Poruba – Přerov 2:4 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba
2:4 (1:1, 0:2, 1:1)
HC ZUBR Přerov
Úterý 26.10.2021, 18:00 • RT TORAX ARENA • Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    55:17
    Přerov právě vstřelil branku!
    Mareček pochytal několik střela a dorážek, ale pak se puk odrazil na opačnou stranu pásma a TOBIÁŠ KUCHTA navyšuje vedení na rozdíl dvou branek do prázdné klece. Asistence: Matyáš Hanák a Petr Věchet.
     
    50:50
    Vehovského Vojtek vychytal na poslední chvíli.
     
    47:18
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Dobša – 2 min., hákování).
     
    46:20
    Glos se dostává za obranu a ve finále střílí jen do pravého betonu.
     
    44:23
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tak teď se to MAXIMU VEHOVSKÉMU konečně podařilo. nahrávku na útočnou modrou v plné rychlosti a střela na druhou tyč dostává utkání do dramatu. Asistence: Moravec.
     
    41:27
    Wendelín si před střelou narazil kotouč s obráncem Janečkem a v závěru akce donutil přerušit Vojtka hru Šrubař.
     
    38:53
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zmatky před Marečkem vyřešil střelou do levého horního rohu PETR VĚCHET. Porubský gólman vůbec netušil nějakou střelu, protože měl zakrytý výhled na všechny strany.
     
    37:50
    Wendelín mohl volit střelu nebo nahrávku Konečnému. Padla první volba a kotouč letěl nad horní tyč.
     
    34:50
    Přerov právě vstřelil branku!
    Další využitá početní výhoda, kterou se Zubři dostávají do vedení. Marečka prostřelil MATYÁŠ HANÁK. Asistence: Petr Věchet a David Svozil.
     
    33:43
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba (Murin – 2 min., vysoká hůl).
     
    29:59
    Z přesilovkového zámku se Zubři vymanili a Mareček kryl střelu Jana Hanáka. Do útoku se pak vehnal Vehovský a zakončil k druhé tyči. Vojtek si puk lapačkou lehce našel.
     
    29:38
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Svozil – 2 min., napadení).
     
    24:40
    RT TORAX neudržel pásmo a do šance se dostal Kolařík. Puk mu sjel z čepele a k levé tyčce Marečkovy brány tak puk nedostal.
     
    23:59
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Svoboda – 2 min., podrážení).
     
    23:32
    Z voleje střílí Šindler a Mareček jen reflexivně zasahuje betony. Dorážku už dokonale vykrývá.
     
    20:40
    Vehovský získal puk v souboji a jel sám na gólmana. Ve finálním čase ale volil zpětnou nahrávku mezi kruhy, kde ale Moravec už nebyl a z parádní akce tak nebylo z hola nic. Škoda pro Porubu.
     
    17:30
    Dominik Konečný se dostal za obranu už ve střední třetině a souboj s Vojtkem prohrál. Střelu nad lapačku namířil příliš vysoko.
     
    09:22
    Přerov právě vstřelil branku!
    Bleskově využitá početní výhoda! Věchet vyhrál bule na Kuchtu a ten přihrál na střed hřiště DAVIDU SVOZILOVI, který prostřelil vše před sebou. Nutno podotknout, že Marečkovi dobře clonil hráč v žlutomodrém drese. Asistence: Tobiáš Kuchta a Petr Věchet.
     
    09:16
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba (Moravec – 2 min., podrážení).
     
    08:50
    Po krásné akci Vehovského s Moravcem, kdy první jmenovaný rychle projel kolem brankoviště a puk tak nedokázal doklepnout v pravý čas, se na druhé straně rozjeli dva na jednoho Kolařík s Tomanem. Mareček špičkou brusle vytěsnil při skluzu puk mimo bránu.
     
    01:19
    Poruba právě vstřelila branku!
    Domácí se ve středním pásmu puku opětovně zmocnili a kdy Konečný vyprášil Vojtkovy betony, dostal se kotouč na druhou stranu pásma na najíždějícího TOMÁŠE WENDELÍNA, který dopravil puk do zcela prázdné brány. Vojtek totiž v brankovišti bruslemi zaškobrtl a vyrovnával balanc. Asistence: Dominik Konečný.
    Marken.cz

    Gabriela Juříková

    Branky a nahrávky: 2. Wendelín (Konečný), 45. Vehovský (Moravec) – 10. Svozil (Kuchta, Věchet), 35. M. Hanák (Věchet, Svozil), 39. Věchet, 56. Kuchta (M. Hanák, Věchet)


    HC RT TORAX Poruba: Mareček (Chylík) – Jeřábek, Janeček, Kršík, Glos, Michalčík, Pavlíček, Kyjovský – Vehovský, Moravec, Stasiuk – Wendelín, Šrubař, Konečný – Szcześniak, P. Sobol, Murin – Matyáš Veselý,
    HC ZUBR Přerov: Vojtek (Ryšavý) – Svozil, Polame, Harásek, Nášel, Marek Veselý – Věchet, Grézl, M. Hanák, J. Hanák, Kolařík, Toman, Dobša, Kuchta, Šindler, Svoboda

    Rozhodčí: Hykel – Kořistka, Bartoň
    thejrc.org