Zlín – Třinec 0:5 (kon.) | Liberec – Kladno 5:2 (kon.) | PZ Kladno – Hvězda Praha 2:7 (kon.)
Slavia – Pardubice 5:0 (kon.) | Přerov – Havířov 0:3 (kon.) | Vsetín – Poruba 5:4 (kon.)
Mountfield HK – Jihlava 3:6 (kon.) | Tábor – Technika Brno 4:2 (kon.) | K. Vary – HC Litvínov 6:4 (kon.)
Sparta – Havlíčkův Brod 6:1 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 4:6 (kon.) | Plzeň – Třemošná 10:1 (kon.)
Kobra – Motor ČB 0:8 (kon.) | HK MD Šumperk – Kometa Brno 1:6 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
6:4 (2:2, 2:2, 2:0)
HC Litvínov
Sobota 23.10.2021, 13:00 • KV Arena, Karlovy Vary • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    58:05
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Rychlá karlovarská souhra vede k šestému gólu domácího týmu. Matyáš Adámek vybídl JAKUBA ANTONA, jenž neodmítl a překonal brankáře Tuhého. Asistence: Matyáš Adámek.
     
    55:14
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Pastor mířil svou přihrávku před bránu, kde puk mazácky pustil David Šilhan, čímž zmátl litvínovskou obranu. Kotouč tak mohl přebrat MATĚJ ZEMAN, jenž následně vymetl všechny pavučiny v levém rohu Tuhého brány. Asistence: Tobiáš Pastor, David Šilhan.
     
    36:26
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tentokrát už byl na litvínovský únik Ebenstreit krátký. Do přihrávky z hole Čecha sice ještě sáhl jeden z bránicích energetiků, poskakující kotouč se ale stejně dostal k JAKUBU BEDNAŘÍKOVI, který jej napálil po ledě až do branky. Asistence: Dominik Čech.
     
    33:56
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Kontaktní gól je na světě, opět k němu přispěla početní výhoda. Čech posunul na JANA ŠPRYNARA, jehož pokus nedokázal Ebenstreit zastavit. Asistence: Dominik Čech.
     
    32:12
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energetici vedou o dvě branky. Tlak v útočném pásmu vyústil v jejich čtvrtý zásah v utkání, z levého kruhu se trefil MATĚJ ZEMAN. Bez asistence.
     
    23:27
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Početní výhody jsou zatím v tomto utkání velkým faktorem. Na konci kombinace v útočném pásmu stál MATYÁŠ ADÁMEK, který prostřelil Tuhého. Asistence: Adam Csabi, Matteo Kočí.
     
    19:46
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Opět máme srovnáno, energetici posílají svému soupeři gól do šatny. Adámek posunul na ADAMA CSABIHO, jenž nikým nehlídaný v mezikruží zamířil a poslal kotouč nekompromisně k levé tyči Tuhého branky. Asistence: Matyáš Adámek, Matteo Kočí.
     
    17:58
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Druhá početní výhoda zužitkována, chemici se berou vedení zpět- Sérii dorážek před Ebenstreitem zakončil PETR SOUŠEK. Asistence: Petr Dudáček, Dominik Čech.
     
    07:44
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    RADIM HANDL dostal spoustu volného prostoru, a tak se vyřítil z levého křídla a přesnou střelou na vzdálenější tyč pokořil Tuhého. Asistence: Petr Holejšovský.
     
    06:24
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru. Střelu Radka Vyhlídala od modré šikovně tečoval za Ebenstreitova záda JAN ŠPRYNAR. Asistence: Radek Vyhlídal, Jan Peroutka.
    Marken.cz

    Matěj Hodoval

    Branky a nahrávky: 8. Handl (Holejšovský), 20. Csabi (Adámek, Kočí), 24. Adámek (Csabi, Kočí), 33. Zeman, 56. Zeman (Pastor, Šilhan), 59. Anton (Adámek) – 7. Šprynar (Vyhlídal, Peroutka), 18. Soušek (Dudáček, Čech), 34. Šprynar (Čech), 37. Bednařík (Čech)


    HC Energie Karlovy Vary: Ebenstreit (Dybal) – Kočí (A), Cipko, Anton, Kubíček, Postl, Mähler – Pavelec, Adámek, Csabi (C), Zeman, Pastor, Šilhan, Handl (A), Váňa, Holejšovský, Šmíd.
    HC Litvínov: Tuhý (Kokhanin) – Vyhlídal, Prokeš, Bystřický (C), Kladivo, Dudáček, Soušek – Čech (A), Peroutka, Šprynar (A), Horský, Raichl, Bednařík, Liška, Šcislák, Tůma, Koky.

    Rozhodčí: Müller – Bernard, Štěpánek
    thejrc.org