Helas Brno – Česká Lípa 5:4 (kon.) | Svarog Teplice – Rapid Ústí n/L 8:2 (kon.) | Slavia – České Budějovice 11:0 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
11:0 (4:0)
Tex-Color České Budějovice
Pátek 22.10.2021, 20:00 • SH Eden • 1. Futsal liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Slavia se dostala přes deset branek a dovedla utkání v klidu do vítězného konce. Závěr utkání okořenil hattrickem Antonín Hrdina. (21:38:45)
     
    Konec zápasu.
     
    40
    Slavia právě vstřelila branku!
    Po pátém faulu hostů ještě jedna branka. Zajímavé rozehrání standardní situace a přesné zakončení ANTONÍNA HRDINY, který zkompletoval hattrick – 11:0. Asistence: Matúš Ševčík.
     
    40
    V jedné z mála možností hostů ve druhém poločase se objevil Petr Benát, střela ale zamířila těsně vedle branky.
     
    39
    Slavia právě vstřelila branku!
    Skóre se nám hezky zakulatilo. Filip Vaktor našel z rohového kopu přesně postaveného MATÚŠE ŠEVČÍKA, který tvrdou bombou prostřelil brankáře Beránka – 10:0. Asistence: Filip Vaktor.
     
    38
    Jan Křemen se při návratu do obrany provinil proti pravidlům nedovoleným zákrokem. Slavia má pátý kumulovaný faul!
     
    37
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak tady to slávisté dohráli až do kuchyně. Jošt byl na hraně brankoviště faulován, stihl však ještě předat míč Homolovi, který lahodným bochánkem vybídl k hlavičkovému zakončení ZDEŇKA SITU, který nepohrdl a přesně zavěsil – 9:0. Asistence: Jan Homola.
     
    Oddechový čas pro domácí.
     
    35
    Slavia právě vstřelila branku!
    Osmá branka sešívaných. Rychlý kontr vedl ANTONÍN HRDINA a sám ho také zakončil. Pěkný lob, který akorát přeletěl brankáře Beránka – 8:0.
     
    35
    Lukáš Perina se prodral až na osu hřiště. Byl ale faulován. Následná střela ze standardní situace ale trefila pouze Hrdinu ve zdi.
     
    Oddechový čas pro hosty.
     
    34
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pěkná akce domácího týmu. Brychta přepustil míč ANTONÍNU HRDINOVI, který si hezky vyvalil míč do prostoru a křižnou střelou na zadní tyč překonal Beránka – 7:0. Asistence: Martin Brychta.
     
    33
    Velká šance pro kapitána Homolu. David Jošt získal míč na vlastní polovině a rychle pelášil dopředu. Následně přidal také přesnou přihrávku, kterou ale Homola nedokázal zužitkovat.
     
    31
    Slavia právě vstřelila branku!
    Šestá branka domácích a trochu smůla pro brankáře Dynama. Beránek si totiž srazil do branky střelu DOMINIKA OSTRÁKA – 6:0. Asistence: Antonín Hrdina.
     
    31
    Na palubovce skončil Hrdina, následně tedy Slavia mohla rozehrávat standardní situaci. České Budějovice se dokázaly ubránit.
     
    30
    Antonín Hrdina si navedl míč na útočné polovině a tvrdou ranou napálil před brankou stojícího Petra Benáta. Ten se po malé chvíli zvedl a bude pokračovat ve hře.
     
    28
    Na palubovce zůstal na malý moment Daniel. Slavia si rychle vybojovala míč zpět a mířila dopředu. Finální fáze se ale červenobílému týmu příliš nepodařila.
     
    27
    Makedonec Daniel připravil střeleckou pozici pro Davida Jošta, který ale z první těsně minul. Tady mnoho nechybělo.
     
    26
    Domácí vyrazili do rychlého protiútoku, který mohl zakončit Sita. Toho ale přesnou přihrávkou nenašel Daniel.

    Martin Kamenik

    Branky: 6. Záruba, 8. Homola (Záruba), 12. Záruba (Homola), 19. Křemen (Záruba), 25. Brychta (Ostrák), 31. Ostrák (Hrdina), 34. Hrdina (Brychta), 35. Hrdina, 37. Sita (Homola), 39. Ševčík (Vaktor), 40. Hrdina (Ševčík)


    SK Slavia Praha: Vondráček (Karpiak) – Brychta, Vaktor, Jošt, Sita, Leovski, Ševčík, Homola (C), Daniel, Hrdina, Ostrák, Záruba, Křemen
    Tex-Color České Budějovice: Beránek (Křížek) – Jáša, Benát (C), Hanzlík, Pecka, Krejčí, Jasanský, Perina

    Rozhodčí: Čurda, Laštovička – Stádník
    ocianews.com