Plzeň – Olomouc 6:1 (kon.) | Motor ČB – Zlín 4:2 (kon.) | Litvínov – Třinec 2:5 (kon.)
Mountfield HK – Kladno 4:3 (po pr.) | Liberec – K. Vary 3:2 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 6:1 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:2 (0:1, 1:0, 2:1)
HC Energie Karlovy Vary
Úterý 26.10.2021, 18:00 • Liberec, Home Credit Arena • Tipsport extraliga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:27 Tomáš RACHŮNEK - 3:2
     
    58:27
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a jsou zpátky ve hře o body a Liberci na kontaktu. Z levé strany poslal pořádnou dělovku TOMÁŠ RACHŮNEK, jenž doslova propálil Petra Kváču i a pomoci hole domácího obránce T.J. Melancona – 3:2. Asistence: Jakub Flek a Michal Plutnar.
    57:03 Jaroslav VLACH - 3:1
     
    57:03
    Liberec právě vstřelil branku!
    Petr Jelínek našel od zadního hrazení přihrávkou JAROSLAVA VLACHA, který okamžitě pohotovou střelou uvnitř pravého kruhu propálil vše, co mu stálo v cestě. Liberec tak má už dvoubrankový náskok – 3:1. Asistence: Petr Jelínek a Marek Zachar.
    43:21 Lukáš DERNER - 2:1
     
    43:21
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí otáčejí stav zápasu na svou stranu a poprvé jdou do vedení. Od Michala Birnera dostal přihrávku LUKÁŠ DERNER, který na vrcholu levého kruhu napřáhl k pořádné dělovce, která pak zapadla za záda Filipa Novotného – 2:1. Asistence: Michal Birner a Jan Štibingr.
    27:26 Michal BIRNER - 1:1
     
    27:26
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Z levé strany vyslal táhlou střelu Jan Štibingr, ta se odrazila od zadního mantinelu. Poté si puk převzal MICHAL BIRNER, jenž se podíval, jak se Novotný vrací do branky a využil pak posunutí kotouče, který se od jeho brusle odrazil a skončil za brankovou čárou – 1:1. Asistence: Jan Štibingr a T.J. Melancon.
    08:12 Ondřej BERÁNEK - 0:1
     
    08:12
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Vteřinu před koncem libereckého trestu se dokázal prosadit ONDŘEJ BERÁNEK, který vyšťoural puk a z hrany brankoviště ho poslal za brankovou čáru – 0:1. Hosté tak nakonec přesilovku využívají a otevírají účet tohoto duelu. Bez asistence.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 28. Birner (Štibingr, Melancon), 44. Derner (Birner, Štibingr), 58. J. Vlach (P. Jelínek, M. Zachar) – 9. O. Beránek, 59. T. Rachůnek (Flek, Plutnar)


    Bílí Tygři Liberec: Kváča (J. Pavelka) – Kolmann, M. Rosandić, Melancon, M. Ivan, Štibingr, Derner – Ordoš, Filippi, Birner (A) – Faško-Rudáš, Klepiš, A. Najman – M. Zachar, P. Jelínek (C), J. Vlach – Klapka, J. Šír, A. Dlouhý – Gríger.
    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Habal) – Martin Rohan, Plutnar, Dlapa, T. Hanousek, T. Havlín, Pulpán (A), Weinhold – O. Beránek, T. Rachůnek (A), Flek – Průžek, Miškář, Hladonik – Koblasa, Jiří Kulich, Kohout – Redlich, Osmík, Vondráček (C).

    Rozhodčí: Jeřábek, Šindler – Kajínek, Axman

    Diváci: 4773
    thejrc.org