Plzeň – Olomouc 6:1 (kon.) | Motor ČB – Zlín 4:2 (kon.) | Litvínov – Třinec 2:5 (kon.)
Mountfield HK – Kladno 4:3 (po pr.) | Liberec – K. Vary 3:2 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 6:1 (kon.)
po prodl.
Mountfield HK
4:3 (0:1, 2:0, 1:2 - 1:0)
Rytíři Kladno
Úterý 26.10.2021, 18:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:20 Jeremie BLAIN - 4:3
     
    62:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec poráží Kladno v prodloužení a bere ze zápasu dva body! Nicolas Hlava špatně zpracoval na brankové čáře u rohu kluziště puk, který mu brnknul o brusle, čehož využil JEREMIE BLAIN. Ten rychle sebral kotouč útočníkovi Rytířů, vykroužil s ním na kruhu parádní oblouk a zvedl hlavu. Zkontroloval postavení Landona Bowa a pak výstavní ranou nad beton k vzdálenější tyči rozhodl o osudu utkání! Bez asistence.
    58:37 Filip PAVLÍK - 3:3
     
    58:37
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec srovnává skóre 83 sekund před zazněním třetí sirény! Rána Jeremieho Blaina od modré čáry se odrazila od zadního mantinelu. Tam puk na hůl za bránou nabral na čepel FILIP PAVLÍK, jenž kotouč o zadnici brankáře Bowa poslal mazaně do sítě! Skóre je tak 3:3 a nás čeká s velkou pravděpodobností prodloužení! Asistence: Jeremie Blain.
    56:50 Jaromír JÁGR - 2:3
     
    56:50
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno otáčí tři minuty před koncem třetí třetiny skóre! Rytíři šli do situace dva na jednoho. JAROMÍR JÁGR dostal pas od Hlavy na pravou stranu a parádní forhendovou kličkou zasunul kotouč za betonem Lukeše do sítě! Kladno vede nad Hradcem 3:2! Asistence: Nicolas Hlava.
    53:06 Nicolas HLAVA - 2:2
     
    53:06
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno srovnává skóre! Jake Dotchin na pravé straně u modré čáry vyslal prudkou přihrávku na levou stranu do předbrankového prostoru, kde zůstal trestuhodně nekrytý NICOLAS HLAVA. Ten následně ranou z první propálil Lukeše a srovnává na 2:2! Asistence: Jake Dotchin, Tomáš Plekanec.
    34:02 Ahti OKSANEN - 2:1
     
    34:02
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec otáčí vývoj duelu a jde do vedení 2:1! AHTI OKSANEN dostal puk od Smoleňáka ze zadního mantinelu. Následně obkroužil brankoviště Kladna, kde se Bow rozplácl jako žába a z úhlu levé strany pak nádherně trefil přesně za vzdálenější tyč a pod břevno svatyně Středočechů, parádní zásah! Asistence: Radek Smoleňák.
    28:23 Filip PAVLÍK - 1:1
     
    28:23
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jakub Lev dostal parádní křižnou přihrávku od Smoleňáka na levou stranu, rychle vypálil a kotouč pak skákal po čáře, odkud ho kladenský Jiří Ticháček holí poslal na vrchol kruhů. Tam si najel FILIP PAVLÍK a tvrdou ranou z osy hřiště vrací puk do sítě Kladna a srovnává skóre na 1:1! Bez asistence.
    05:30 Marek RAČUK - 0:1
     
    05:30
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno z první větší šance otevírá skóre duelu! Plekanec našel výstavní žabkou z levého kruhu v předbrankovém prostoru najetého MARKA RAČUKA, jenž z bezprostřední blízkosti bekhendem prostřelil pozdě se přesouvajícího gólmana Lukeše! 1:0 pro Kladno! Račuk může jít poděkovat Plekancovi za nádhernou přihrávku, po které měl situaci už poměrně snadnou. Asistence: Tomáš Plekanec, Antonín Melka.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 29. F. Pavlík, 35. Oksanen (Smoleňák), 59. F. Pavlík (Blain), 63. Blain – 6. Račuk (Plekanec, Melka), 54. Hlava (Dotchin, Plekanec), 57. Jágr (Hlava)


    Mountfield HK: Š. Lukeš (Kiviaho) – Nedomlel, Blain, Gaspar, F. Pavlík (A), Kalina, McCormack, Jank – Smoleňák (C), Lev (A), Oksanen – Perret, Kevin Klíma, Jergl – R. Pilař, Lalancette, Kelly Klíma – Lang, Koukal, Orsava.
    Rytíři Kladno: Bow (Stahl) – Kehar, Dotchin (A), K. Wood, Ticháček, J. Suchánek (A), Baránek, Funk – Hlava, Plekanec (C), Jágr – Kristo, A. Kubík, M. Beran – Račuk, Filip, Melka – Hajný, Pitule, V. Bílek.

    Rozhodčí: Hejduk, Vrba – Zíka, Šimánek

    Diváci: 5 322
    thejrc.org