Olomouc – Slavia 4:2 (kon.) | Motor ČB – Zlín 2:4 (kon.) | Třinec – HC Litvínov 4:2 (kon.)
Havířov – Chomutov 7:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 3:2 (2:1 po s.n.) | Plzeň – Kladno 7:0 (kon.)
Vítkovice – Jihlava 8:4 (kon.) | Salzburg – Kometa Brno 2:6 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 1:3 (kon.)
K. Vary – Sparta 2:3 (po pr.)
konec
HC Vítkovice Ridera
8:4 (0:1, 2:1, 6:2)
HC Dukla Jihlava
Sobota 23.10.2021, 13:00 • MFH Ostrava • DHL Extraliga juniorů • 13. kolo
Partner:
     
    59:22
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté korigují výsledek, po několika pokusech před brankou vyšla spolupráce Melenovského s MATOUŠEM MENŠÍKEM, který poslal puk do sítě za již překonaného Irgla – 8:4. Asistence: Marek Melenovský, Adam Rauš.
     
    55:04
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Gól je i přes protesty hostující střídačky uznán, od modré poslal puk do Maláčovy klece TOMÁŠ MACHŮ – 8:3. Bez asistence.
     
    53:59
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    S góly se v této třetině roztrhl pytel, domácí odpovídají na poslední gól Jihlavy, Rajčan poslal puk k JAKUBOVI SLUSARCZYKOVI a ten se nemýlil – 7:3. Asistence: Samuel Rajčan, Krzysztof Tomasz Macias.
     
    53:18
    Dukla právě vstřelila branku!
    Sotva se hosté usadili v pásmu, už se stahovali k brance, po nahrávce Vyviala umístil puk za Irgla MARTIN MATĚJÍČEK – 6:3. Asistence: Josef Vyvial.
     
    47:37
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí ALEX KOTÁSEK se vydal sám do pásma, na jeho střelu Maláč nestačil – 6:2. Bez asistence.
     
    46:11
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí znovu zvyšují, v situaci dva na jednoho trefuje odkrytou klec ALEX KOTÁSEK, Maláč neměl šanci se přesunout včas – 5:2. Asistence: Samuel Rajčan, Krzysztof Tomasz Macias.
     
    44:07
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Další využitá přesilovka posílá domácí do dvougólového vedení, po nahrávce Kotáska se u tyče trefuje KRZYSZTOF TOMASZ MACIAS – 4:2. Asistence: Alex Kotásek, Tomáš Machů.
     
    41:37
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí využívají přesilovku poměrně brzy, po nahrávce Bystroně překonává Maláče MARTIN KUBÍK – 3:2. Asistence: Michal Bystroň, Jakub Gebauer.
     
    30:41
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno!!! PATRIK ČERMÁK se dostal do individuální šance, tváří v tvář Irglovi srovnává na 2:2. Bez asistence.
     
    24:12
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí strhávají vedení na svou stranu, po pěkné kombinaci skončil puk u KRZYSZTOFA TOMASZE MACIASE a ten překonal Maláče – 2:1: Asistence: Alex Kotásek, Denis Puchala.
     
    22:37
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno!!! Vítkovičtí se dostali do pásma, Kubík poslal puk na TOMÁŠE MACHŮ, který s přispěním tyče srovnává na 1:1. Asistence: Martin Kubík.
     
    08:45
    Dukla právě vstřelila branku!
    Při signalizovaném vyloučení Vítkovic se hosté přesunuli do pásma, Menšík nahrál na JONÁŠE JUNGWIRTHA, který se prokličkoval až k domácí brance, vystřelil, chvíli se nevědělo, kde je puk, ale ten se objevil za brankovou čárou dřív, než jej stačil Irgl zastavit – 0:1. Asistence: Matouš Menšík, Lukáš Číhal.
    Marken.cz

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 23. Machů (Kubík), 25. Macias K.T. (Kotásek, Puchala), 42. Kubík (Bystroň, Gebauer), 45. Macias K.T. (Kotásek, Machů), 47. Kotásek (Rajčan, Macias K.T.), 48. Kotásek, 54. Slusarczyk (Rajčan, Macias K.T.), 56. Machů – 9. Jungwirth (Menšík, Číhal), 31. Čermák, 54. Matějíček (Vyvial), 60. Menšík (Melenovský, Rauš)


    HC Vítkovice Ridera: Irgl (Bartošák) – Hodinář, Bystroň (A), Smolka, Puchala, Prčík, Machů, Bialy – Slusarczyk, Kotásek (C), Tvrdý, Schauer, K. T. Macias, Holaník, Rajčan, Skřipčák, Kubík, Gebauer (A)
    HC Dukla Jihlava: Maláč (Krejčí) – Kerber, Sapík (A), Matějíček, Vranka, Číhal – Báťa, Melenovský, Bačkovský, Zdarsa, Vyvial (C), Jungwirth, Menšík (A), Rauš, Čermák, Bulík, Nevšímal

    Rozhodčí: Šutara – Gančarčík, Kořistka
    thejrc.org