Zlín – Třinec 0:5 (kon.) | Liberec – Kladno 5:2 (kon.) | PZ Kladno – Hvězda Praha 2:7 (kon.)
Slavia – Pardubice 5:0 (kon.) | Přerov – Havířov 0:3 (kon.) | Vsetín – Poruba 5:4 (kon.)
Mountfield HK – Jihlava 3:6 (kon.) | Tábor – Technika Brno 4:2 (kon.) | K. Vary – HC Litvínov 6:4 (kon.)
Sparta – Havlíčkův Brod 6:1 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 4:6 (kon.) | Plzeň – Třemošná 10:1 (kon.)
Kobra – Motor ČB 0:8 (kon.) | HK MD Šumperk – Kometa Brno 1:6 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
6:1 (1:1, 2:0, 3:0)
BK Havlíčkův Brod
Sobota 23.10.2021, 13:00 • Tipsport arena (Praha - Holešovice) • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    To je z mé strany pro dnešek vše, děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit. Na počtenou! (15:09:00)
     
    Utkání je úspěšně za námi! Sparťané si ve třetí třetině pohlídali svůj náskok a ještě zvýšili své vedení. Hattrick dokonal Mikuláš Odehnal, ve dvaapadesáté minutě utkání se prosadil obránce Jan Janský a gólový účet zápasu uzavřel svou sedmou trefou v sezoně Martin Vašíček. Sparťané zvítězili 6:1 a do tabulky si připsali cenné tři body.
     
    Konec zápasu.
     
    56:17
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté sice nevyužili svou početní výhodu, ale krátce po jejím skončení se prosazují pošesté! Křišťanovu přihrávku zužitkoval střelec MARTIN VAŠÍČEK, pro kterého se jednalo o sedmou trefu v sezoně. Asistence: Petr Křišťan.
     
    53:54
    Sparta bude hrát další přesilovou hru. Na trestnou lavici usedl potřetí v tomto utkání útočník Alexandr Gutsu (HBR), který se tentokrát provinil sekáním.
     
    51:05
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané střílí pátou branku a zřejmě rozhodují o osudu celého utkání! Po přihrávce Martona se prosazuje útočník BOGDAN STEPANCHUK, který je třetím úspěšným střelcem Pražanů. Asistence: Adam Marton, Jan Janský.
     
    44:56
    Tresty na obou stranách se pomalu začínají kupit. Dalším vyloučeným hráčem v tomto utkání je Artur Prchal (HBR), který vyfasoval dvě minuty za podrážení.
     
    43:12
    Uběhlo pouze pár vteřin ze třetí třetiny a bude se znovu vylučovat. Adam Marton (SPA) se provinil sekáním, Alexandr Gutsu (HBR) dostat trest za hrubost.
     
    42:52
    Sparta právě vstřelila branku!
    Máme tu hattrick! Sparťané se na začátku třetí třetiny prosazují počtvrté v tomto utkání. Úspěšným střelcem je znovu útočník MIKULÁŠ ODEHNAL, který zároveň dává svému týmu tříbrankový náskok. Asistence: Bogdan Stepanchuk.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina je u konce a stejně jako v té první padly dvě branky. Tentokrát však obě do sítě Havlíčkova Brodu. V pětatřicáté minutě se prosadil útočník Mikuláš Odehnal, který v poslední minutě druhé třetiny ještě zvýšil náskok svého týmu. Sparta vede po čtyřiceti odehraných minutách nad svým soupeřem 3:1.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:21
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané střílí svému soupeři obrazně gól do šatny a těsně před koncem prostřední části jdou do dvoubrankového vedení. Novák připravil kotouč pro MIKULÁŠE ODEHNALA, který svým druhým gólem v utkání zařídil svému týmu pohodlnější náskok. Asistence: Lukáš Novák.
     
    37:54
    V témže čase je ovšem vyloučen také domácí útočník Richard Žemlička (SPA), který stejně jako jeho protihráč vyfasoval menší trest za hrubost.
     
    37:54
    Po čtyřech nedovolených zákrocích z domácí strany je tu první vyloučení hostí. Na trestnou lavici zavítal Alexandr Gutsu (HBR), který dostal trest za hrubost.
     
    36:33
    Havlíčkův Brod bude hrát další přesilovou hru. Na trestnou lavici usedl podruhé v tomto utkání útočník Bogdan Stepanchuk (SPA), tentokrát za nedovolené bránění.
     
    34:52
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pozor, domácí hokejisté ubránili své třetí oslabení a vzápětí si berou své ztracené vedení zpět! Dalším úspěšným střelcem v tomto utkání na straně Sparty je MIKULÁŠ ODEHNAL, jenž zužitkoval Vašíčkovu přihrávku. Asistence: Martin Vašíček.
     
    32:32
    Sparťané budou hrát v dalším oslabení. Třetím vyloučeným hráčem domácích v utkání je Bogdan Stepanchuk (SPA), jenž dostal trest za sekání.
     
    29:27
    Hosté sice svoji první přesilovou hru nevyužili, ale k dispozici budou mít další. Druhým hříšníkem je útočník Daniel Jakab (SPA), který se provinil podrážením.
     
    26:06
    Prvním vyloučeným hráčem v tomto utkání je útočník Richard Žemlička (SPA), který vyfasoval dvě trestné minuty za zásah do oblasti hlavy a krku.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je minulostí a padly v ní celkem dvě branky. Spartu poslal do vedení v osmé minutě útočník Petr Křišťan, ale v pokračujícím průběhu úvodní části vyrovnal průběžné skóre Rostislav Nosek. Oba týmy hrají po první třetině nerozhodně 1:1.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    13:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté po pár minutách střílí svůj první gól v tomto utkání a vyrovnávají průběžné skóre! Prvním úspěšným střelcem na straně Havlíčkova Brodu se stal útočník ROSTISLAV NOSEK. Asistence: Ilarion Kupriianov, Josef Teplý.
     
    07:20
    Sparta právě vstřelila branku!
    Máme tu první gól tohoto utkání! Po Vašíčkově přihrávce se prosazuje útočník PETR KŘIŠŤAN, který se jako první zapisuje na střeleckou listinu. Sparťané jdou do vedení. Asistence: Martin Vašíček.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě jednou přeji hezké sobotní odpoledne. Utkání mezi Spartou a Havlíčkovým Brodem startuje za necelých deset minut a my vám z něj budeme přinášet nejdůležitější události včetně změn stavu.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Sparta Praha: Kogler (Obolenski) – Hašek, Marton, Šeba, Bartoň, Byakov, Janský, Vrabec – Stepanchuk, Vašíček, Odehnal – Potoma, Jakab, Žemlička – Novák, Křišťan, Žmola.

    BK Havlíčkův Brod: Bělohlávek (Ferdus) – Vaněček, Novotný, Chymo, P. Mrtka, Ondruš, Adam, R. Mrtka – Kupriianov, Nosek, Kousek – Gutsu, Smetánka, Kozlík – Prchal, Fiala, Teplý – Bakus.

    Rozhodčí: Kraval – Maňák, Stanko.
     
    Hezké sobotní odpoledne z Prahy. Extraliga dorostu pokračuje svými dalšími zápasy a v akci bude mimo jiné i Sparta, která přivítá v domácím prostředí Havlíčkův Brod. Utkání startuje ve 13.00 hodin, přeji všem příjemnou zábavu.
     
    Havlíčkův Brod má v zádech dva výsledkově vydařené duely. Havlíčkobrodští hokejisté nejprve vyzráli na Techniku Brno v poměru 5:3 a ve čtvrtek si poradili i s Táborem, který porazili 5:3. Havlíčkův Brod sice ve třetí třetině prohrával o dvě branky, ale díky skvělému finiši porazil svého soupeře. Budou se hokejisté z Vysočiny radovat i na Spartě?
     
    Sparta prožívá velmi vydařené období, jelikož svěřenci kouče Františka Ptáčka mají aktuálně na kontě pět výher v řadě. Sparťanská družina po cenném skalpu pardubického Dynama porazila i České Budějovice. Pražané sice v první třetině ztratili svůj náskok, ale v samostatných nájezdech rozhodl o výhře svého týmu Andrej Fábry.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 8. Křišťan (Vašíček), 35. Odehnal (Vašíček), 40. Odehnal (Novák), 43. Odehnal (Stepanchuk), 52. Stepanchuk (Marton, Janský), 57. Vašíček (Křišťan) – 14. Nosek (Kupriianov, Teplý)


    HC Sparta Praha: Kogler (Obolenski) – Hašek, Marton, Šeba, Bartoň, Byakov, Janský, Vrabec – Stepanchuk, Vašíček, Odehnal – Potoma, Jakab, Žemlička – Novák, Křišťan, Žmola.
    BK Havlíčkův Brod: Bělohlávek (Ferdus) – Vaněček, Novotný, Chymo, P. Mrtka, Ondruš, Adam, R. Mrtka – Kupriianov, Nosek, Kousek – Gutsu, Smetánka, Kozlík – Prchal, Fiala, Teplý – Bakus.

    Rozhodčí: Kraval – Maňák, Stanko
    thejrc.org