Olomouc – Slavia 4:2 (kon.) | Motor ČB – Zlín 2:4 (kon.) | Třinec – HC Litvínov 4:2 (kon.)
Havířov – Chomutov 7:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 3:2 (2:1 po s.n.) | Plzeň – Kladno 7:0 (kon.)
Vítkovice – Jihlava 8:4 (kon.) | Salzburg – Kometa Brno 2:6 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 1:3 (kon.)
K. Vary – Sparta 2:3 (po pr.)
konec
HC Škoda Plzeň
7:0 (4:0, 1:0, 2:0)
Rytíři Kladno
Sobota 23.10.2021, 13:00 • LOGSPEED CZ Aréna • DHL Extraliga juniorů • 13. kolo
Partner:
     
    55:25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Autorem branky je SLANINA. Tak to byla paráda. JAN SLANINA si sjel mezi kruhy a Jakub Hamšík mu adresoval cílenou přihrávku na teč. Plzeňský útočník si toho byl vědom a tečí mezi vlastními nohami nedal Burdovi šanci. Asistence: Hamšík a Korčák.
     
    45:39
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Autorem branky je PEŠEK. ONDŘEJ PEŠEK dostal krásnou křižnou přihrávku od Kvasničky a uklidil puk za záda Burdy. Asistence: Vlastimil Kvasnička a Marek Soukup.
     
    24:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Autorem branky je JÁNSKÝ. MARTIN JÁNSKÝ dostal hodně prostoru na pravém kruhu a dokázal toho využít. Pěknou střelou nedal Burdovi šanci. Asistence: Pánek a Korčák.
     
    13:58
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Krásná kombinace Plzeňských znamená další branku. Marek Soukup našel zcela osamoceného SEBASTIÁNA MALÁTA na hranici brankoviště a tomu nedělalo problém dostat puk do branky. Asistence: Marek Soukup a Ondřej Pešek.
     
    12:00
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jánský po dalším tlaku Západočechů posunul puk na VLADIMÍRA KREMLÁČKA. Plzeňský obránce nic nevymýšlel a od modré vymetl šibenici. Asistence: Martin Jánský a Marcel Marcel.
     
    10:46
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Autorem branky je KVASNIČKA. A je to od dvě branky. Adam Ženíšek po vyhraném buly v obranném pásmu zavezl puk na druhou stranu hřiště a našel z druhé vlny zcela osamoceného Pánka. Ten trefil břevno Burdovy branky, ale na dorážku si počkal VLASTIMIL KVASNIČKA a zametl puk do sítě. Asistence: Tomáš Pánek a Adam Ženíšek.
     
    02:09
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Autorem branky je SLANINA. Plzeň se rychle ujímá vedení díky JANU SLANINOVI, který z mezikruží svižnou střelou prostřelil Burdu. Asistence: Adam Ženíšek.
    Marken.cz

    Jiří (PLZ) Beníšek

    Branky a nahrávky: 3. Slanina (Ženíšek), 11. Kvasnička (Pánek, Ženíšek), 12. Kremláček (Jánský, Marcel), 14. Malát (Soukup M., Pešek), 25. Jánský (Pánek, Korčák), 46. Pešek (Kvasnička, Soukup M.), 56. Slanina (Hamšík, Korčák)


    HC Škoda Plzeň: Lokajíček (Němeček) – Jánský, Dolhý, Hamšík, Pánek, Kremláček, Malák – Kvasnička, Kopic, Korčák, Malát, Slanina, Marcel, Soukup M., Soukup D., Ženíšek, Pešek
    Rytíři Kladno: Burda (Gabriška) – Strnad, Robovský, Staněk, Perný, Koštoval, Sýkora, Kohlíček – Kočka, Šimek, Šíma, Hrabík, Sachr, Kuzďas, Kouba, Vimmer, Nedvěd

    Rozhodčí: Němec – Charvát, Sedláček
    thejrc.org