Havířov – Přerov 3:2 (po pr.) | Benátky n/J – Vsetín 2:4 (kon.) | Sokolov – Slavia 3:4 (0:2 po s.n.)
Prostějov – Litoměřice 4:2 (kon.) | Ústí n/L – Vrchlabí 3:4 (1:2 po s.n.) | Frýdek-M. – Poruba 2011 2:5 (kon.)
Kolín – Jihlava 3:7 (kon.) | Šumperk – Kadaň 5:0 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
2:5 (1:1, 0:2, 1:2)
HC RT TORAX Poruba 2011
Pondělí 25.10.2021, 18:00 • Hala Polárka, Frýdek-Místek • Chance liga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:46 Tomáš GŘEŠ - 2:5
     
    57:46
    Poruba právě vstřelila branku!
    Christov si šlápl na kotouč a uklouzl. Hosté vyjeli do protiútoku a TOMÁŠ GŘEŠ střelou od levého mantinelu poslal puk do prázdné branky! Asistence: Pavel Jenyš, Michal Vachovec – 2:5.
     
    57:31
    Parádní akce domácích! Ti byli blízko snížení na rozdíl jednoho gólu, když se před Muštukovsem ocitl po střele Lyszczarczyka sám polský hráč, ale hosté puk odrazili za kruhy, kde se opřel do puku Malík. Muštukovs proti jeho střele předvedl fantastický zákrok.
    56:29 Matouš ČMIEL - 2:4
     
    56:29
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    MATOUŠ ČMIEL převzal puk u modré čáry, nabruslil si před brankou a bekhendovou střelou do protipohybu gólmana uklidil puk k tyči! Asistence: Jakub Matyáš, Ján Blaško – 2:4.
     
    49:53
    Gřeš zahákoval jednoho z domácích hráčů v útočném pásmu a čeká ho dvouminutový trest. Domácí budou hrát přesilovku.
    47:22 Petr STLOUKAL - 1:4
     
    47:22
    Poruba právě vstřelila branku!
    Pohledná kombinace Poruby končí čtvrtým gólem. PETR STLOUKAL dostal přihrávku na pravou stranu od Hrníčka a střelou do horní poloviny brány překonal gólmana Šimbocha, který se nestihl přesunout na druhou stranu! Asistence: Dominik Hrníčko, Samuel Bitten – 1:4.
    39:06 Pavel JENYŠ - 1:3
     
    39:06
    Poruba právě vstřelila branku!
    Ostravané se po domácím brejku rozjeli na druhou stranu a využili přesilovou hru. Po přihrávce Korkiaskiho vystřelil z pravého kruhu PAVEL JENYŠ a prudkou střelou napálil puk do domácí sítě! Asistence: Markus Korkiakoski, Radim Toman.
     
    37:31
    Střelu Kozáka od modré čáry zastavil brankář Šimboch. Na dvě minuty byl vyloučen domácí Zbořil za hákování.
     
    33:37
    Velká šance u porubské branky! Nahození Matiaška z levého kruhu se odrazilo od zadního mantinelu před pravou tyč, kde byl Čmiel, který bleskově zkoušel zasunout puk do branky, ale Muštukovs se stihl přesunout a střelu vyrazil, následně si poradil i s dorážkou Matiaška.
     
    32:07
    Brodek si vyjel zpoza branky před Šimbocha, položil si domácího brankáře, ale z otočky nedokázal přehodit položený beton.
     
    29:08
    Velká šance Poruby na třetí gól, Gřeš si zkoušel najet z levé strany mezi kruhy, ale byl nedovoleně zastaven Ciurou, který inkasoval dvě minuty za držení.
    28:20 Petr STLOUKAL - 1:2
     
    28:20
    Poruba právě vstřelila branku!
    Špatné střídání domácí strany využili hráči Poruby k rychlému brejku, který zakončil přesnou střelou k levé tyči PETR STLOUKAL! Asistence: Jakub Husa, Samuel Bitten – 1:2.
     
    27:00
    Obrovská šance Poruby. Po křížné přihrávce střílel z pravého kruhu Korkiakoski, ale Šimboch se stihl přesunout a puk betonem vyrazil.
     
    25:33
    Juraj Šimboch zahrál pukem mimo čtyřúhelník za svou brankou a čeká jej dvouminutový trest, který odsedí Čmiel.
     
    23:24
    Velká šance domácích, kteří se dostali do přečíslení tři na jednoho, Šlahař to vzal na sebe a jeho střelu z pravého kruhu vyrazil brankář Muštukovs vedle dojíždějících hráčů Frýdku-Místku.
     
    21:06
    Peterek obral o puk porubského hráče, přihrál před bránu Klimšovi, který z blízka nedokázal prostřelit Muštukovse, vzápětí se to nepovedlo ani dorážejícímu Královi.
     
    20:20
    Hned na začátku druhé třetiny se před Šimbochem ocitl Toman, zkusil z bezprostřední blízkosti procedit puk přes frýdeckého brankáře, ale slovenský gólman odolal.
    06:55 Samuel BITTEN - 1:1
     
    06:55
    Poruba právě vstřelila branku!
    SAMUEL BITTEN se rozjel od pravého mantinelu před brankáře Šimbocha a střelou do levé spodní části brány vyrovnal na 1:1!
     
    06:55
    Trestné střílení pro Porubu! Jenyš byl při úniku faulován Matyášem a rozhodčí zkřížil ruce nad hlavou.
    03:02 Jakub TEPER - 1:0
     
    03:02
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Tak to je bleskově využitá dvojnásobná přesilová výhoda! Zpoza levého kruhu prudce vypálil JAKUB TEPER a puk skončil v porubské bráně! Asistence: David Bartoš, Mikuláš Zbořil – 1:0.
     
    02:46
    Tak to je nepříjemné pro Porubu. Korkiakoski vyhodil puk z obranného pásma až do ochranné sítě za Šimbochovou brankou a domácí budou hrát dlouhou dvojnásobnou přesilovku.
     
    02:38
    Žovinec u mantinelu nedovoleně přibrzdil Peterka a domácí si zahrají přesilovou hru. Na dvě minuty odešel na trestnou lavici Dušan Žovinec.
    Marken.cz

    Igor Mainka

    Branky a nahrávky: 4. Teper (David Bartoš, Zbořil), 57. Čmiel (Matyáš, Ján Blaško) – 7. Bitten (TS), 29. Stloukal (Husa, Bitten), 40. Jenyš (Korkiakoski, R. Toman), 48. Stloukal (Hrníčko, Bitten), 58. Gřeš (Jenyš, Vachovec)


    HC Frýdek-Místek: Šimboch (Foltán) – Zbořil, Matyáš, Ciura, Teper, Z. Malík, J. Adámek, Marcinko – Lyszczarczyk, David Bartoš, Šlahař – Christov (C), Komorski, Klimša – Tadeáš Král, Peterek, Martynek (A) – Matiaško, Čmiel, Ján Blaško.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Muštukovs (Brízgala) – Žovinec, Lukáš Kozák (A), Szathmáry, T. Voráček, M. Houdek, Husa – Réway, R. Toman, Korkiakoski – Stloukal, Bitten, Hrníčko – Jenyš, Vachovec (C), Gřeš – Kanko (A), Hotěk, Brodek.

    Rozhodčí: Ondráček, Vrba – Kučera, Hranoš.

    Diváci: 818
    thejrc.org