Salzburg – Zlín 3:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 8:4 (kon.) | Liberec – Pardubice 4:3 (kon.)
Vítkovice – Slavia 4:1 (kon.) | Motor ČB – Kometa Brno 2:0 (kon.) | Havířov – HC Litvínov 1:4 (kon.)
K. Vary – Kladno 6:1 (kon.) | Olomouc – Jihlava 3:6 (kon.) | Třinec – Chomutov 10:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
10:3 (4:2, 3:0, 3:1)
Piráti Chomutov
Pátek 22.10.2021, 18:00 • Mini WERK ARENA, Třinec • DHL Extraliga juniorů • 12. kolo
Partner:
     
    58:43
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři slaví další trefu a zaokrouhlují počet svých branek na deset! OSKAR HAAS dostal zpoza chomutovské branky přihrávku do předbrankového prostoru, třinecký forvard naznačil kličku a poslal puk do horního růžku Tučkovy klece! Asistence: Petr Ullrych, Ján Marcinko.
     
    48:25
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí se velmi rychle dostali zpět do útočné třetiny, krásnou akci dvou proti jednomu pak přesnou dělovkou do horního růžku zakončil JAN MOŠKOŘ! Asistence: Oskar Haas.
     
    47:40
    Po rychlém ťukesu v útočném pásmu pálil ze slotu Matěj Kozlík, kotouč se odrazil od horní tyče Tučkovy branky!
     
    47:25
    Přesilovka pro Oceláře, nedovoleným bráněním se ve vlastním pásmu provinil Vojtěch Cestr.
     
    45:43
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští využívají přesilovou hru a dávají svou třetí branku! TOMÁŠ VYROUBAL dostal dostatek času a prostoru na pravém kruhu pro vhazování, hostující útočník si přesně seřídil mířidla a poslal puk mezi Švančarovy betony! Asistence: Filip Döring.
     
    44:41
    Hosté budou mít k dispozici přesilovou hru, když se proti pravidlům provinil Filip Hrůzek.
     
    44:20
    Oceláři se po chybě chomutovských hráčů dostali do přečíslení tří proti jednomu, které z první zakončoval Petr Ullrych. Rána třineckého útočníka měla brankové parametry, gólman Tuček ale dokázal zasáhnout!
     
    40:38
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají přesilovku pěti proti třem a přidávají osmou branku! Oskar Haas našel nehlídaného JONÁŠE JOBÁNKA, ten si věděl rady a poslal kotouč do chomutovské sítě! Asistence: Oskar Haas, Petr Ullrych.
     
    39:36
    Oceláři měli na holi další branku, Pryzybylu ale v rozhodujícím okamžiku zradilo zakončení. Domácí nicméně budou hrát další přesilovku, na dvě minuty je za krosček vyloučen Tomáš Vyroubal. Dvouminutový trest za nesportovní chování pak inkasoval chomutovský David Petrásek, který zřejmě protestoval proti výroku hlavního rozhodčího. Oceláři hrají v pěti proti třem.
     
    37:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hráči s drakem na prsou skórují již posedmé! MICHAL RAMIK dostal přihrávku za soupeřovu obranu, tváří v tvář brankář Tučkovi zachoval chladnou hlavu a poslal puk mezi betony hostujícího gólmana! Asistence: Filip Hrůzek.
     
    36:20
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři zužitkovali svou aktivitu a přidávají šestou branku! Adam Chovaniak zpoza branky skvěle našel zcela osamoceného PETRA PRZYBYLU, který se z bezprostřední blízkosti nemýlil a poslal kotouč pod horní tyč Tučkovy klece! Asistence: Adam Chovaniak, Patrik Šutý.
     
    30:04
    Přesilovka pro Oceláře, za sekání je vyloučen Martin Adam.
     
    28:57
    Oceláři si nepohlídali zadní vrátka, Adam Titlbach se tak mohl natlačit až před brankáře Švančaru, svou střelu ale poslal jen do tyče třinecké branky! Někteří chomutovští hokejisté se již radovali ze vstřelené branky, kotouč ale skončil na zadním mantinelu.
     
    25:47
    Hosté budou mít k dispozici další přesilovou hru, ani Matěj Kozlík si totiž nepohlídal výšku své hole a zasáhl obličej jednoho z protihráčů.
     
    24:01
    V chomutovském pásmu se strhla menší potyčka mezi třineckým Pavlem Matějem a hostujícím Vojtěchem Cestrem, oba jsou hlavním rozhodčím posláni na trestnou lavici. Domácí hráč za vysokou hůl, hostující hokejista za hrubost.
     
    23:28
    Oceláři zachytili soupeřovu rozehrávku a vydali se do přečíslení dvou proti jednomu! Ramik před Tučkem vracel kotouč Matějovi, hostující obránce ale dokázal zasáhnout a zmařit třineckou šanci!
     
    22:59
    Oceláři zaváhali ve středním pásmu, do dobré šance se tak mohl natlačit Svoboda, ten ale branku netrefil. Piráti nicméně v následujících dvou minutách budou mít další příležitost ke snížení manka, za vysokou hůl je totiž vyloučen Jan Moškoř.
     
    20:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se po vyhraném úvodním vhazování natlačili do útočné třetiny, chvíli kombinovali a nakonec slaví pátou branku. Petr Ullrych krásným pasem vyzval k teči MICHALA RAMIKA, Tuček nedokázal udržet kotouč mezi svýma nohama! Asistence: Petr Ullrych.
     
    19:56
    Čtyři vteřiny před první sirénou sudí ještě vylučují hostujícího Jana Vostiňáka, který se provinil napadením.
     
    16:54
    Velká šance pro hosty, kteří se mohli dotáhnout na rozdíl jediné branky. Adam Titlbach se natlačil za třineckou defenzívu, své zakončení ale poslal jen do Švančarovy vyrážečky.
     
    16:23
    Piráti drželi kotouč v útočném pásmu, do žádné střelecké šance se ale nedostali. Na druhé straně pak v úniku zahrozil Ramik, brankář Tuček byl připraven.
     
    15:04
    Piráti právě vstřelili branku!
    Úvodní dvacetiminutovka utkání mezi Oceláři a Piráty nabídla již šestou branku, tentokráte se prosadili hosté. Šťastným střelcem je TADEÁŠ SVOBODA, který překvapil Švančaru rychlou střelou! Bez asistence.
     
    14:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se dokázali udržet v útočném pásmu a odskakují do tříbrankového trháku. Puk se dostal na modrou, odkud nahazoval ANTONÍN KAREŠ. Chomutovský gólman nic neviděl přes několik clonících hráčů, kotouč zapadl k levé tyči hostující branky! Asistence: Michal Ramik.
     
    11:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři vyhráli buly v útočném pásmu a po rychlé kombinaci přidávají třetí branku! Daniel Chovaniak našel mezi kruhy stojícího MICHALA RAMIKA, ten měl dostatek času a prostoru zamířit, kotouč se odrazem o levou tyč dostal do chomutovské sítě! Asistence: Daniel Chovaniak, Richard Pětník.
     
    09:23
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí nakonec přesilovku využívají a otáčejí vývoj utkání na svou stranu! Oceláři předvedli rychlý přechod do útočné třetiny, po rychlé výměně kotouče v útočném pásmu se pak trochu šťastně prosadil TOMMY WARDAS! Asistence: Oskar Haas, Jan Moškoř.
     
    08:07
    První přesilovka pro Oceláře, za nedovolené bránění je vyloučen Adam Stárek.
     
    07:19
    Až po minutě a čtyřicet vteřinách se Chomutov dokázal usadit v útočném pásmu a málem z toho byla druhá branka hostujícího celku. Slibná rána Tadeáše Svobody skončila na tyči třinecké branky!
     
    05:41
    Piráti se dostali do útočného pásma, svou aktivitou si vybojovali první přesilovku utkání. Na trestnou lavici usedá třinecký Ján Marcinko, který se provinil nedovoleným bráněním.
     
    03:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři rychle odpovídají na vedoucí branku Pirátů a srovnávají krok! Třinečtí se dostali do přečíslení dvou proti jednomu, Jan Moškoř vyzval v tandemu TOMMYHO WARDASE, který z první poslal puk za soupeřova brankáře! Asistence: Matěj Kozlík, Jan Moškoř.
     
    01:42
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští pokračovali v útočném pásmu a slaví první branku utkání! Neposedný kotouč se na pravé straně kluziště dostal k TOMÁŠI VYROUBALOVI, který se štěstím přehodil Švančarův beton a poslal svůj tým do vedení! Asistence: Dominik Pavlák, Jan Vostiňák.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 4. Wardas (Kozlík, Moškoř), 10. Wardas (Haas, Moškoř), 12. Ramik (Chovaniak, Pětník), 15. Kareš (Ramik), 21. Ramik (Ullrych), 37. Przybyla (Chovaniak), 38. Ramik (Hrůzek), 41. Jobánek (Haas, Ullrych), 49. Moškoř (Haas), 59. Haas (Ullrych, Marcinko) – 2. Vyroubal (Pavlák, Vostiňák), 16. Svoboda, 46. Vyroubal (Döring)


    HC Oceláři Třinec: Švančara (Nešpůrek) – Hykl, Andrle, Chovaniak, Karel, Hrůzek, Marcinko – Moškoř, Suty, Wardas, Haas, Pětník, Przybyla, Ullrych, Matěj, Ramik, Kozlík, Jobánek.
    Piráti Chomutov: Tuček (Pechaček) – Petrásek, Cestr, Janda, Pöschl, Matějka, Pavlák – Šugár, Šilar, Stárek, Titlbach, Čech, Jurak, Svoboda, Vostiňák, Adam, Vyroubal, Döring.

    Rozhodčí: Šutru – Vengřín, Gančařík
    thejrc.org