Zlín – Třinec 0:5 (kon.) | Liberec – Kladno 5:2 (kon.) | PZ Kladno – Hvězda Praha 2:7 (kon.)
Slavia – Pardubice 5:0 (kon.) | Přerov – Havířov 0:3 (kon.) | Vsetín – Poruba 5:4 (kon.)
Mountfield HK – Jihlava 3:6 (kon.) | Tábor – Technika Brno 4:2 (kon.) | K. Vary – HC Litvínov 6:4 (kon.)
Sparta – Havlíčkův Brod 6:1 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 4:6 (kon.) | Plzeň – Třemošná 10:1 (kon.)
Kobra – Motor ČB 0:8 (kon.) | HK MD Šumperk – Kometa Brno 1:6 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
6:1 (1:1, 2:0, 3:0)
BK Havlíčkův Brod
Sobota 23.10.2021, 13:00 • Tipsport arena (Praha - Holešovice) • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    To je z mé strany pro dnešek vše, děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit. Na počtenou! (15:09:00)
     
    Utkání je úspěšně za námi! Sparťané si ve třetí třetině pohlídali svůj náskok a ještě zvýšili své vedení. Hattrick dokonal Mikuláš Odehnal, ve dvaapadesáté minutě utkání se prosadil obránce Jan Janský a gólový účet zápasu uzavřel svou sedmou trefou v sezoně Martin Vašíček. Sparťané zvítězili 6:1 a do tabulky si připsali cenné tři body.
     
    Konec zápasu.
     
    56:17
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté sice nevyužili svou početní výhodu, ale krátce po jejím skončení se prosazují pošesté! Křišťanovu přihrávku zužitkoval střelec MARTIN VAŠÍČEK, pro kterého se jednalo o sedmou trefu v sezoně. Asistence: Petr Křišťan.
     
    53:54
    Sparta bude hrát další přesilovou hru. Na trestnou lavici usedl potřetí v tomto utkání útočník Alexandr Gutsu (HBR), který se tentokrát provinil sekáním.
     
    51:05
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané střílí pátou branku a zřejmě rozhodují o osudu celého utkání! Po přihrávce Martona se prosazuje útočník BOGDAN STEPANCHUK, který je třetím úspěšným střelcem Pražanů. Asistence: Adam Marton, Jan Janský.
     
    44:56
    Tresty na obou stranách se pomalu začínají kupit. Dalším vyloučeným hráčem v tomto utkání je Artur Prchal (HBR), který vyfasoval dvě minuty za podrážení.
     
    43:12
    Uběhlo pouze pár vteřin ze třetí třetiny a bude se znovu vylučovat. Adam Marton (SPA) se provinil sekáním, Alexandr Gutsu (HBR) dostat trest za hrubost.
     
    42:52
    Sparta právě vstřelila branku!
    Máme tu hattrick! Sparťané se na začátku třetí třetiny prosazují počtvrté v tomto utkání. Úspěšným střelcem je znovu útočník MIKULÁŠ ODEHNAL, který zároveň dává svému týmu tříbrankový náskok. Asistence: Bogdan Stepanchuk.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina je u konce a stejně jako v té první padly dvě branky. Tentokrát však obě do sítě Havlíčkova Brodu. V pětatřicáté minutě se prosadil útočník Mikuláš Odehnal, který v poslední minutě druhé třetiny ještě zvýšil náskok svého týmu. Sparta vede po čtyřiceti odehraných minutách nad svým soupeřem 3:1.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:21
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané střílí svému soupeři obrazně gól do šatny a těsně před koncem prostřední části jdou do dvoubrankového vedení. Novák připravil kotouč pro MIKULÁŠE ODEHNALA, který svým druhým gólem v utkání zařídil svému týmu pohodlnější náskok. Asistence: Lukáš Novák.
     
    37:54
    V témže čase je ovšem vyloučen také domácí útočník Richard Žemlička (SPA), který stejně jako jeho protihráč vyfasoval menší trest za hrubost.
     
    37:54
    Po čtyřech nedovolených zákrocích z domácí strany je tu první vyloučení hostí. Na trestnou lavici zavítal Alexandr Gutsu (HBR), který dostal trest za hrubost.
     
    36:33
    Havlíčkův Brod bude hrát další přesilovou hru. Na trestnou lavici usedl podruhé v tomto utkání útočník Bogdan Stepanchuk (SPA), tentokrát za nedovolené bránění.
     
    34:52
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pozor, domácí hokejisté ubránili své třetí oslabení a vzápětí si berou své ztracené vedení zpět! Dalším úspěšným střelcem v tomto utkání na straně Sparty je MIKULÁŠ ODEHNAL, jenž zužitkoval Vašíčkovu přihrávku. Asistence: Martin Vašíček.
     
    32:32
    Sparťané budou hrát v dalším oslabení. Třetím vyloučeným hráčem domácích v utkání je Bogdan Stepanchuk (SPA), jenž dostal trest za sekání.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 8. Křišťan (Vašíček), 35. Odehnal (Vašíček), 40. Odehnal (Novák), 43. Odehnal (Stepanchuk), 52. Stepanchuk (Marton, Janský), 57. Vašíček (Křišťan) – 14. Nosek (Kupriianov, Teplý)


    HC Sparta Praha: Kogler (Obolenski) – Hašek, Marton, Šeba, Bartoň, Byakov, Janský, Vrabec – Stepanchuk, Vašíček, Odehnal – Potoma, Jakab, Žemlička – Novák, Křišťan, Žmola.
    BK Havlíčkův Brod: Bělohlávek (Ferdus) – Vaněček, Novotný, Chymo, P. Mrtka, Ondruš, Adam, R. Mrtka – Kupriianov, Nosek, Kousek – Gutsu, Smetánka, Kozlík – Prchal, Fiala, Teplý – Bakus.

    Rozhodčí: Kraval – Maňák, Stanko
    ocianews.com