tuto výhodu dokázali Třinečtí zužitkovat. Po osmatřiceti vteřinách třetí třetiny přidal osmou branku domácích Jonáš Jobánek. O čtyři minuty později byl vyloučen třinecký Hrůzek, také Piráti dokázali faul soupeře potrestat. Tomáš Vyroubal zamířil přesně z pravého kruhu pro vhazování. Třinečtí na třetí soupeřovu trefu zareagovali v předposlední minutě první desetiminutovky třetí třetiny, přesilovou hru krásnou bombou z kruhu pro vhazování využil Jan Moškoř.



    Atraktivita hry následně trochu upadla. Oceláři, vědomi si svého vysokého náskoku, se již tolik do útočné třetiny netlačili, Chomutov zase dlouho nemohl najít recept na překonání modré čáry. Šest minut před koncem vyslal na Švančaru prudkou střelu Stárek, třinecký gólman ale byl úspěšnější. V padesáté páté minutě mohl chyby Třineckých využít Döring, Švančara ale byl proti. V předposlední minutě pak počet Třincem vstřelených branek na deset zaokrouhlil Oskar Haaas.

     
    Konec zápasu.
     
    58:43
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři slaví další trefu a zaokrouhlují počet svých branek na deset! OSKAR HAAS dostal zpoza chomutovské branky přihrávku do předbrankového prostoru, třinecký forvard naznačil kličku a poslal puk do horního růžku Tučkovy klece! Asistence: Petr Ullrych, Ján Marcinko.
     
    58:31
    Chomutovští se rychle dostali do útočného pásma, jejich akce ale končí dalším úspěšným zákrokem Švančary.
     
    57:56
    Desátou branku domácích mohl přidat Pětník. Třinecký útočník nejprve promáchl ideální pas, v další akci pak z bezprostřední blízkosti trefil jen Tučkovu vyrážku.
     
    57:15
    Piráti se ještě snaží přidat další branku, jejich akce ale většinou končí již ve středním pásmu. Na druhé straně nepříjemně pálil Haas, Tuček vyrazil puk do rohu.
     
    56:20
    Chomutov je v útočném pásmu. Pokus Šugára brankovou výseč nenašel, Stárkovu střelu pak zachytil Švančara.
     
    55:13
    Po chybné rozehrávce Ocelářů na útočné modré se do protiakce řítil Döring. Chomutovský útočník zkusil vystřelit z kruhu pro vhazování, Švančara vyrazil kotouč nad branku.
     
    54:38
    Oceláři jsou v útočném pásmu. Z pravé strany to nejprve zkoušel Pětník, od modré pak o chvíli později Ramik. Ani jeden ale nemířil přesně.
     
    53:18
    Chomutovští se drželi v útočném pásmu, Švančara ale musel řešit jen jednu střelu, a to z hole Stárka. Hostující útočník pálil bez přípravy, třinecký gólman ukryl puk pod betonem.
     
    52:14
    Oceláři pokračují v aktivitě, Chovaniak od modré ale přesně našel jen připravenou Tučkovu lapačku.
     
    51:55
    Třinečtí ze své aktivity nakonec vytěžili střelecké pokusy Hrůzka a Jobánka, ani jedna střela ale neměla gólové parametry a Tuček si s ní dokázal poradit.
     
    51:30
    Oceláři se drží v útočném pásmu, hostující gólman ale zatím nemusel zasahovat. Třinečtí drží puk v rozích kluziště.
     
    50:23
    Pavel Šugár zavezl kotouč do útočné třetiny, zpětným pasem pak hledal v tandemu najíždějícího Juraka, přihrávka ale nebyla přesná.
     
    49:37
    Piráti se drželi v útočném pásmu, po nepřesné rozehrávce z rohu kluziště ale musel Chomutov své pozice vyklidit.
     
    48:25
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí se velmi rychle dostali zpět do útočné třetiny, krásnou akci dvou proti jednomu pak přesnou dělovkou do horního růžku zakončil JAN MOŠKOŘ! Asistence: Oskar Haas.
     
    48:10
    Oceláři neudrželi kotouč před modrou čárou, domácí se musí vrátit do vlastního pásma.
     
    47:40
    Po rychlém ťukesu v útočném pásmu pálil ze slotu Matěj Kozlík, kotouč se odrazil od horní tyče Tučkovy branky!
     
    47:25
    Přesilovka pro Oceláře, nedovoleným bráněním se ve vlastním pásmu provinil Vojtěch Cestr.
     
    46:55
    Hra se po třetí chomutovské brance přesunula do středního pásma, ani jednomu ze soupeřů se nedaří dostat za modrou čáru.
     
    45:43
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští využívají přesilovou hru a dávají svou třetí branku! TOMÁŠ VYROUBAL dostal dostatek času a prostoru na pravém kruhu pro vhazování, hostující útočník si přesně seřídil mířidla a poslal puk mezi Švančarovy betony! Asistence: Filip Döring.
     
    45:00
    Hned po vhazování se do dobré šance dostal Döring, z bezprostřední blízkosti ale hostující útočník pálil vedle. Oceláři se následně osvobodili.
     
    44:41
    Hosté budou mít k dispozici přesilovou hru, když se proti pravidlům provinil Filip Hrůzek.
     
    44:20
    Oceláři se po chybě chomutovských hráčů dostali do přečíslení tří proti jednomu, které z první zakončoval Petr Ullrych. Rána třineckého útočníka měla brankové parametry, gólman Tuček ale dokázal zasáhnout!
     
    43:31
    Domácím se ale nepovedla rozehrávka, kotouč se z pásma Ocelářů přes všechny čáry došoural až za hostující branku, po icingu se bude vhazovat před Švančarou.
     
    43:00
    Piráti se poprvé v této třetině dostali do třineckého pásma, obránce Marcinko si ale s přehledem poradil s dvojicí Vyroubal – Döring. Třinečtí jdou opět do soupeřovy třetiny.
     
    42:27
    Třinečtí jsou i nadále aktivnější, Chomutov se prakticky nedokáže dostat za červenou čáru. Ocelář Kozlík se po levé straně natlačil do útočného pásma, jeho pokus ale hostující gólman vyrazil do ochranné sítě.
     
    41:35
    Oceláři pokračovali v klasické výhodě. Třinečtí se sice drželi v útočném pásmu, do větších příležitostí se ale nedostali. Hosté hrají v plném počtu.
     
    40:38
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají přesilovku pěti proti třem a přidávají osmou branku! Oskar Haas našel nehlídaného JONÁŠE JOBÁNKA, ten si věděl rady a poslal kotouč do chomutovské sítě! Asistence: Oskar Haas, Petr Ullrych.
     
    40:14
    Oceláři zahájili třetí třetinu v dvojnásobné početní výhodě, jejich první akce ale končí ofsajdem.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     

    Třinečtí zahájili druhou dvacetiminutovku v přesilové hře, tuto výhodu dokázali zúročit po sedmačtyřiceti vteřinách. Michal Ramik dostal kotouč od Petra Ullrycha, jeho lehká teč usměrnila puk za Tučkova záda. Hosté mohli reagovat v početní výhodě po faulu Moškoře, chomutovští ale paradoxně mohli ani inkasovat. Třinečtí se dostali do přečíslení, Ramik s Matějem si ale nedokázali přihrát. Další početní výhoda Pirátů po vyloučení Kozlíka z šestadvacáté minuty už byla nadějnější, Švančara ale další kotouč za svá záda nepustil.



    Druhou polovinu třetiny herně opanovali domácí Oceláři. Třinečtí nejprve nedokázali potrestat faul Adama, následně se do dobrých šancí dostali Ramik, Matěj a Karel. Ani jeden ale nedokázal vyzrát na hostujícího brankáře Tučka. Svou aktivitu dokázali Oceláři zužitkovat až v třicáté šesté minutě. Chovaniak skvěle našel Petra Przybylu, ten z bezprostřední blízkosti poslal kotouč pod horní tyč Tučkovy branky. Další trefu přidali Slezané záhy, Michal Ramik využil zaváhání soupeřovy obrany a zatížil chomutovské konto sedmou přesnou trefou. V závěru třetiny ještě mohl pálit Przybyla, třinecký útočník ale tentokráte neuspěl.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:36
    Oceláři měli na holi další branku, Pryzybylu ale v rozhodujícím okamžiku zradilo zakončení. Domácí nicméně budou hrát další přesilovku, na dvě minuty je za krosček vyloučen Tomáš Vyroubal. Dvouminutový trest za nesportovní chování pak inkasoval chomutovský David Petrásek, který zřejmě protestoval proti výroku hlavního rozhodčího. Oceláři hrají v pěti proti třem.
     
    39:08
    To již neplatí po další akci Kozlíka, který z brankoviště mohl dorážet nahození z mezikruží. Tuček dokázal udržet kotouč před brankovou čárou.
     
    38:40
    Hosté pokračovali v aktivitě, Švančara si ale další zákrok připsat nemusel. Třinečtí pak rychle přenesli hru na druhou stranu kluziště, ani oni ale soupeřova brankáře neohrozili.
     
    37:58
    Piráti se po dvou inkasovaných brankách trochu osmělili a dostali se do útočné třetiny. Z mezikruží mohl střílet Šugár, jeho pokus ale brankovou výseč netrefil.
     
    37:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hráči s drakem na prsou skórují již posedmé! MICHAL RAMIK dostal přihrávku za soupeřovu obranu, tváří v tvář brankář Tučkovi zachoval chladnou hlavu a poslal puk mezi betony hostujícího gólmana! Asistence: Filip Hrůzek.
     
    36:20
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři zužitkovali svou aktivitu a přidávají šestou branku! Adam Chovaniak zpoza branky skvěle našel zcela osamoceného PETRA PRZYBYLU, který se z bezprostřední blízkosti nemýlil a poslal kotouč pod horní tyč Tučkovy klece! Asistence: Adam Chovaniak, Patrik Šutý.
     
    36:10
    Matěj zavezl kotouč do útočné třetiny, kousek za modrou čárou jej pak přenechal z druhé vlny najíždějícímu Petru Pryzyblovi. Třinecký útočník pálil na vzdálenější tyč, hostující gólman byl připraven.
     
    35:19
    Chomutovští se po delší době dostali do útočné třetiny, Švančara ale nemusel nijak zasahovat. Třinečtí se pak velmi rychle vrátili před Tučka, ke střele se ale přes hostující defenzívu také nedostali.
     
    34:20
    Pavel Matěj byl opět aktivní v útočném pásmu. Třinecký forvard objel hostující branku a následně namazal na modré stojícímu Karešovi. Ten zkusil své štěstí střelou švihem, Tuček má puk v lapačce.
     
    33:40
    Pavel Matěj se po pravé straně natlačil do útočné třetiny, svou střelu ze zápěstí ale poslal jen do Tučkova ramene, od kterého se kotouč odrazil do ochranné sítě.
     
    32:59
    Třinečtí přenesli hru na druhou stranu kluziště, nahození Hykla od modré však bylo hostujícími hráči tečováno do ochranné sítě, vhazovat se tak bude před Tučkem.
     
    32:20
    Přesilovka domácích je u konce. Chomutovští se hned po návratu vyloučeného Adama dostali do útočné třetiny, v rohu kluziště ale prohráli souboj o kotouč.
     
    31:53
    Oceláři drží kotouč v útočník pásmu, hráči s drakem na prsou ale zatím nedokázali vystřelit, když hostující defenzíva dobře drží obranný čtyřúhelník.
     
    30:41
    Z levé strany kluziště to nejprve zkoušel Kozlík, z podobného místa o chvíli později i Haas, oba jmenovaní ale trefili jen prvního bránícího hráče. Hosté se osvobodili.
     
    30:04
    Přesilovka pro Oceláře, za sekání je vyloučen Martin Adam.
     
    28:57
    Oceláři si nepohlídali zadní vrátka, Adam Titlbach se tak mohl natlačit až před brankáře Švančaru, svou střelu ale poslal jen do tyče třinecké branky! Někteří chomutovští hokejisté se již radovali ze vstřelené branky, kotouč ale skončil na zadním mantinelu.
     
    28:35
    Aktivita Ocelářů pokračuje. Z levé strany se do dobré šance dostal Hykl, Tuček byl opět připraven.
     
    28:20
    Przybyła dostał kotouč do mezikruží, třinecký útočník byl sice velmi těsně bráněn, po otočce kolem vlastní osy ale Przybyla dokázal vystřelit a Tuček musel vyrazit kotouč do rohu kluziště.
     
    27:47
    Oceláři jsou kompletní. Po konci oslabení se třinečtí dostali do útočného pásma, gólman Tuček si ale dokázal poradit se střelou z mezikruží, kterou vyrazil do ochranné sítě.
     
    27:30
    Piráti se dlouho nemohli dostat zpět do útočného pásma, nakonec se hosté usadili před Švančarou, Adam ale svou střelu mezi tři tyče neposlal.
     
    26:29
    Chomutov držel útočné pásmo, Švančara musel řešit nepříjemné nahození Čecha a také střelu Pöschla od modré. Třinecký gólman si s oběma situacemi poradil, Oceláři se následně osvobodili.
     
    25:47
    Hosté budou mít k dispozici další přesilovou hru, ani Matěj Kozlík si totiž nepohlídal výšku své hole a zasáhl obličej jednoho z protihráčů.
     
    25:07
    Piráti se v závěru přesilovky drželi v útočném pásmu, Švančaru ale nijak neohrozili. Domácí hrají v plném počtu.
     
    24:01
    V chomutovském pásmu se strhla menší potyčka mezi třineckým Pavlem Matějem a hostujícím Vojtěchem Cestrem, oba jsou hlavním rozhodčím posláni na trestnou lavici. Domácí hráč za vysokou hůl, hostující hokejista za hrubost.
     
    23:28
    Oceláři zachytili soupeřovu rozehrávku a vydali se do přečíslení dvou proti jednomu! Ramik před Tučkem vracel kotouč Matějovi, hostující obránce ale dokázal zasáhnout a zmařit třineckou šanci!
     
    22:59
    Oceláři zaváhali ve středním pásmu, do dobré šance se tak mohl natlačit Svoboda, ten ale branku netrefil. Piráti nicméně v následujících dvou minutách budou mít další příležitost ke snížení manka, za vysokou hůl je totiž vyloučen Jan Moškoř.
     
    22:20
    Třinecký Kozlík se po pravé straně natlačil do útočné třetiny, jeho zpětnou přihrávku na najíždějící spoluhráče ale hosté zastavili. Chomutovu se pak neprovedl přechod středního pásma.
     
    21:32
    Piráti se natlačili do útočné třetiny, nahození Vostiňáka od modré skákalo do předbrankového prostoru, dotírající Vyroubal ale na kotouč nedosáhl.
     
    20:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se po vyhraném úvodním vhazování natlačili do útočné třetiny, chvíli kombinovali a nakonec slaví pátou branku. Petr Ullrych krásným pasem vyzval k teči MICHALA RAMIKA, Tuček nedokázal udržet kotouč mezi svýma nohama! Asistence: Petr Ullrych.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Hráči jsou připraveni, druhá třetina začíná. Oceláři mají k dispozici ještě minutu a padesát pět vteřin přesilové hry.
     

    Úvodní dvacetiminutovka zápasu mezi Oceláři a Piráty nabídla atraktivní hokej a celkem šest branek. Skóre zápasu otevřeli hosté již ve druhé minutě, kdy se prosadil Tomáš Vyroubal. Oceláři kontrovali po necelých dvou minutách, pobídku Matěje Kozlíka do sítě uklidil Tommy Wardas. Třinečtí následně převzali otěže zápasu do svých rukou, sedmatřicet vteřin před vypršením první desetiminutovky se podruhé v utkání prosadil Tommy Wardas, který se štěstím překonal brankáře Tučka.



    Třinečtí pokračovali v aktivní hře i v následujících minutách. Po vyhraném vhazování ve dvanácté minutě a rychlé kombinaci se střelou z mezikruží prosadil Michal Ramik. Hráči s drakem na prsou stihli přidat ještě čtvrtou branku, Antonín Kareš v patnácté minutě prostřelil hostujícího brankáře skrytou střelou od modré. Hosté ale rychle odpověděli, po půlminuta korigoval na 4:2 Tadeáš Svoboda. Chomutov ale mohl své manko snížit ještě více, akce Titlbacha ale zůstala nevyslyšena.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:56
    Čtyři vteřiny před první sirénou sudí ještě vylučují hostujícího Jana Vostiňáka, který se provinil napadením.
     
    19:24
    Pětník se po efektní otočce dostal až do převbrankového prostoru, Tučka ale střelou na vzdálenější tyč nepřekonal. Třinečtí se ještě pokusili dorážet, hostující gólman ale ukryl kotouč do své výstroje.
     
    18:56
    Oceláři se drželi v útočném pásmu, rozehrávka Haase ale nenašla žádného z jeho spoluhráčů.
     
    18:08
    Oceláři pokračovali v útočném snažení, jejich akci ale zastavuje čárový sudí, který píská ofsajd.
     
    17:40
    Chomutovští se opět řítili do útočného pásma, tentokráte je ale zastavila nepřesná rozehrávka. Nevedlo se však ani Ocelářům, Moškoř totiž z mezikruží pálil vedle.
     
    16:54
    Velká šance pro hosty, kteří se mohli dotáhnout na rozdíl jediné branky. Adam Titlbach se natlačil za třineckou defenzívu, své zakončení ale poslal jen do Švančarovy vyrážečky.
     
    16:23
    Piráti drželi kotouč v útočném pásmu, do žádné střelecké šance se ale nedostali. Na druhé straně pak v úniku zahrozil Ramik, brankář Tuček byl připraven.
     
    15:04
    Piráti právě vstřelili branku!
    Úvodní dvacetiminutovka utkání mezi Oceláři a Piráty nabídla již šestou branku, tentokráte se prosadili hosté. Šťastným střelcem je TADEÁŠ SVOBODA, který překvapil Švančaru rychlou střelou! Bez asistence.
     
    14:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se dokázali udržet v útočném pásmu a odskakují do tříbrankového trháku. Puk se dostal na modrou, odkud nahazoval ANTONÍN KAREŠ. Chomutovský gólman nic neviděl přes několik clonících hráčů, kotouč zapadl k levé tyči hostující branky! Asistence: Michal Ramik.
     
    14:00
    Podobná písnička se odehrála i za Tučkovou brankou. Třinečtí namáčkli puk na hrazení, hosté ale domácí hokejisty do žádné šance nepustili.
     
    13:31
    Chomutov opět dostal hru do třinecké třetiny, v souboji v rohu kluziště ale hosté s třineckou obranou prohráli, Oceláři tak mohou spěchat na opačnou stranu ledové plochy.
     
    12:45
    Chomutovští ustáli další atak domácích, sami se pak vydali do protiakce. Na konci celého hostujícího snažení byl Tadeáš Svoboda, který střílel z prostoru mezi kruhy. Švančara zasáhl vyrážečkou..
     
    11:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři vyhráli buly v útočném pásmu a po rychlé kombinaci přidávají třetí branku! Daniel Chovaniak našel mezi kruhy stojícího MICHALA RAMIKA, ten měl dostatek času a prostoru zamířit, kotouč se odrazem o levou tyč dostal do chomutovské sítě! Asistence: Daniel Chovaniak, Richard Pětník.
     
    11:15
    Třinečtí drželi kotouč v útočném pásmu, po dlouhé rozehře v rohu kluziště se puk dostal na osu, odkud pálil Jobánek. Brankář Tuček vyrazil puk před sebe, Chomutov následně odehrál na icing.
     
    10:28
    Třinečtí kontrolují kotouč na svých holích, zatím se ale drží ve vlastním pásmu.
     
    09:23
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí nakonec přesilovku využívají a otáčejí vývoj utkání na svou stranu! Oceláři předvedli rychlý přechod do útočné třetiny, po rychlé výměně kotouče v útočném pásmu se pak trochu šťastně prosadil TOMMY WARDAS! Asistence: Oskar Haas, Jan Moškoř.
     
    09:06
    Oceláři drželi kotouč v útočném pásmu, kromě střely Chovaniaka od modré se ale k většímu ohrožení soupeřovy klece nedostali. Piráti se osvobozují.
     
    08:07
    První přesilovka pro Oceláře, za nedovolené bránění je vyloučen Adam Stárek.
     
    07:55
    Oceláři jsou kompletní, první oslabení tedy přečkali bez úhony, byť hosté byli velice blízko druhé branky. Piráti se špatnou rozehrávkou z vlastního pásma dopustili zakázaného uvolnění, vhazovat se bude poblíž brankáře Tučka.
     
    07:19
    Až po minutě a čtyřicet vteřinách se Chomutov dokázal usadit v útočném pásmu a málem z toho byla druhá branka hostujícího celku. Slibná rána Tadeáše Svobody skončila na tyči třinecké branky!
     
    06:26
    Pirátům se prvních čtyřicet vteřin přesilovky příliš nepovedlo. Oceláři se dokázali dostat z kotoučem do středního pásma a svého soka do blízkosti vlastní branky nepustili. Po rychlém přechodu středního pásma to pak zkoušel Vyroubal, Švančara byl připraven.
     
    05:41
    Piráti se dostali do útočného pásma, svou aktivitou si vybojovali první přesilovku utkání. Na trestnou lavici usedá třinecký Ján Marcinko, který se provinil nedovoleným bráněním.
     
    04:40
    Hra se po třineckém srovnání trochu uklidnila a přesunula do středního pásma. K vidění byl urputný boj o kotouč, brankáři zatím další práci neměli.
     
    03:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři rychle odpovídají na vedoucí branku Pirátů a srovnávají krok! Třinečtí se dostali do přečíslení dvou proti jednomu, Jan Moškoř vyzval v tandemu TOMMYHO WARDASE, který z první poslal puk za soupeřova brankáře! Asistence: Matěj Kozlík, Jan Moškoř.
     
    02:46
    Oceláři se pokusili rychle odpovědět. V útočném pásmu Ramik hledal volného Matěje, dobrý zákrok hostující obrany ale tuto rozehrávku znemožnil. Piráti následně vyhodili kotouč na icing.
     
    01:42
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští pokračovali v útočném pásmu a slaví první branku utkání! Neposedný kotouč se na pravé straně kluziště dostal k TOMÁŠI VYROUBALOVI, který se štěstím přehodil Švančarův beton a poslal svůj tým do vedení! Asistence: Dominik Pavlák, Jan Vostiňák.
     
    01:29
    Hra se přelévá z jedné strany kluziště na druhou. Oceláři svou další útočnou akci k dokonalosti nedotáhli, na druhé straně pak Švančara vyrazil střelu Juraka z levé strany.
     
    00:45
    Úvodní vhazování zápasu získali domácí Oceláři. Třinečtí se hned dostali do útočného pásma, střelu Chovaniaka od modré ale hostující gólman vyrazil. Piráti se následně vydali do protiakce, Titlbach ale Švančaru nepřekonal.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči jsou na ledové ploše, utkání mezi Oceláři a Piráty začne za pár okamžiků.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Oceláři Třinec: Nešpůrek (Švančara) – Hykl, Andrle, Chovaniak, Karel, Hrůzek, Marcinko – Moškoř, Suty, Wardas, Haas, Pětník, Przybyla, Ullrych, Matěj, Ramik, Kozlík, Jobánek.

    Piráti Chomutov: Tuček (Pechaček) – Petrásek, Cestr, Janda, Pöschl, Matějka, Pavlák – Šugár, Šilar, Stárek, Titlbach, Čech, Jurak, Svoboda, Vostiňák, Adam, Vyroubal, Döring.

    Rozhodčí: Šutru – Vengřín, Gančařík.
     
    Nejproduktivnějším hráčem Ocelářů zatím je útočník Matěj Kozlík, který zapsal sedm kanadských bodů (1+6), Richard Pětník a Pavel Matěj se zatím uvedli pět kanadskými body. V brankovišti se pravidelně střídají Patrik Švančara s Jakubem Klimkem, lepší čísla zatím má druhý jmenovaný, který chytá soupeřovy pokusy s úspěšností 93,26 %.

    Chomutovskou produktivitu zatím táhne útočník Tomáš Šilar, který posbíral jedenáct kanadských bodů (6+5). V těsném závěsu za lídrem produktivity pak jsou Tomáš Vyroubal s Tadeášem Svobodou, oba s devíti body. Více prostoru v brance zatím dostává Filip Tuček, který zasáhl do osmi duelů. Jeho úspěšnost se ale drží u hranice 85 %.
     
    Pod Javorovým budeme sledovat souboj dvanáctého týmu tabulky s šestnáctým. Oceláři v dosavadním průběhu extraligy posbírali patnáct bodů, když zvítězili v pěti utkání, stejný počet duelů ale svěřenci trenéra Reného Muchy také prohráli. Piráti jsou na tom hůře. Chomutov zatím za tři body vyhrál jen jednou, další dva zápasy pak dotáhl k výhře za dva bodíky. Sedm získaných bodů ale řadí Piráty až na šestnáctou příčku.
     
    Hezký páteční den z Třince. Juniorská extraliga pokračuje dvanáctým kolem, v třinecké mini WERK ARENĚ dojde na souboj Ocelářů Třinec a Pirátů Chomutov. Utkání startuje v 18 hodin, k jeho sledování jste srdečně zváni.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 4. Wardas (Kozlík, Moškoř), 10. Wardas (Haas, Moškoř), 12. Ramik (Chovaniak, Pětník), 15. Kareš (Ramik), 21. Ramik (Ullrych), 37. Przybyla (Chovaniak), 38. Ramik (Hrůzek), 41. Jobánek (Haas, Ullrych), 49. Moškoř (Haas), 59. Haas (Ullrych, Marcinko) – 2. Vyroubal (Pavlák, Vostiňák), 16. Svoboda, 46. Vyroubal (Döring)


    HC Oceláři Třinec: Švančara (Nešpůrek) – Hykl, Andrle, Chovaniak, Karel, Hrůzek, Marcinko – Moškoř, Suty, Wardas, Haas, Pětník, Przybyla, Ullrych, Matěj, Ramik, Kozlík, Jobánek.
    Piráti Chomutov: Tuček (Pechaček) – Petrásek, Cestr, Janda, Pöschl, Matějka, Pavlák – Šugár, Šilar, Stárek, Titlbach, Čech, Jurak, Svoboda, Vostiňák, Adam, Vyroubal, Döring.

    Rozhodčí: Šutru – Vengřín, Gančařík
    thejrc.org