Buffalo – Tampa 5:1 (kon.) | Ottawa – Washington 5:7 (kon.) | Florida – Arizona 5:3 (kon.)
NY Rangers – Calgary 1:5 (kon.) | Carolina – Toronto 4:1 (kon.) | Columbus – Dallas 4:1 (kon.)
St. Louis – Los Angeles 3:0 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
Dallas Stars
Úterý 26.10.2021, 01:10 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:11 Alexandre TEXIER - 4:1
     
    58:11
    Columbus právě vstřelil branku!
    Stars samozřejmě ještě znova odvolali svého brankáře a Werenskému se podařilo zastavit přihrávku Heiskanena a kotouč se navíc následně odrazil do jízdy ALEXANDRU TEXIEROVI, jenž už jej trefil do opuštěné klece. Asistence: Zach Werenski.
    57:41 Tyler SEGUIN - 3:1
     
    57:41
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se přeci jen dočkávají alespoň jedné branky, když po vyhraném vhazování pálil od modré Lindell a jeho střela se od zadního mantinelu odrazila přímo k TYLERU SEGUINOVI, jenž už jen trefil odkrytou bránu domácích. Asistence: Esa Lindell, Ryan Suter.
    45:14 Zach WERENSKI - 3:0
     
    45:14
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tak a nedáš dostaneš dokonale platí na druhé straně. Blue Jackets se dostali do rychlého protiútoku, kde ZACH WERENSKI posunul puk na levou stranu Kuralymu, jehož následnou střelu Holtby vyrazil jen vedle sebe, kde ještě dojížděl právě obránce Columbusu Werenski, jenž už jen doklepl puk do prázdné brány. Asistence: Sean Kuraly, Eric Robinson.
    30:39 Grégory HOFMANN - 2:0
     
    30:39
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tak a nyní už se domácí hokejisté konečně dočkávají, když Blue Jackets využili hodně laxního přístupu hostujících hráčů v jejich obranném pásmu a kotouč se dostal mezi kruhy k GRÉGORY HOFMANNOVI, jenž pohotovou střelou k tyči vstřeluje svou první branku v NHL! Asistence: Oliver Bjorkstrand.
    05:53 Oliver BJORKSTRAND - 1:0
     
    05:53
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté se prosazují hned ze své první střely v utkání, když Blue Jackets sebrali puk na vlastní modré a šli do rychlého protiútoku, kde nakonec Roslovic posunul puk OLIVERU BJORKSTRANDOVI, jehož střela k tyči možná trochu překvapila Holtbyho, protože ten se ve své bráně ani nehnul. Asistence: Jack Roslovic, Gregory Hofmann.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 6. O. Bjorkstrand (Roslovic, Hofmann), 31. Hofmann (O. Bjorkstrand), 46. Werenski (Kuraly, E. Robinson), 59. Texier (Werenski) – 58. Seguin (Lindell, R. Suter)


    Columbus Blue Jackets: Merzlikins (Korpisalo) – Werenski, Bean, Gavrikov, Peeke, Kukan, G. Carlsson – Laine, Jenner, J. Voráček – Hofmann, Roslovic, O. Bjorkstrand – Nyquist, Sillinger, Činachov – E. Robinson, Kuraly, Texier.
    Dallas Stars: Holtby (Chudobin) – Lindell, M. Heiskanen, J. Klingberg, R. Suter, Sekera, Hakanpää – Gurjanov, Hintz, Pavelski – M. Raffl, Faksa, Seguin – Jamie Benn, Peterson, A. Radulov – Kiviranta, Glendening, Kero.

    Rozhodčí: O´Donnell, Joannette – Smith, McNamara
    bahis siteleri