Plzeň – Olomouc 6:1 (kon.) | Motor ČB – Zlín 4:2 (kon.) | Litvínov – Třinec 2:5 (kon.)
Mountfield HK – Kladno 4:3 (po pr.) | Liberec – K. Vary 3:2 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 6:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
6:1 (3:0, 2:0, 1:1)
BK Mladá Boleslav
Úterý 26.10.2021, 18:00 • Winning Group Arena • Tipsport extraliga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:35 Mário LUNTER - 6:1
     
    55:35
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak se přeci jen hosté dočkali branky. Klimeš dělal co mohl, ale na smolný odraz neměl protizbraň. MÁRIO LUNTER vystihl odražený kotouč a zametl ho do brány. Brněnský gólman se natahoval a vypadalo, že se u toho zranil, ale je v pořádku. Asistence: Maris Bičevskis, Pavel Kousal.
    45:46 Marcel HAŠČÁK - 6:0
     
    45:46
    Kometa právě vstřelila branku!
    Demolice středočeského klubu pokračuje. Přesilovková kombinace Komety neměla prostě a jednoduše chybu. Brňané soupeře totálně rozebrali a po souhře na trase Holík, Zaťovič a MARCEL HAŠČÁK je to už 6:0! Slovenský zkušený útočník dostal puk na zlatém podnose před prázdnou klec a pohodlně zavěsil. Schwarz poprvé loví černou gumu ze sítě. Asistence: Martin Zaťovič, Petr Holík.
    33:00 Petr HOLÍK - 5:0
     
    33:00
    Kometa právě vstřelila branku!
    A je to tady, fanoušcí mohou oslavovat pátou brankou domácího týmu a v hale hraje písnička "Né pětku né, já jsme v tom nevinně." Nejprve neuspěl Mueller, jenže Zaťovič vydoloval kotouč, předložil jej na PETRA HOLÍKA, jehož rána z levého kruhu zapadla do šibenice s pomocí horní tyče. Asistence: Martin Zaťovič, Peter Mueller.
    21:06 Luboš HORKÝ - 4:0
     
    21:06
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa má dnes drtivou koncovku a vede už 4:0. Holík posunul do jízdy puk po pravé straně hřiště pro LUBOŠE HORKÉHO, který nastartoval své rychlé nohy a krásnou střelou na přední tyč pokořil Růžičku. Tomu asi ještě teď zvoní v uších. Asistence: Petr Holík, Vladimír Roth (0+4).
    19:07 Michal KRIŠTOF - 3:0
     
    19:07
    Kometa právě vstřelila branku!
    Přesilovka je zhodnocena těsně před jejím koncem. Brňané v této třetině využívají maximálně své šance a jsou nesmírně produktivní. Od modré napřáhl Roth, kotouč se od zadního mantinelu odrazil před bránu, kde byl zcela volný MICHAL KRIŠTOF a ten pumelicí div že neprotrhl síť. Asistence: Vladimír Roth (dnes 0+3), Peter Mueller.
    03:22 Petr HOLÍK - 2:0
     
    03:22
    Kometa právě vstřelila branku!
    No a v Brně je ještě veseleji. PETR HOLÍK totiž zvyšuje skóre na rozdíl dvou branek. Akce to byla opět velmi podobná tomu prvnímu zápisu. Holík podruhé sezoně poslal kotouč do sítě, tentokrát se k němu dostal po souhře s brněnským kapitánem na levém kruhu a Růžička neměl šanci. Asistence: Vladimír Roth, Martin Zaťovič.
    02:43 Marek ĎALOGA - 1:0
     
    02:43
    Kometa právě vstřelila branku!
    V Brně je veselo, domácí jdou do vedení. Roth našel z modré čáry před brankovištěm volného MARKA ĎALOGU, který se procpal do nebezpečných prostor a poslal kotouč bekhendem mezi Růžičkovy betony. Asistence: Vladimír Roth, Peter Mueller.
    Marken.cz

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 3. Ďaloga (Roth, P. Mueller), 4. P. Holík (Roth, Zaťovič), 20. Krištof (Roth, P. Mueller), 22. L. Horký (P. Holík, Roth), 33. P. Holík (Zaťovič, P. Mueller), 46. M. Haščák (Zaťovič, P. Holík) – 56. Lunter (Bičevskis, P. Kousal)


    HC Kometa Brno: Klimeš (Tomek) – Ďaloga, D. Mikyska, Kučeřík, Roth, Gulaši (A), L. Forman, Fajmon – Kollár, Krištof, P. Mueller (A) – Zaťovič (C), P. Holík, L. Horký – M. Haščák, R. Pavlík, Mallet – Magee, Rákos, Vincour.
    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (41. M. Schwarz) – Pavel Pýcha, Ševc (C), Bernad, Pláněk (A), Jánošík, Šidlík, D. Moravec – Kotala, Fořt, Claireaux – Kelemen, O. Najman, P. Kousal – Lunter, Bičevskis, J. Stránský (A) – Grim, Adam Raška I, J. Dufek.

    Rozhodčí: Hradil, Stano (SVK) – Frodl, Komárek

    Diváci: 5184
    thejrc.org