Plzeň – Třinec 1:2 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 5:3 (kon.) | K. Vary – Vítkovice 2:3 (kon.)
Kladno – Motor ČB 4:3 (kon.) | Liberec – Litvínov 3:0 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 4:3 (po pr.)
Olomouc – Sparta 4:3 (3:1 po s.n.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:0 (2:0, 1:0, 0:0)
HC VERVA Litvínov
Neděle 24.10.2021, 16:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:29
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Aaron Irving – 2 min., hrubost + osobní trest do konce utkání, hrubost).
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Adam Klapka – 2 min., hrubost + osobní trest do konce utkání, hrubost).
     
    59:29
    Na závěr ještě přišla i bitka! Mladý Adam Klapka se nezalekl Aarona Irvinga a v parádním souboji nakonec svého soka srazil na zem. To tribuny ocenily hromovým jásotem.
     
    57:23
    A teď už jsou litvínovské akcie zřejmě pod bodem mrazu. Richard Jarůšek (LIT) je totiž vyloučen za hákování.
     
    52:15
    Verva má možná poslední šanci, jak se vrátit do zápasu. Za krosček je vyloučen Jaroslav Vlach (LIB).
     
    48:52
    K nebezpečné střele se hned po buly v útočném pásmu dostal litvínovský Michael Latta, který puk nasměroval na betony Petra Kváči. Ten ale mezírku uzavřel včas.
    39:59 Petr JELÍNEK - 3:0
     
    39:59
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři se souběžně se sirénou dostávají do vedení o tři góly! Hosté si v závěru třetiny nepohlídali zadní vrátka a toho využil PETR JELÍNEK. Liberecký kapitán se utrhl do samostatného úniku a využil ho bravurně. Povyjetého Denise Godlu překonal zkušenou kličkou a forhendem pak už snadno trefil prázdnou klec! Asistence: Mislav Rosandić.
     
    34:54
    Martin Faško-Rudáš hezkou přihrávkou zpoza klece nabil do pravého kruhu Jakubu Klepišovi, který střelou z první znovu nechal vyniknout Godlu.
     
    34:12
    Denis Godla se výborně přesunul proti střele Michala Birnera. Petr Jelínek před ním pak byl úplně sám, jenže se svojí dorážkou neuspěl! Další dobrý zákrok.
     
    32:33
    Špatná disciplína dnes hosty sráží. Matěj Stříteský (LIT) bude dalším, kdo zasedne na vyhřáté místečko na litvínovské trestné lavici, provinil se vysokou holí.
     
    29:53
    To je pro Litvínov škoda, dobrou pasáž totiž zakončuje vyloučení na jeho straně. Aaron Irving (LIT) si jde sednout za držení protihráče.
     
    24:51
    Teď už byli Tygři blízko. Michal Birner si kotouč srovnal uvnitř levého kruhu a povedenou střelou orazítkoval vzdálenější tyčku!
     
    23:11
    Michael Latta (LIT) podrazil za brankou libereckého obránce a obdržel dvě minuty.
     
    19:12
    Chemici se mohou pokusit o korekci "do šatny." Michal Birner (LIB) si odsedí dvouminutový trest za napadení.
     
    15:06
    Teď už Giorgio Estephan (LIT) míří na trestnou lavici. Vyloučen je za držení hole. Souběžně s ním je ale vyloučen i domácí Jakub Klepiš (LIB) za nedovolené bránění.
     
    12:17
    Denis Godla měl zase plné ruce práce! Na brankovišti se snažili o dorážku Adam Najman s Markem Zacharem, gólman chemiků už byl vleže, ale puk udržel.
     
    10:47
    Martin Havelka (LIT) naprosto zbytečně krosčekoval Vlacha. Další přesilová hra pro domácí!
    09:41 T.J. MELANCON - 2:0
     
    09:41
    Liberec právě vstřelil branku!
    To byla hokejová krása. Po dalším zaváhání hostů ve své třetině se mezi kruhy objevil T.J. MELANCON, který už byl v ideální střelecké pozici. Ještě však přihrál doprava Jakubu Klepišovi, který mu puk nezištně vrátil. Kanadský obránce pak už snadno trefil odkrytou klec a může se radovat ze své první extraligové branky! Asistence: Jakub Klepiš.
     
    09:29
    Bílí Tygři byli centimetry od zvýšení. Po chybě v litvínovském obranném pásmu střílel z ideální pozice Adam Najman, jehož střela mířící do horního růžku brány zazvonila na tyč!
     
    07:22
    Lukáš Derner se nerozpakoval a na modré čáře se bez přípravy opřel do puku, který mu zamířil proti holi. Denis Godla ránu libereckého obránce ztlumil pod betony, Martin Faško-Rudáš se kotouč snažil vydolovat a dorazit do brány, litvínovský gólman ale puk nepustil.
    06:28 Jan ORDOŠ - 1:0
     
    06:28
    Liberec právě vstřelil branku!
    Přesilovka je využita, Tygři otevírají skóre! Mislav Rosandić poslal kotouč do pravého kruhu, odkud tvrdě vystřelil Tomáš Filippi. Denis Godla jeho ránu neudržel, načež puk zamířil od Petra Jelínka k JANU ORDOŠOVI, který ho dorazil do odkryté části brány. Asistence: Petr Jelínek, Tomáš Filippi.
     
    05:35
    Na tři vteřiny se síly na ledě vyrovnají, pak začne přesilovka Liberce. Za vysokou hůl je vyloučen Matěj Stříteský (LIT).
     
    05:16
    První velkou šanci zápasu měl na svědomí Petr Straka, který se hezky uvolnil a z levé strany najížděl před Petra Kváču. Ten si ale střelu litvínovského forvarda pohlídal a puk výborně zachytil.
     
    03:38
    Mislav Rosandić (LIB) dnes jako první navštíví trestnou lavici, vyloučen je za držení protihráče.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 7. Ordoš (P. Jelínek, Filippi), 10. Melancon (Klepiš), 40. P. Jelínek (M. Rosandić)


    Bílí Tygři Liberec: Kváča (J. Pavelka) – Vitásek, Melancon, M. Rosandić, M. Ivan, Derner, Štibingr – Birner (A), Filippi, Ordoš – A. Najman, Klepiš, Faško-Rudáš – J. Vlach, P. Jelínek (C), M. Zachar – A. Dlouhý, J. Šír, Klapka – Rychlovský.
    HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – Hrbas, Irving, Balinskis, Stříteský, D. Zeman, Demel, O. Baláž – Jarůšek, Estephan, P. Zdráhal – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš (A) – P. Straka (A), Gerhát, P. Svoboda – Zygmunt, Latta, M. Havelka.

    Rozhodčí: Pešina, Úlehla – Zíka, Šimánek.

    Diváci: 5 151
    bahis siteleri