Olomouc – Slavia 4:2 (kon.) | Motor ČB – Zlín 2:4 (kon.) | Třinec – HC Litvínov 4:2 (kon.)
Havířov – Chomutov 7:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 3:2 (2:1 po s.n.) | Plzeň – Kladno 7:0 (kon.)
Vítkovice – Jihlava 8:4 (kon.) | Salzburg – Kometa Brno 2:6 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 1:3 (kon.)
K. Vary – Sparta 2:3 (po pr.)
po prodl.
HC Energie Karlovy Vary
2:3 (0:1, 2:0, 0:1 - 0:1)
HC Sparta Praha
Sobota 23.10.2021, 17:00 • KV Arena, Karlovy Vary • DHL Extraliga juniorů • 13. kolo
Partner:
     
    64:04
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. Kupčo se nechal na levém kruhu obelstit JOSEFEM SLAVÍČKEM, který se proháčkoval až před Bočana, kterého pokořil střelou mezi betony! Asistence: Nino Tomov.
     
    41:48
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš! Domácí svou šanci nevyužili, hosté naopak ano, když se po rychlé akci prosadil MICHAL VITOUCH, který poslal puk do branky po přesné přihrávce Ducháče! Asistence: Filip Ducháč.
     
    39:43
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí krátce před koncem prostřední dvacetiminutovky otáčí stav zápasu. Kusak z pravé strany našel před brankou JANA BOTOŠE, který perfektním blafákem poslal puk mezi betony Hrabala do sparťanské branky! Asistence: Michal Kusak,
     
    20:51
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí se ale dočkali o chvíli později, když hosté trestuhodně pokazili rozehrávku zpoza vlastní branky, kotouč získal LUKÁŠ ADÁMEK a zcela sám před Hrabalem nezaváhal! Bez asistence.
     
    05:06
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta jde v úvodu zápasu do vedení. Vogel nejprve s pukem podklouzl za vlastní brankou, jenže podobně si při snaze o zakončení vedl z kruhů i Hauser. Akce ale pokračovala, střelu Hausera vyrazil Bočan betonem jen k volnému ANDREJI FÁBRYMU, který kotouč uklidil za záda karlovarského brankáře! Asistence: Petr Hauser, Jan Krupička.
    Marken.cz

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 21. L. Adámek, 40. Botoš (Kusak) – 6. Fábry (Hauser, Krupička), 42. Vitouch (Ducháč), 65. Slavíček (Tomov)


    HC Energie Karlovy Vary: Bočan (Kubát) – V. Benda "A", Dorot, Bulka, Vogel, Krajčík, Blengino, Sýkora – L. Adámek "C", Botoš, Kusak, Kupčo, Rymon, Šmajda, Šlechta, Zolnaj, Seidler, Varvařovský.
    HC Sparta Praha: Hrabal (Krbeček) – Ducháč "C", Tomek, Šindelek, Tomov, Chvátal, Port, Červenka, David – Slavíček "A", M. Vitouch, Zembol, Hauser, Fábry, Krupička, Bareš, Kalný, Kubánek.

    Rozhodčí: Hlinka – Tichý, Pěkný
    thejrc.org