Havířov – Přerov 3:2 (po pr.) | Benátky n/J – Vsetín 2:4 (kon.) | Sokolov – Slavia 3:4 (0:2 po s.n.)
Prostějov – Litoměřice 4:2 (kon.) | Ústí n/L – Vrchlabí 3:4 (1:2 po s.n.) | Frýdek-M. – Poruba 2011 2:5 (kon.)
Kolín – Jihlava 3:7 (kon.) | Šumperk – Kadaň 5:0 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
4:2 (3:1, 0:1, 1:0)
HC Stadion Litoměřice
Pondělí 25.10.2021, 18:00 • Zimní stadion Prostějov • Chance liga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:46 Jan ŠTEFKA - 4:2
     
    57:46
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Litoměřice špatně zahrály situaci bez brankáře. Lukáš Válek hned z první střílel od modré čáry, aniž by se vlastně podíval, kam. To však byla chyba. Ke kotouči se tak dostal JAN ŠTEFKA, který jej nejprve zblokoval a následně poslal přes celé kluziště do prázdné klece soupeře! Stav je 4:2 a o osudu utkání je téměř rozhodnuto. Bez asistence.
    22:16 Ondřej PROCHÁZKA - 3:2
     
    22:16
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Litoměřice se dostávají na dostřel! ONDŘEJ PROCHÁZKA se dokázal probít skrz obranu Jestřábů, aby následně bekhendem vystřelil z pravého kruhu. Altrichter vyrazil jeho pokus těsně před sebe, jenže útočník Stadionu zvládl i dorážku, když pohotově přehodil beton domácího gólmana a snižuje na 2:3! Bez asistence.
    14:49 Tomáš JIRÁNEK - 3:1
     
    14:49
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov vede již 3:1! TOMÁŠ JIRÁNEK nyní na levé straně předvedl parádní výkon! Jednoho obránce obešel sám, druhého se zbavil stahovačkou a pak parádní ranou z kruhu vymetl vzdálenější horní růžek svatyně Litoměřic! Asistence: Tomáš Jáchym, Patrik Husák.
    11:26 Šimon JELÍNEK - 2:1
     
    11:26
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov jde v přesilovce do vedení a otáčí tak vývoj utkání! Tomáš Jáchym vystřelil z pravé strany, Čermák puk vyrazil před sebe a uspěl i následně proti dorážce Jiránka. Avšak na druhou dorážku z hole ŠIMONA JELÍNKA už byl krátký, tady se může velice oprávněně zlobit na své obránce – 2:1 pro Jestřáby! Asistence: Tomáš Jiránek, Tomáš Jáchym.
    05:19 Petr MRÁZEK - 1:1
     
    05:19
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Pěkná akce Jestřábů a máme srovnáno! Jakub Babka vyjel až na pravý kruh, odkud poslal dobrý pas do předbrankového prostoru, kde PETR MRÁZEK zamířil nahoru na bližší tyč a trefil přesně pravý růžek brány Čermáka! Je srovnáno na 1:1! Asistence: Jakub Babka.
    03:48 Josef JÍCHA - 0:1
     
    03:48
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Litoměřice jdou na začátku utkání do vedení! JOSEF JÍCHA sebral v obranném pásmu kotouč, nabral rychlost, ujel Husákovi a v zakončení vybral střelu nad rameno a vyrážečku Altrichtera u bližší tyče. Na ránu z takové blízkosti nestihl brankář Jestřábů reagovat – 1:0! Parádní akce útočníka Stadionu! Asistence: Matěj Pinkas.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 6. Mrázek (Babka), 12. Š. Jelínek (Jiránek, T. Jáchym), 15. Jiránek (T. Jáchym, Husák), 58. Štefka – 4. J. Jícha (Pinkas), 23. O. Procházka


    LHK Jestřábi Prostějov: M. Altrichter (Bláha) – Husák, Klimíček, Vala, Babka, Zajíc, M. Jáchym – Jiránek (A), T. Jáchym, Rudovský – Martin Novák (C), J. Kloz (A), Mrázek – P. Beránek, Štefka, M. Švec – Dubský, T. Koblížek, Š. Jelínek.
    HC Stadion Litoměřice: Čermák (Sklíba) – P. Marcel, O. Baláž, Výtisk (C), J. Holý (A), Pinkas, Kottek – Válek (A), R. Přikryl, Sihvonen – O. Procházka, J. Jícha, Berka – T. Urban, Koláček, Pajer – Rouha, Černohorský, Smola.

    Rozhodčí: Cabák, Marek – Kleprlík, Komínek
    bahis siteleri